Dodaj do ulubionych

Biznesowe nisze

29.12.11, 12:47
Ciekawe dwa maile dziś dostałem w fabryce. Biznesowe.

1.
"Zdejmowanie klątw i uroków z osób, domów, firm

Zdejmowanie klątw i uroków z osób, domów, biur, firm, terenów pod zabudowę wraz z oczyszczaniem energetycznym. Bezpłatne badanie.

Często odczuwamy, że w nas, w naszej rodzinie, w naszym domu, biurze czy firmie coś blokuje dobre samopoczucie, zdrowie, relacje międzyludzkie, harmonijny rozwój i finanse firmy.

Jeżeli tak to odbierasz lub masz do czynienia z taką sytuacją, to może świadczyć o tym, że na nas lub na w/w przestrzenie naszych działań została nałożona klątwa lub został rzucony urok.

W takim przypadku trzeba sprawdzić czy tak jest i po potwierdzeniu przystąpić do zdejmowania klątw lub uroków czy szeregu innych zanieczyszczeń energetycznych i obciążeń zdrowotnych lub życiowych, które również mogą wystąpić.

W tym celu należy dostarczyć zdjęcie osoby (nie starsze niż 5 lat) z podaniem imienia i nazwiska, daty urodzenia i miasta zamieszkania. Powyższe materiały należy dostarczyć osobiście, listownie lub na email.

Po ich dostarczeniu przystępujemy do badania energetycznego na okoliczność wystąpienia klątw, uroków czy innych blokad lub zanieczyszczeń.
Badanie energetyczne jest bezpłatne.
Po jego wykonaniu przesyłamy informację zwrotną.

Po potwierdzeniu i uzgodnieniu ze zleceniodawcą warunków wykonania zlecenia, przystępujemy do zabiegu zdejmowania klątw, uroków i innych blokad oraz do oczyszczania energetycznego.

Zapraszamy serdecznie do kontaktu.
Sprawdź co się dzieje u Ciebie, w Twoim domu lub w Twojej firmie!"

2.
"Dzięki Gabrielli Nowy Rok przyniesie Ci wreszcie oczekiwane zmiany. Bez względu na to, z jakimi problemami się aktualnie zmagasz, spotkało Cię szczęście : Gabriella oferuje Ci swoją wróżbę na Nowy Rok.

Szczęśliwe życie, na które zasługujesz, już za niedługo będzie Twoim udziałem. Wyobraż sobie, że wreszcie pozbywasz się problemów, które tak bardzo Ci ciążą i uniemożliwiają rozwój. Możesz definitywnie się od tego odciąć – dobrze wiesz jak bardzo jest to dla Ciebie ważne.

Dzięki niesamowitym darom, które posiada od urodzenia, Gabriella praktykuje od ponad trzydziestu lat. Wielka dokładność jej wizji sprawiła, że jest ona dziś znaną na całym świecie wróżką.

