Dodaj do ulubionych

Noworocznie o cyckach

01.01.12, 14:24
Tytuł:
18 +
Wszystkie najpiękniejsze biusty polskiego show-biznesu

www.plotek.pl/plotek/56,111486,10895277,Olga_Frycz,,13.html
www.plotek.pl/plotek/56,111486,10895277,Magdalena_Cielecka,,16.html
www.plotek.pl/plotek/56,111486,10895277,Jolanta_Fraszynska,,18.html
www.plotek.pl/plotek/56,111486,10895277,Paulina_Mlynarska,,26.html
Mogę nie komentować?
Ja rozumiem, że są różne kanony piękności.. sad
Obserwuj wątek
    • kapitan_marchewa Re: Noworocznie o cyckach 01.01.12, 14:38
      PS. Zapomniałem dodać, ze to tylko dla mężczyzn, i to tych o mocnych nerwach111 wink
      • stefcia41 Re: Noworocznie o cyckach 01.01.12, 14:41
        A co???
        My to nie możemy komentować???
        A niby czemu???
        Jesuuu...z nowym rokiem jakaś agresywna się zrobiłam...
        to nie to forum...chyba że nick zmienię...na galopującą stefkę czy jakoś tak...
        • tygrysgreen Re: Noworocznie o cyckach 01.01.12, 14:49
          komentuj
          ja też

Ewa Gawryluk ma fajne
      • igor_uk Re: Noworocznie o cyckach 01.01.12, 14:46
        kapitan,wszystko co naturalne,jest piekne(he,he).
        A na serio,Ewa Gawryluk naprawda ma wspaniala figure,a i biust ma doskonaly.
        • kapitan_marchewa Re: Noworocznie o cyckach 01.01.12, 15:03
          Cholera, nieprawdopodobnie zgodni jesteśmy smile
          Też najbardziej biust Gawryluk mi się podoba.

Ale ja przecież nie o tym1111111
          Tylko o tych żenujących pseudo-cyckach, co niby są najlepsze w Polskim szołbiznesie...
          • stefcia41 Re: Noworocznie o cyckach 01.01.12, 15:07
            Jaki szołbiznes takie cycki wink
          • igor_uk Re: Noworocznie o cyckach 01.01.12, 16:02
            kapitan ,wybacz,ale za cyckami Gawryluk swiata nie widze.Ty to o czym?
            • kapitan_marchewa Re: Noworocznie o cyckach 01.01.12, 16:09
              Igor, poczytaj dokładnie smile
              I zobacz moje linki na samej górze.
              Ja o żenujących nie-cyckach...
              • tygrysgreen Re: Noworocznie o cyckach 01.01.12, 17:18
                nie te cycki co cycate ale co się komu cycuje
                • kapitan_marchewa Re: Noworocznie o cyckach 01.01.12, 17:56
                  No racja.
                  Co prawda nie znam faceta co lubi dwa piegi na klatce (vide Fraszyńska), ale de gustibus..
                  • tygrysgreen Re: Noworocznie o cyckach 01.01.12, 21:05
                    ale chciałbyś babę co po 40 wygląda jak Fraszyńska?
                    a brak cycków zawsze można jakoś nadrobić (to tak jak nie liczy się rozmiar tylko technika ;>wink
    • pendzacy_krolik Re: Noworocznie o cyckach 01.01.12, 15:39
      a gdzie moj?

kapitan_marchewa napisał:

> Tytuł:
      > 18 +
      > Wszystkie najpiękniejsze biusty polskiego show-biznesu
      >
      > www.plotek.pl/plotek/56,111486,10895277,Olga_Frycz,,13.html
      > www.plotek.pl/plotek/56,111486,10895277,Magdalena_Cielecka,,16.html
      > www.plotek.pl/plotek/56,111486,10895277,Jolanta_Fraszynska,,18.html
      > www.plotek.pl/plotek/56,111486,10895277,Paulina_Mlynarska,,26.html
      > Mogę nie komentować?
      > Ja rozumiem, że są różne kanony piękności.. sad
      >
    • funkiepunkie Re: Noworocznie o cyckach 01.01.12, 20:56
      Jak nie ma o czym pisać, to się zaraz cycki wyciąga. No cóż - kilka biustów jest pięknych i jako kobieta w miarę obiektywnie doceniam i chwalę biusty owe. Pani Węgrowska jak dla mnie nie mieści się w kanonie. Paniom: Frycz, Cieleckiej i Fraszyńskiej gratuluję odwagi
      • igor_uk Najladniejszy biust. 01.01.12, 21:18
        Nic ladniejszego nie widzialem.
        static.kanobu.ru/kanobu/modern/upload/images/2011/06/06/96ced1e9-d2e4-4314-95d1-6a79f0444be3.jpg
        • drzejms-buond Re: Najladniejszy biust. 02.01.12, 00:38
          big_grin) przypomniało mi się. Parę lat temu w sklepie zauwaźyłem poduszkę w kształcie BIUSTU IDEALNEGO! stwierdziłem,że muszę taką mieć! Juź widziałem siebie zasypiającego z takim (...chcę uniknąć słowa "jasiek") wezgłowiem.. Pytam pani- po czemu ta poducha? Pani- 80! Ja-ILEEEE !? Pani kochana, za tyle to ja mogę miec prawdziwy ! Szkoda, że biust to nie wszystko bo najładniejszy ma Doda
          • kapitan_marchewa Re: Najladniejszy biust. 02.01.12, 06:14
            Drzejms, użyłeś ważnego słowa: "prawdziwy".
            Czego akurat o biuście pani Rabczewskiej nie można powiedzieć sad
            • ladyhawke1 Re: Najladniejszy biust. 02.01.12, 08:55
              oj tam, oj tam, każdemu inny biust sie podoba. Mnie np podoba sie mój własny 100% naturalny, nie fotoszopowany. Kochane panie kochajmy swoje biusty.
              • old.bear Re: Najladniejszy biust. 02.01.12, 09:58
                Ja posunę się dalej i powiem ; panowie kochają wasze biusty smile
                • ladyhawke1 Re: Najladniejszy biust. 02.01.12, 10:05
                  To że panowie kochają biusty to oczywista oczywistość, ale panie mało kochają swoje biusty, a powinny. Bo tylko kochane biusty bedą dopieszczone, badane i zadbane, dlatego mój apel był do pań, pokochajmy nasze biusty dajmy im to co najlepsze, nasze starania i uwagę, kontrole lekarską.
                • stefcia41 Re: Najladniejszy biust. 02.01.12, 10:06
                  Tylko wam cycki w głowie...
                  nie samymi cyckami człowiek zyje tongue_out
                  • old.bear Re: Najladniejszy biust. 02.01.12, 10:21
                    Oj, to prawda, a gdzie reszta anatomii ? wink
                  • drzejms-buond Re: Najladniejszy biust. 02.01.12, 10:22
                    stefcia41 napisała:

> Tylko wam cycki w głowie...
                    > nie samymi cyckami człowiek zyje tongue_out

nie? a czym jeszcze?

doda ma sztuczne????
                    8-x) jestem w szoku

ale dzięki tej informacji jakoś...łatwiej żyć.
                    takie dopełnienie całości!
                    • ladyhawke1 Re: Najladniejszy biust. 02.01.12, 10:30
                      Stefcia nie samymi cyckami, ale cycki wazne som i już, to zdrowie i uroda kobieca.
                      • igor_uk zagadka.. 02.01.12, 11:01
                        Postanowil jeden chlopak ozenic sie i poprosil o rade swoja matke,jak ma postapic,poniewaz ma na oku trzy porzadne dziewczyny,ale nie wie ktora wziac za zone.
                        Nu i zrobil tak,jak mu matka kazala.Dal kazdej z tych dziwczyn po 1000$ i 10 dni,zeby cos z nimi zrobili.
                        Po 10 dnaich jedna ,nazwiemy ja pierwsza,dziewczyna mowi do chlopaka;

Ja za cale te 1000$ nakupila cie roznych niezbednych rzeczy,przeciez jestes dla mnie najdrozszy.

Druga wydala calosc kasy w salonach pieknosci,w sklepach z ciuchami i mowi do chlopaka:
                        zrobila to dla ciebie,zeby byles dumny ze mnie.

Trzecia calosc kasy zainwestowala i w ciagu tych 10 dni podwoila.Daje 2000$ chlopaku i mowi:
                        zobacz ,jaka ja jestem gospodarna..

Nu i pytanie:
                        Ktora dziewczyne wybral sobie ten chlopak?
                        • ladyhawke1 Re: zagadka.. 02.01.12, 11:08
                          ta która ma najwieksze cycki
                          • igor_uk Re: zagadka.. 02.01.12, 11:14
                            Bingo,mam nadzieje,ze stefcia juz wie,ze napisala glupote:
                            "Tylko wam cycki w głowie...
                            nie samymi cyckami człowiek zyje "
                            • ladyhawke1 Re: zagadka.. 02.01.12, 11:20
                              Stefcia nie napisałą głupoty, tylko miałą nadzieje, ale nie wyszło i jest nastepny powód do marudzenia.
                              • stefcia41 Re: zagadka.. 02.01.12, 11:42
                                ech...jak to mówią - nadzieja matką gupich...
                                gupia, naiwna Stefcia...
                                • igor_uk Re: zagadka.. 02.01.12, 11:50
                                  stefcia,nie trzymasz dla mnie urazu?
                                  • stefcia41 Re: zagadka.. 02.01.12, 11:54
                                    Igorze smile
                                    ja się nie obrażam smile to żarty były smile
                                    • ladyhawke1 Re: zagadka.. 02.01.12, 12:08
                                      Stefcia trzeba było napisac ze uraze masz, i niech sie igor tu kaja, ech a mogło tak fajnie być
                                      • stefcia41 Re: zagadka.. 02.01.12, 12:13
                                        E tam smile
                                        moje noworoczne postanowienie - nie kłócic się, łagodnieć...wink
                                        • ladyhawke1 Re: zagadka.. 02.01.12, 12:18
                                          Stefcia całe szczęscie że 90% postanowień jest niedotrzymywanych
                                          • ladyhawke1 Re: zagadka.. 02.01.12, 12:24
                                            właśnie się zastanawiam nad jakimś walorem męskim do obgadania, tak uniwersalnym jak cycki u pań.
                                            • old.bear Re: zagadka.. 02.01.12, 12:29
                                              No, zaczyna się robić ciekawie ... wink
                                              • drzejms-buond Re: zagadka.. 02.01.12, 12:30
                                                wąs polski?
                                              • stefcia41 Re: zagadka.. 02.01.12, 12:31
                                                a to panowie mają jakieś walory?
                                              • ladyhawke1 Re: zagadka.. 02.01.12, 12:31
                                                panowie spokojnie myslałąm o mózgu, który podobno macie
                                                • old.bear Re: zagadka.. 02.01.12, 12:34
                                                  Hmmm ... .
                                                  • stefcia41 Re: zagadka.. 02.01.12, 12:36
                                                    Misiek mysli czy ma mózg? tongue_out
                                                  • old.bear Re: zagadka.. 02.01.12, 12:38
                                                    Jeśli myśli to ... chyba ma big_grin
                                                  • ladyhawke1 Re: zagadka.. 02.01.12, 12:42
                                                    Miś to ze tobie sie wydaje ze myslisz to niczego jeszcze nie dowodzi, niejakie dinozaury miały dwa mózgi i co i wygineły.
                                                  • old.bear Re: zagadka.. 02.01.12, 12:46
                                                    No bez mózgu nie da się myśleć a ponadto, wbrew pozorom wink , nie jestem dinozaurem smile
                                                  • stefcia41 Re: zagadka.. 02.01.12, 12:48
                                                    no chyba nie jesteś skoro nie wyginąłeś wink
                                                    ale że ktos ma mózg to wcale nie znaczy,że go uzywa wink
                                                  • ladyhawke1 Re: zagadka.. 02.01.12, 12:51
                                                    podobno u faceta żołądek robi za mózg, słyszałam też ze inny organ czasem zastępuje mózg.
                                                  • old.bear Re: zagadka.. 02.01.12, 12:52
                                                    Skoro myślę to ...
                                                    A może tylko myślę że myślę ? big_grin
                                                  • ladyhawke1 Re: zagadka.. 02.01.12, 12:53
                                                    Miś ja bym się tak nie podniecała tym myśleniem, już napisałam ze u was to trudno dojść do ąłdu z tym mózgiem.
                                                  • old.bear Re: zagadka.. 02.01.12, 12:55
                                                    Oj, nie tylko z mózgiem wink big_grin
                                                  • ladyhawke1 Re: zagadka.. 02.01.12, 12:59
                                                    no właśnie, a ponoć to kobiety są zagadką, u nas wszystko jasne.
                                                  • old.bear Re: zagadka.. 02.01.12, 13:04
                                                    Oj, Lady sama wiesz że to nie do końca prawda wink
                                                  • ladyhawke1 Re: zagadka.. 02.01.12, 13:13
                                                    jak nie jak tak, w kobiecie chodzi o cycki, a całą reszta hmm jakos sie zniesie, mózg i cała reszta nieważna. Jak niżej napisał Igor ze wiele kobiet ma jakies tam kompleksy z powodu tych przednich wypustek,.
                                    • igor_uk A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:05
                                      Bo widzisz li,sporo kobiet ma kompleksy w zwiazku ze swoim biustem.Ja by na twoim miejscu tak lekko mnie mojego chamskiego wystepka by nie darowal.
                                      • igor_uk Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:06
                                        oczewiscie to wszystko odnosi sie do Stefci.
                                        • stefcia41 Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:13
                                          Ja cie...żeś się uczepił...wink
                                          dobra111
                                          obrażam się 111
                                          na ament 111

big_grinbig_grin lepiej?
                                          • ladyhawke1 Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:17
                                            Stefcia pewnie ze lepiej, teraz bedzie cie piknie przepraszał wink)))))))))
                                            • stefcia41 Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:25
                                              no to czekam na te przeprosiny...
                                              oj długo i namietnie bedzie przepraszał...wink
                                              • igor_uk Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:31
                                                stefcia41 napisała:

> no to czekam na te przeprosiny... oj długo i namietnie bedzie przepraszał...wink<

To napewno,ale najiperw musisz uzbroic sie w cierpliwosc,bo mam zamiar jeszcze poklocic sie.
                                                • stefcia41 Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:34
                                                  to kłóć się 111
                                            • igor_uk Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:29
                                              ladyhawke1,jeszcze nie teraz,ja to planuje zrobic pod weczor (zawsze tak robie).
                                          • igor_uk Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:27
                                            a czego ty,stefcia,tak sie drzesz? Czy to moja wina,ze masz komleksy?

p.s. Ja nie ma zadnych komleksow,za 5 sekund potrafie zaspokoic kazda kobiete,a jak nie,to znaczy trafila sie jakas oziebla.
                                            • stefcia41 Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:32
                                              Ja się drę???
                                              Jessuu...co na ludzie...
                                              się czepiają...
                                              w 5 sekund??? no...ciekawe...ciekawe...

• old.bear Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:35
                                                Łał 111 Igor, Ty to jakiś Pershing jesteś ... wink Zazdraszczam smile
                                                • stefcia41 Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:41
                                                  a czego zazdraszczasz???5 sekund???
                                                  o matkotereso...
                                                  idzie umarnąć...
                                                  • igor_uk Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:52
                                                    co ,Stefcia,a sama nie potrafisz?widze,ze masz kolejny kompleks-jestes oziebla.

p.s. 5 sekund to w cale nie jest tak malo.Za ten czas przy I predkosci kosmicznej rakieta pokonuje wprawie 40 km,a przy drugiej,to juz- blisko 45 km,a przy trzeciej - 50 km.
                                                    Powiedz,ile czasu cie zajmie przejsc na nogach 50 km?
                                                  • stefcia41 Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:55
                                                    o masz...i jeszcze od oziębłych mnie wyklina...
                                                    no nieźle...
                                                    masakra111
                                                    kto mnie obroni???
                                                    no kto???
                                                  • igor_uk Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:59
                                                    A na pytanie odpowiedziec nie potrafisz? A moze w ogole nie chodzisz na nogach,dla tego nie wiesz tego ile czasu cie zajmie przejsc 50 km?

p.s. Nu i chcialem napisac cos o nadwadze i zwiazanym z tym kompleksem,ale ugryzlem sie w jezyk i nic nie napisalem.
                                                  • stefcia41 Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 14:03
                                                    a co ja Korzeniowski???że mam wiedzieć ile mnie zajmie chód na 50 km???
                                                    się nie gryź tongue_out moja nadwaga i moje kompleksy tongue_out

• ladyhawke1 Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 14:00
                                                    stefcia41 napisała:

> o masz...i jeszcze od oziębłych mnie wyklina...
                                                    > no nieźle...
                                                    > masakra111
                                                    > kto mnie obroni???
                                                    > no kto???
                                                    Stefcia nie ma co sie bronic, toć to kosmita jest, ja bym brała jak on z ta światała zaspakaja to może i insze funkcje tyz tak ma.
                                                • ladyhawke1 Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:42
                                                  old.bear napisał:

> Łał 111 Igor, Ty to jakiś Pershing jesteś ... wink Zazdraszczam smile

To nie Pershing, to Leon Zawodowiec
                                                  • old.bear Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 14:00
                                                    Ale Leon Zawodowiec skończył jak skończył ... . Spektakularnie ale jednak opuścił ten padół ...
                                                    Ja wolę jeszcze pożyć smile
                                                  • ladyhawke1 Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 14:03
                                                    old.bear napisał:

> Ale Leon Zawodowiec skończył jak skończył ... . Spektakularnie ale jednak opuś
                                                    > cił ten padół ...
                                                    > Ja wolę jeszcze pożyć smile

Ale jak tak on wszystkie czynnosci z predkoscia światła robi to tak skonczy.
                                            • ladyhawke1 Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:34
                                              Igor 5 sekund hmm to moze uda ci sie podac goraca herbate w zimny dzień. Z tym zaspakojeniem 5sek to bym sie nie przechwalała, bo wiekszośc kobiet pomysli że jazde do kobiety zaliczasz do gry wstepnej.

Poza tym czy zawsze czekasz do wieczora, i czy uwazasz ze to jedyna dobra pora, a poranki wink)))
                                              • old.bear Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:38
                                                Lady, święte słowa wink big_grin
                                                • ladyhawke1 Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:44
                                                  Misiek znasz mnie wiesz że znam sie ciut na kobietach wink))
                                                  • ladyhawke1 tak na marginesie 02.01.12, 13:45
                                                    sprawca całęgo zamieszania gdzieś się zapodział, musi sie szykuje na te przepraszanie Stefci, co by jej wszystkie zazdraszczały.
                                                  • old.bear Re: tak na marginesie 02.01.12, 13:52
                                                    Oj, bez kosza róż niech się Stefci na oczy nie pokazuje wink
                                                  • igor_uk Re: tak na marginesie 02.01.12, 13:56
                                                    ciekawo,a co ja takiego zrobilem,ze mam przepraszac.To raczej ja powinien oczekiwac na przeprosiny.
                                                  • old.bear Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:49
                                                    Nie tylko na kobietach ... smile
                                                  • ladyhawke1 Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:52
                                                    old.bear napisał:

> Nie tylko na kobietach ... smile

Ciiiiiii Miś to tajemnica jest
                                                  • igor_uk Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:54
                                                    Seks porannny uwazam za najlepszy ,przedewszystkim dla tego,ze jeszcze nie zdaze poklocic sie .
                                                  • old.bear Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 13:58
                                                    Ło matko, Igor, a normalnie to kłócisz się po sexie ? big_grin
                                                  • ladyhawke1 Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 14:05
                                                    no wiesz miś wieczorkiem wtedy przeprasza,
                                            • tygrysgreen Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 14:04
                                              5 sekund?
                                              biedne te kobiety
                                              • ladyhawke1 Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 14:07
                                                Tygrysku jakie biedne, one wdzieczne być powinny ze takiego supermena dorwały.
                                                • stefcia41 Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 14:13
                                                  a tak w ogóle to ja już się pogubiłamwink
                                                  kto kogo obraził?
                                                  kto ma przepraszać i kogo?
                                                  a o czym w ogóle był wątek?
                                                  big_grinbig_grin
                                                  • ladyhawke1 Stefcia 02.01.12, 14:18
                                                    - O cyckach jest ten wątek.

- Igor Cie obraził, i powinien przeprosić za wytykanie ci wad i tych kompleksów czy czegoś takiego.
                                                    - watek pośredni jest o meskim organie.
                                                  • igor_uk Re: Stefcia 02.01.12, 14:21
                                                    ladyhawke1,cos mi sie wydaje,ze gadasz wiecej niz ja,a ja takich nie lubie.(he,he)
                                                  • stefcia41 Re: Stefcia 02.01.12, 14:22
                                                    aha smile dziękuję Lady smile
                                                    - cycki mam ok wink
                                                    - skoro obraził to musi przeprosić wink
                                                    - organ męski ...gdyby częściej mózgu uzywali to byłoby okwink
                                                  • ladyhawke1 Re: Stefcia 02.01.12, 14:28
                                                    stefcia41 napisała:

> aha smile dziękuję Lady smile
                                                    > - cycki mam ok wink
                                                    > - skoro obraził to musi przeprosić wink
                                                    > - organ męski ...gdyby częściej mózgu uzywali to byłoby okwink

Nie ma za co
                                                    i nie oczekuj niemożliwego, wszak najpierw ten mózg zlokalizować muszą a to łatwe nie jest.
                                                  • igor_uk Re: Stefcia 02.01.12, 14:30
                                                    Nu nie,cztere na jednego.
                                                  • igor_uk Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 14:20
                                                    stefcia,jak to o czym?Nawyzywaliscie mnie od kosmita ,powatpiewacie w moja meskosc i do tego jeszcze oczekujecie na przeprosiny .Wy sa jakies feministki,a nie kobiety.

https://mainhg.demotywatory.pl/uploads/1260749330_by_dzialacz_500.jpg
                                                  • stefcia41 Re: A czy napewno zarty? 02.01.12, 14:23
                                                    Oj...do feministki to mnie daleko...oj daleko wink
                                                  • ladyhawke1 Igor 02.01.12, 14:27
                                                    - I dzieki itd... uff jakby mnie polubił to bym się zastanawiała zy coś e mna nie tak jest.

- Zapytaj Miśka który mnie zna ciut lepiej czy ja feministka, i czy na takową wyglądam.

• igor_uk Misiek. 02.01.12, 14:29
                                                    Czy ladyhawke1 wyglada na feministke?
                                                  • igor_uk Jak z kopciuszka. 02.01.12, 14:43
                                                    Poszukuje sie ta,co zgubila ten biustonosz?

https://3.bp.blogspot.com/-lbT1BY_CrHo/Tja_vxSJ0kI/AAAAAAAAAGs/QVK740zGPUc/s1600/Feministki+3.jpg
                                                  • tygrysgreen Re: Jak z kopciuszka. 02.01.12, 16:42
                                                    ooo, to mój
                                                    dzięki Igor
                                                    możesz przynieść w zębach
                                                  • old.bear Re: Misiek. 02.01.12, 14:43
                                                    Igor, Lady wygląda jak 10 milionów dolarów 111
                                                    Czujesz sprawę ?
                                                  • kapitan_marchewa Re: Misiek. 02.01.12, 17:18
                                                    PS. Do Igora proszę nie mówić Pershing, tylko SS-20 wink
                                                    Ale mnie rozwinięcie wątku ominęło sad
                                                  • igor_uk Re: Misiek. 02.01.12, 17:23
                                                    Tylko nie SS-20,zgodnie z tym,co podpisali w swoim czasie zdrajce Rosji,te rakiety poszli do kasacji.
                                                    Moze "Iskander".
                                                  • stefcia41 Re: Misiek. 02.01.12, 17:27
                                                    a co to Iskander?
                                                  • stefcia41 Re: Misiek. 02.01.12, 17:30
                                                    i to jakie rozwinięcie...dawno takiego długiego wątku nie było..
                                                  • tetika Re: Misiek. 02.01.12, 17:35
                                                    choroba isc do pracy a oni tu takie ciekawe tematy omawiaja smile
                                                    dziewczyny ja wychodze z zalozenia ze na pryszcze to oxycort, panie pokazujace pryszcze granicza z ekshibicjonizmem.
                                                    a o cyckach gada ten co ma ich za malo , bo majacy w normie to je piesci a nie o nich marzy na glos big_grin
                                                  • igor_uk Re: Misiek. 02.01.12, 18:02
                                                    tetika napisała: a o cyckach gada ten co ma ich za malo , bo majacy w normie to je piesci a nie o nich marzy na glos .

A ja juz mialem zamiar przepraszac Stefcie,a jak okazuje sie - mialem racje.To za co mam teraz przepraszac?
                                                  • stefcia41 Re: Misiek. 02.01.12, 18:07
                                                    Ja się już lekuchno pogubiłam...za co mnie Igorze miałeś przepraszać? big_grin

i tak jakoś mnie naszło....bo tyle o tych cyckach było...
                                                  • igor_uk Re: Misiek. 02.01.12, 18:14
                                                    Wlasciwe to uwazam,ze to ty,Stefcia,musisz mnie przeprosic (tylko nie pytaj za co,bo nie wiem).
                                                  • ladyhawke12 Re: Misiek. 02.01.12, 18:18
                                                    igor_uk napisał:

> Wlasciwe to uwazam,ze to ty,Stefcia,musisz mnie przeprosic (tylko nie pytaj za
                                                    > co,bo nie wiem).
                                                    >

Stefcia nie ważne za co ma Igor przeprosic, ale na samym chcial przepraszac wieczorkiem, i nie daj sie złapac na co innego, to on miał te kwiatki i pewnie jeszcze cos bo sie nastawiał na ten wieczor bardzo.
                                                  • stefcia41 Re: Misiek. 02.01.12, 18:24
                                                    a wiesz jak ja się nastawiłam???
                                                  • ladyhawke12 Re: Misiek. 02.01.12, 17:56
                                                    No misiek troszke przekoloryzowałes.
                                                  • igor_uk Re: Misiek. 02.01.12, 18:03
                                                    Jak tylko troszeczkie,to jestem pod duzym wrazeniem.
                                                  • ladyhawke12 Re: Misiek. 02.01.12, 18:16
                                                    Misiek i Kapitan wiedza jak wygladam, znamy sie juz ciut wiec mogłam sie ujawnić.
                                                  • kapitan_marchewa Re: Misiek. 02.01.12, 18:21
                                                    ladyhawke12 napisała:

> Misiek i Kapitan wiedza jak wygladam, znamy sie juz ciut wiec mogłam sie ujawni
                                                    > ć.

Chłopaki z Łodzi są debeściaki smile
                                                  • ladyhawke12 Re: Misiek. 02.01.12, 18:23

> ladyhawke12 napisała:
                                                    >
                                                    > > Misiek i Kapitan wiedza jak wygladam, znamy sie juz ciut wiec mogłam sie
                                                    > ujawni
                                                    > > ć.
                                                    >
                                                    > Chłopaki z Łodzi są debeściaki smile

Nie zaprzecze, są jaknajbardziej....
                                                  • stefcia41 Re: Misiek. 02.01.12, 18:24
                                                    nie zobaczę - nie uwierzę wink
                                                  • kapitan_marchewa Re: Misiek. 02.01.12, 18:18
                                                    Ja już się pogubiłem - kto, co, kogo, dlaczego sad
                                                    A wy jeszcze nie???
                                                  • ladyhawke12 Re: Misiek. 02.01.12, 18:20
                                                    Ja nie
                                                    _ Igor ma przeprosic Stefcie
                                                    - wy panowie gadacie o cyckach
                                                    - my panie lokalizujemy gdzie obecnie znajduje sie wasz mózg
                                                  • igor_uk Re: Misiek. 02.01.12, 18:40
                                                    ladyhawke12 ,ha,ha .Ty wszystko pokrecila.
                                                    To Stefcia miala mnie przeprosic za to,ze nie wie co to jest "Iskander".O cyckach gadacie wy,bo macie jakies kompleksy z nimi .A my,faceci,staramy sie utrzymac porzadek na watku,poniewaz nasz potencial umyslowy na to pozwola.
                                                  • ladyhawke12 Re: Misiek. 02.01.12, 18:43
                                                    oj Igor, ja mam swoje na miejscu i pisałam juz na samiuskim poczatku ze je lubie, I nadal sie bede upierac ze to ty masz przeprosic Stefcie. Co do waszych potencjałow no cóż, jak narazie to rozsadnie zachował sie Kapitan i chwała mu za to ze wie jak dzentelmen postapic powinien.
                                                  • tetika Re: Misiek. 02.01.12, 18:51
                                                    ja tam bym omowila temat zgrabnych , jedrnych meskich posladkow smile
                                                  • ladyhawke12 Re: Misiek. 02.01.12, 18:58
                                                    tetika napisała:

> ja tam bym omowila temat zgrabnych , jedrnych meskich posladkow smile

Niezły temat
                                                  • stefcia41 Re: Misiek. 02.01.12, 19:00
                                                    niezły
                                                  • igor_uk To pogadajcie sobie. 02.01.12, 19:14
                                                    Prosze bardzo.

Chociaz ja osobiscie przypadam za innymi.

https://last24.info/pictures/062009/5/953861818_812323239.jpg
                                                  • stefcia41 Re: Misiek. 02.01.12, 18:48
                                                    Przepraszam, ale dlaczego mam wiedzieć co to Iskander???
                                                    Ni huhu mnie to nie interesuje.
                                                  • kapitan_marchewa Re: Misiek. 02.01.12, 18:50
                                                    Taaaa, nie interesuje... Dopóty, dopóki nie spadnie wink
                                                  • stefcia41 Re: Misiek. 02.01.12, 18:52
                                                    jak spadnie na m,nie to tym bardziej wink
                                                  • ladyhawke12 Re: Misiek. 02.01.12, 18:56

> Taaaa, nie interesuje... Dopóty, dopóki nie spadnie wink

Kapitan jak sie odpowiednio dba, i pielegnuje i daje do pieszczenia, i oczywiscie podstawowa profilaktyka lekarska, to długo bedzie słuzył na odpowiednim poziomie, a i jeszcze odpowiednio ubrany w biustonosz własciwy a nie jakies niewiadomo co.
                                                  • ladyhawke12 Stefcia 02.01.12, 18:51
                                                    pl.wikipedia.org/wiki/Iskander
                                                    teraz juz wiesz, i Igora za nic nie przepraszaj.
                                                  • stefcia41 Re: Stefcia 02.01.12, 18:53
                                                    dziękuję smile
                                                    nie przepraszam111
                                                    czekam na przeprosiny111
                                                    z kwiatami i innymi bzdetami111
                                                  • igor_uk Re: Stefcia 02.01.12, 18:58
                                                    Ja moze i przeprosze,ale na razie zaczekam na wyniki "sodny".Bo widze,ze nie jest tak do konca koniecznie,ze to ja musze przeprosic.Jedna osoba jest za to,ze to ty,Stefcia,masz mnie przeprosic.
                                                  • old.bear Re: Misiek. 02.01.12, 18:51
                                                    Lady, przekoloryzowalem ? Jak 15 milionów ? Hmmm .... masz rację big_grin 15 1111111
                                                  • ladyhawke12 Re: Misiek. 02.01.12, 18:53
                                                    old.bear napisał:

> Lady, przekoloryzowalem ? Jak 15 milionów ? Hmmm .... masz rację big_grin 15 1111111

Oj tam Misiek za blagiera cie wezma i tyle bedzie.
                                                  • old.bear Re: Misiek. 02.01.12, 18:54
                                                    Ja i blagier ?1 Lady ....
                                                  • kapitan_marchewa Re: Misiek. 02.01.12, 18:56
                                                    BLOGER się mówi... sad
                                                    (to parafraza, jedna z polskich komedii)
                                                  • ladyhawke12 Re: Misiek. 02.01.12, 18:57
                                                    old.bear napisał:

> Ja i blagier ?1 Lady ....

Ech no przestan staram sie nie czewrienic od tych pochwał, i zawstydzilam sie ech
                                                  • old.bear Re: Misiek. 02.01.12, 19:00
                                                    smile
                                                  • tygrysgreen Re: Misiek. 02.01.12, 19:19
                                                    dobra ludzie
                                                    to kiedy ten zlot w Manufakturze?
                                                  • ladyhawke12 Re: Misiek. 02.01.12, 19:21
                                                    Jak sie cieplej zrobi, letnie sukienki by wtedy wchodziły w rachube
                                                  • tygrysgreen Re: Misiek. 02.01.12, 19:29
                                                    super
                                                    mam 3 kiecki do wyboru
                                                    z dużym dekoltem, większym i największym
                                                  • igor_uk Re: Misiek. 02.01.12, 19:31
                                                    A ten najwiekszy do pepka,czy nizej?
                                                  • ladyhawke12 Re: Misiek. 02.01.12, 19:54
                                                    Tygrysku taki coby najpiekniej uwydatniał twoje walory, i niech facetom oko zbieleje na twoj widok.
                                                  • stefcia41 Re: Misiek. 02.01.12, 19:21
                                                    ooo111
                                                    dobra puenta wątku tygrysie smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Misiek. 02.01.12, 19:46
                                                    W pewnym wieku do pępka to mogą być cycki wink
                                                    Zostanę przeklęty???
                                                  • old.bear Re: Misiek. 02.01.12, 19:48
                                                    Oj, Kapitanie ... narażasz się. Jak znam kobiety, to ... .
                                                  • ladyhawke12 Re: Misiek. 02.01.12, 19:52
                                                    Kapitanie jak mało znasz kobiety. Nie bede sie tu wdawała wiecej w polemiki, Widziałes moje zdjatka, jestem w pewnym wieku to tez wiesz, i biust mam na swoim miejscu, i wiem ze jak kobieta dba to ma, a jeszcze istnieja dla desperatek operacjke plastyczne.
                                                  • igor_uk Do Stefci. 02.01.12, 20:28
                                                    Chociaz mam pewne watpliwosci,ale zdalem sobie sprawe z tego ,ze musze ciebie przeprosic,co niezwlocznie i robie:

Wiec ja bardzo cie przepraszam ,
                                                    i ja wiem jak ja cie skrzywdzilem ,
                                                    ale przeprosic cie chce ,
                                                    za to co zrobilem ,
                                                    za to że tak cie urazilem ,
                                                    za wszystko wielkie serdeczne PRZEPRASZAM !!!

https://ekarteczka.pl/kartki/12/6/d/673.jpg
                                                  • stefcia41 Re: Do Stefci. 02.01.12, 20:36
                                                    na zgodę wysyłam buziaka smile

https://swiat-obrazkow.pl/obrazy/2/117/wysylanie_calusa.jpg
                                                  • kapitan_marchewa Re: Do Stefci. 04.01.12, 15:05
                                                    stefcia41 napisała:

> na zgodę wysyłam buziaka smile
                                                    >
                                                    > https://swiat-obrazkow.pl/obrazy/2/117/wysylanie_calusa.jpg

Hmmm, długo się zastanawiałem gdzie widziałem obrazek podobny do tego od Stefci..
                                                    I już wiem:
                                                    www.ceneo.pl/8450859?utm_source=agora&utm_medium=api
                                                  • tygrysgreen Re: Misiek. 03.01.12, 09:41
                                                    > W pewnym wieku do pępka to mogą być cycki wink
                                                    > Zostanę przeklęty???

nie znasz się
                                                    w pewnym wieku cycki są do łopatek, można też na supełek i jak przez skakankę
                                                  • ladyhawke12 tygrysgreen 04.01.12, 12:27
                                                    I nie zgadzam sie z Tobą, mam znajomą która ma ponad 70 latek, nie tylko jest szczuplutka i bardzo zadbaną kobitką, skorę ma odpowiednio nawilżona bez przebarwień, i ostanio tyz wydziałam jej biust byłam niezle zaskoczona, nie jedna 30-stka spokojnie mogła by pozazdroscic, i faktem jest że mały biust dłużej wyglada dobrze, grawitacja ma mniejsze pole do popisu.
                                                  • tygrysgreen Re: tygrysgreen 04.01.12, 13:10
                                                    siedemdziesiątka i ma biust lepszy ode mnie?
                                                    idę się pochlastać
                                                    wezwijcie lekarza
                                                  • ladyhawke12 Re: tygrysgreen 04.01.12, 13:27
                                                    Lekarz wezwany, chlastaj sie do woli, ale ja proponuję napić sie dobrego winka, a pózniej zainwestować w masaże.
                                                  • tygrysgreen Re: tygrysgreen 04.01.12, 14:00
                                                    wino i masaż zamiast chlastania? hmm, ciekawa oferta ale czegoś brakuje. dorzuć półnagiego niewolnika z wachlarzem to przemyślę
                                                  • ladyhawke12 Re: tygrysgreen 04.01.12, 14:06
                                                    tygrysgreen napisała:

> wino i masaż zamiast chlastania? hmm, ciekawa oferta ale czegoś brakuje. dorzu
                                                    > ć półnagiego niewolnika z wachlarzem to przemyślę

Tygrysku po co ci ten wachlarz?
                                                  • old.bear Re: tygrysgreen