Spraw, by rok 2012 był Twoim rokiem. Natychmiast poproś Gabriella o bezpłatną wróżbę dla siebie. Dowiesz się, jakie wydarzenia Cię czekają i w ten sposób będziesz w stanie wpłynąć na bieg swojego życia. Wiele osób już tak zrobiło korzystając z pomocy Gabriella. Teraz Twoja kolej!"
Obserwuj wątek
    • tetika Re: Biznesowe nisze 29.12.11, 16:32
      ciekawe ze tez nikt ich nie oskarzy o wyludzanie danych osobowych.....
      • stefcia41 Re: Biznesowe nisze 29.12.11, 16:33
        Cudo smile
        przekieruje do mnie Kapitan? wink
        • kapitan_marchewa Re: Biznesowe nisze 29.12.11, 17:05
          Skasowane są, ale ci od uroków są ze stolycy, zapamiętałem, ul.Targowa 36 smile
          • tetika Re: Biznesowe nisze 29.12.11, 17:33
            praga ;/ toz wiadomo ze tam meliniarstwo smilenawet odnowione kamienice tego nie zmienia.mentalnosc zostaje mentalnoscia uncertain
            • stefcia41 Re: Biznesowe nisze 29.12.11, 18:19
              uuuu...Tetiko...znielubiłam Ciebie...
              ja na Pradze urodzona...winkbig_grin
              • kapitan_marchewa Re: Biznesowe nisze 29.12.11, 18:34
                Stefcia, zmień szybko na "Cię", bo tu czasem myszy grasują wink
                • tetika Re: Biznesowe nisze 29.12.11, 18:35
                  wiedzialam stefcia ze ci sie naraze ale trudno ja ochota i mokotow wiec ....sama rozumiesz przeciwny biegun smile
                  ale ciem lubiem kiss
                  • stefcia41 Re: Biznesowe nisze 29.12.11, 18:41
                    No niech będzie wink
                    • tetika Re: Biznesowe nisze 29.12.11, 18:43
                      na pocieszenie powiem ze na zadupie kieleckie teraz sie dawno temu przenioslam i tylko na miotle umiem latac big_grin
                      • kaga9 Re: Biznesowe nisze 29.12.11, 18:55
                        Z międzylądowaniem w Radomiu, dodajwink
                        • tetika Re: Biznesowe nisze 29.12.11, 19:04
                          no nie akurat najpierw mialam szescioletnia przygode w podsandomierskiej wsi smile
                          za to ile znajomoscismile ile nowych doswiadczen smile
                          ale warszawy do dzis brakuje
                • stefcia41 Re: Biznesowe nisze 29.12.11, 18:37
                  Nic nie zmieniam111
                  nie boję się myszy
                  mam to gdzieś111
                  • kapitan_marchewa Re: Biznesowe nisze 29.12.11, 18:44
                    I tak trzymać 111111 smile
          • tygrysgreen Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 09:18
            wróżka Gabriella czy też wróż Gabriell bo w końcu to nie wiem, znana(y) na całym świecie1
            a wy nie znacie i wcale się nie wstydzicie?
            • ladyhawke1 Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 09:32
              Jam sprawdzona czarownica jest, Miś moze potwioerdzić że moje wrózby sie sprawdzają.
              • kapitan_marchewa Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 09:52
                A wracając do tematu wątku. Super przetarg ogłoszono:

"Zdjęcia na potrzebę promocji projektu Entuzjaści Edukacji
                1. Zdjęcia
                wykonane
                w przestrzen
                i biurowej –
                dyrekcja IBE
                (3osoby)
                20 sztuk (w tym 10
                zdjęć dyrektora i po 5
                zdjęć zastępców
                dyrektora) :
                Wykonanie w ciągu 5
                dni od zlecenia
                przesłanego do
                Wykonawcy przez
                Zamawiającego
                1. Wykonanie zdjęć w przestrzeni biurowej: m.in. portret,
                zdjęcie z wykorzystaniem logo KRK, plan amerykański;
                2. Przygotowanie - stylista/makeup;
                3. Obróbka zdjęć Photoshop Beauty
                4. Dostarczenie gotowych zdjęć do siedziby IBE na nośniku
                cyfrowym Wykonawca przekaże zdjęcia posegregowane
                w folderach w następujący sposób:
                a) Wybrane i obrobione zdjęcia zapisane w formacie .jpg
                b) Wybrane i obrobione zdjęcia w formacie .rav
                5. Przekazanie praw autorskich. "
                smile
                I to poważna firma:
                Przedmiot: Wykonanie zdjęć wybranych pracowników
                Zamawiający: Instytut Badań Edukacyjnych w Warszawie
                Województwo: Mazowieckie
                Powiat: warszawski
                Adres: 01-180 Warszawa, ul. Górczewska 8
              • old.bear Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 10:03
                smile
                • tetika Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 10:07
                  tiaa z Pragi na Wolesmile zamienil stryjek.............................
                  • tetika Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 10:11
                    Lady skoros wrozka i wrozbitka smile to ja na maila przepowiednie poprosze na 2012 big_grin
                    • ladyhawke1 Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 10:14
                      tetitka jawnie napisze, czekaja cie zmiany, ale czuje ze na dobre, choc na początku tak to nie bedzie wyglądało. Coś ważnego sie wydazy trudno mi napisać co, ale koniec roku bedzie na plus.
                      • tygrysgreen Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 10:21
                        prawdę piszesz, mrozu nie bedzie
                        • ladyhawke1 Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 10:22
                          tygrysek ty nie brykaj tyle wink
                          • tygrysgreen Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 10:25
                            no co?
                            PijaRa ci poprawiam, może co z tego biznesu będzie?

20 procent dla mnie
                            • ladyhawke1 Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 10:26
                              15% nie dam wiecej
                              • tygrysgreen Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 10:35
                                17,5 i dil
                                • ladyhawke1 Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 10:38
                                  15 trzeba byc twardym a nie mietkim wink)))))
                                  • ladyhawke1 Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 12:54
                                    No to noworoczne wróżby.
                                    - Kapitan alias marchewa - zdobedzie nieznane światy, i ogólnie wreszcie sie ujawni
                                    - Tygrysek - zalecane troszkę przystopowanie z brykaniem, ale ogólnie bedzie oki i miło
                                    - Stefcia - wieczory są twoje, romantycznie lirycznie ( hmm nie wiem czemy tak ale tak mi sie napisało)
                                    - Miś - wiesz że juz nie braknie ci miodku, i małego conieco, a w wiekszosci sfer zyciowych, zagosci ciut słodyczy, tak umiarkowanie by cie nie zemdliło.

Wszystkim jeszcze raz wszystkiego najbardziej marudnego itd.
                                    • stefcia41 Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 13:15
                                      Ojsmile jakie ładne...te wieczory romantyczne liryczne...smile kiss dziękuję smile

również marudnego życzę smile
                                      • tetika Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 13:42

LADY smile DZIEKUJE ZA DOBRE SLOWO NA CALY ROK smile
                                        • ladyhawke1 Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 13:53
                                          Nie dziekujcie, tylko sie spelniajcie, we wszystkim co wam sie zamarzy
                                    • kapitan_marchewa Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 13:56
                                      Że niby ja jakiś nieujawniony jestem??? sad
                                      • ladyhawke1 Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 14:01
                                        a jesteś, migasz sie jak mozesz przed spotkaniami w realu, a znam cie hohoho lat
                                        • stefcia41 Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 14:02
                                          To kapitan istnieje naprawdę???
                                          I reszta też???
                                          o matkotereso111
                                          • ladyhawke1 Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 14:07
                                            no popatrz dziwne prawda, wiem ze istnieje nawet niektorzy go widzieli.
                                            • stefcia41 Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 14:14
                                              którzy niektórzy???
                                              może oni też nie istnieją?? wink
                                              • ladyhawke1 Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 14:29
                                                Istnieja, ja ich spotkałam w realu, z niektórymi to nawet nie raz balowałam, ostatnio niedawno.
                                                • stefcia41 Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 14:32
                                                  ooo1111
                                                  big_grin
                                                  w sumie ja też z niektórymi balowałam...wink
                                                  • tygrysgreen Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 15:21
                                                    ooo, to nie tylko Stefcia jest prawdziwa?
                                                  • kapitan_marchewa Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 16:25
                                                    Ze mną jest jak z Yeti.. Podobno ktoś go gdzieś kiedyś widział NAPRAWDĘ11111 wink
                                  • tygrysgreen Re: Biznesowe nisze 30.12.11, 14:48
                                    jak 15 % to sobie innego PijaRowca szukaj
                                    żadnego brykania nie zastopuję, wręcz mam plany eskalować
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka