Dodaj do ulubionych

Kto nie śpi cz. VIII

07.01.12, 07:14
smile
Obserwuj wątek
    • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. VIII 07.01.12, 08:41
      ;>
      • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 07.01.12, 08:54
        A wiatry były u Tygrysa??? smile
        • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. VIII 07.01.12, 09:03
          były, a jakże, co i Kapitanu szczerze polecam

(przecinki użyte logicznie, tam gdzie się robi przerwę w mówieniu)
          • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 07.01.12, 09:48
            a co tam, niech będą smile
            • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. VIII 07.01.12, 12:34
              Witam, i jak tam sobotnie lenistwo
              • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 07.01.12, 12:43
                Sobotnie lenistwo jest jak słoiczek miodu - pyyyyyyyyyyyszne smile
                • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 08.01.12, 05:43
                  Wstałem i zieeewam smile
                  I już mnie trafia, że jutro do fabryki sad
                  • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi cz. VIII 08.01.12, 06:36
                    Nie śpię, nie ziewam, jutro wolne mam, pojutrze do fabryki. Nie narzekam. Kawę już piję. Dzień dobry.
                    • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 08.01.12, 08:06
                      NIE NARZEKASZ???? A kysz... wink
                      • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. VIII 08.01.12, 08:38
                        nie śpię bo kaca mam
                        a bleee
                        • embepe Re: Kto nie śpi cz. VIII 08.01.12, 08:44
                          Też wstałam, też ziewam i też zupełnie mi się nie podoba, że jutro trzeba do fabryki. I w nadchodzący piątek już nie będzie święta i wolnego z tej okazji. sad
                          • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 08.01.12, 09:35
                            Otóż to...
                            I jak tu nie marudzić???
                            • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. VIII 08.01.12, 09:56
                              a pogoda do bani
                              pochmurno jak w noc i nic sie nie chce
                              w tv nic nie ma
                              • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. VIII 08.01.12, 12:58
                                Kawe trzecia pije i nic to nie daje, słońca brak, werwy brak ech.
                                • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 09.01.12, 06:38
                                  Wszyscy śpią ? Poniedziałek przecież ...
                                  Miłego ... smile
                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. VIII 09.01.12, 07:16
                                    Nie wszyscy, ja już cieżko pracuję.
                                    • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. VIII 09.01.12, 08:19
                                      Nie śpię...a szkoda...taki ładny sen miałam...
                                      a tu szarobura rzeczywistość...sad
                                      • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. VIII 09.01.12, 08:30
                                        Stefcia zrób sobie kawy lub herbaty jak lubisz, zamknij oczka i mozesz jeszcze przez chwilke pobujac w obłokach, a ja przesyłam ciepłe myśli. Ide zrobic sobie drugą kawę.
                                        • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. VIII 09.01.12, 08:35
                                          Bujam Lady..bujam ...
                                          Boję się co będzie jak spadnę z tych obłoków wink
                                          • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. VIII 09.01.12, 08:43
                                            Nic nie będzie, poduszka już czeka, taki dupochron
    • arogancka_agrafka Re: Kto nie śpi cz. VIII 09.01.12, 09:19
      Nie śpię.
      I w związku z tym mam ogromne wyrzuty sumienia wink)
      • tetika Re: Kto nie śpi cz. VIII 09.01.12, 09:34
        ja mialam sen prawie erotyczny.....ale mnie cos obudzilo sad......sumienie????
        urlop mamm wiec bede pismakowac smile dzien dobry
        • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi cz. VIII 09.01.12, 10:05
          Nie śpię od czwartej i się denerwuję bo muszę iść do lekarza po recepty i nie wiem czy mi trzaśnie pieczątkę czy nie. No, tę pieczątkę o refundacji czy jakoś tak.
          • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. VIII 09.01.12, 10:27
            Jeśli masz tą tzw rmułe to ja zabierz i pokaż że ubezpieczona jesteś, masz prawo niezgodzic się na pieczątkę, stanowczo trzeba, i z doświadczenia napisze udało się bez tej pieczątki dostac receptę.
            • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. VIII 09.01.12, 10:52
              Nie choruję...na szczęście...oby jak najdłużej...
              Młody dawno nie chorował chyba...tfu, tfu...
              • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. VIII 09.01.12, 12:10
                Ja zaliczona grypa żołądkowa, i tyle miałam z długiego weekendu.
                • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi cz. VIII 10.01.12, 04:47
                  Już łażę po chałupie, kawę dopijam i lecę do fabryki. Słyszę, że cosik wieje. Dobrego dnia wszystkimsmile
                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 10.01.12, 06:11
                    Ja też już po gawrze się krzątam ... . smile
                    Miłego ... .
                    • tetika Re: Kto nie śpi cz. VIII 10.01.12, 06:33
                      A ja mam urlop i sie walkonie. Milego dnia
                      • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. VIII 10.01.12, 07:46
                        No nie śpię.
                        Nadal nie wiem dlaczego sad
                        • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. VIII 10.01.12, 08:20
                          nie śpię od 2 godzin
                          w nocy nie mogę zasnąć, pospać mogłam do 9 a już po raz kolejny budzę sie o 6 27. czy to jakaś magiczna psia mac liczba?
                          • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 11.01.12, 06:10
                            Znów pierwszy z gawry wyłażę ? wink
                            Miłego ... smile
                            • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 11.01.12, 06:18
                              Może już wiosnę czujesz???
                              • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. VIII 11.01.12, 06:20
                                ja tam nic nie czuję...wstałam bo musiałam sad
                                • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 11.01.12, 06:23
                                  A co, jeszcze karmisz piersią? wink
                                  To trza było w wątku o cyckach napisać... wink
                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. VIII 11.01.12, 06:26
                                    A skąd takie przypuszczenie? suspicious
                                    Tylko w takim celu kobieta wstaje rano? Hę????
                                    • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 11.01.12, 06:33
                                      No jeszcze ewentualnie przewinąć..
                                      Albo zostaje obudzona żeby się porannie tentegesić wink
                                      • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. VIII 11.01.12, 07:21
                                        Witam się o poranku, kaweczka juz druga. Cos dziwnego w przyrodzie sie dzieje ptaki dra sie jak zwariowane, wiosna już czy co.
                                        • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. VIII 11.01.12, 14:38
                                          a wiesz że wczoraj chyba słyszałam ptaki
                                          cosik im się popierdzieliło chyba
                                          • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 11.01.12, 17:00
                                            Hitchcocka??
                                            • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 12.01.12, 06:11
                                              ...ja już nie ...
                                              Miłego dnia smile
                                              • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 12.01.12, 06:29
                                                Ja też już nie..
                                                • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. VIII 12.01.12, 06:32
                                                  Ja spię...to nie ja piszę...
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. VIII 12.01.12, 06:50
                                                    Witam marudy, ciepłą kaweczka, i czekolada z orzechami.
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. VIII 12.01.12, 08:40
                                                    czekolada z samego rana?
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. VIII 12.01.12, 08:59
                                                    pewnie, mała kosteczka czekolady i człek zaraz weselszy
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 12.01.12, 09:37
                                                    Kosteczka tylko ? Chyba dla rozdrażnienia podniebienia ... wink
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. VIII 12.01.12, 09:39
                                                    old.bear napisał:

> Kosteczka tylko ? Chyba dla rozdrażnienia podniebienia ... wink

Oj tam oj tam, Mis wiosna sie zbliża trzeba zadbać o linie.
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 12.01.12, 09:40
                                                    O linię ?1 I kto to mówi smile
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. VIII 12.01.12, 09:55
                                                    old.bear napisał:

> O linię ?1 I kto to mówi smile

No ja, a co pomarudzić nie wolno, z wiekiem spalanie jest inne i stale trzeba dbac o utrzymanie stałej wagi
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 12.01.12, 10:02
                                                    Lady, wolno marudzić, wolno ... . wink
                                                    Fakt, z wiekiem metabolizm się zmienia, niestety sad
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. VIII 12.01.12, 10:11
                                                    old.bear napisał:

> Lady, wolno marudzić, wolno ... . wink
                                                    > Fakt, z wiekiem metabolizm się zmienia, niestety sad

a może stety bo zaczynasz wreszcie dbać o siebie, zaczynamy zwracac uwage na to jak jemy, i kiedy.
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. VIII 12.01.12, 13:26
                                                    noooooooo
                                                    właśnie w ramach tego dbania wciągnęłam porcyjkę makaronu z przepysznym szpinaczkiem
                                                    a żeby jakieś białko i tłuszcz był to teraz wcinam całą kulkę mozarelli
                                                    tak to ja mogę dbać o linie non stop
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 06:15
                                                    Czyżby pierwszy??? wink
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 06:43
                                                    Czyżby drugi ? wink
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 06:44
                                                    Witam, i dosiadam sie z kawą
                                                  • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 06:49
                                                    Piątek trzynastego. Jestem przesądna więc zostaję dziś w łóżkuwink
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 06:54
                                                    Nie śpię.
                                                    Nie jestem przesądna .
                                                    Ale w łóżku chętnie bym została ...
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 06:54
                                                    Nie jestem przesądny więc nie zostaję w łóżeczku, ale ... na wszelki wypadek odpukam w niemalowane big_grin
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 07:54
                                                    ja juz w fabryce, druga kawa, nie mam niemalowanego, przesądna nie jestem, choć czarownica
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 11:37
                                                    jak zwykle ostatnia
                                                    a mamusia mi mówiła że taka ostatnia to ja nie jestem.....
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 11:46
                                                    Jak mówią mądre księgi - ostatni będą pierwszymi wink big_grin
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 12:11
                                                    Mis sciemniasz, teraz liczy sie ten kto pierwszy na mecie o drugich ik nie pamieta.
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 12:31
                                                    ale ostatni będą piersiami

Miś jak zwykle tylko o jednym
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 12:45
                                                    tygrysgreen napisała:

> ale ostatni będą piersiami
                                                    >
                                                    > Miś jak zwykle tylko o jednym

a to o to chodziło, no dzis zaspana jestem to i nie zajazyłam.
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 13:08
                                                    Oko Tygrysa jak zwykle niezawodne - dostrzeże wszystko wink
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 13:15
                                                    Wątek o cyckach jest oddzielnie wink
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 13:16
                                                    kapitan_marchewa napisał:

> Wątek o cyckach jest oddzielnie wink

No właśnie, tu się człek nie spodziewa.
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 13:20
                                                    Tego nigdy za wiele wink
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 13:21
                                                    old.bear napisał:

> Tego nigdy za wiele wink

Oj Misiek sie rozbudził do końca, znaczy sie wiosna blisko, mimo iz za oknem ni jak tego niewidać.
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 13:23
                                                    Taaaa....
                                                    Z zaskoczenia i podchodami to każdy wątek da się sprowadzić do cycków wink
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 13:24
                                                    big_grin
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 15:07
                                                    No i co się tak jarzy? wink
                                                    No lubimy cycki i tyle...
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 18:23
                                                    W rzeczy samej lubimy. Jeśli ktoś twierdzi inaczej to łże big_grin
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 20:15
                                                    zwłaszcza kurczęce dobrze doprawione, z suróweczką i fryteczkami
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 20:26
                                                    Kurzęce ? Niekoniecznie sad
                                                    Ale surówki i owszem smile
                                                  • embepe Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 21:27
                                                    O linię trzeba dbać!

Żeby była gruba i wyraźna!
                                                    smile
    • alexxx Re: Kto nie śpi cz. VIII 13.01.12, 23:47
      ooo...pojedli i poooszli spac sad slabo.
      • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 14.01.12, 06:52
        Ale już wstali niektórzy wink
        A Aleksis jakieś knowania w środku nocy? Kogo wykończyć znowu? Którego Carringtonka?? wink
        • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. VIII 14.01.12, 06:59
          Ferie som...śnieg spadł...trzeba wstawać sad
          bałwana lepić, sanki otrzepać z pajęczyn...
          • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 14.01.12, 07:35
            FERIE?
            Jakie znowu ferie?
            Czyżby Stefcia była tzw CIAŁEM????? wink
            • tetika Re: Kto nie śpi cz. VIII 14.01.12, 09:23
              nooooo witam , piekniascie za oknem smile
              a zauwazyliscie ze miska nie ma ani tu ani u mnie?
              albo zasnal w zawiazku ze sniegiem , alebo zakopal sie pod czyjas ciepla pierzynka big_grin
              • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 14.01.12, 09:45
                Misiek jest ... smile i nie śpi bo śniegu u mnie nie ma nawet na lekarstwo ... wink
                A zakopałem się pod swoją kołderką wink
                • tetika Re: Kto nie śpi cz. VIII 14.01.12, 09:49
                  sam big_grin ? eeeeeeeeeeeeeeeeee.......
                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. VIII 14.01.12, 10:17
                    ferii nie ma ale śnieg jest
                    • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 14.01.12, 10:40
                      No trochę biało.
                      Ale tylko trochę..
                      Zima jak się teraz zacznie z takim opóźnieniem to bedzie do CZERWCA????
                      • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. VIII 14.01.12, 11:13
                        Jest śnieg, są ferie, zimo w pociągu...
                        i będzie pyszny keks niedługo ...
                        weź tu dbaj o linię sad
                        • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 14.01.12, 12:00
                          O linię keksa ? wink
                          • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 14.01.12, 15:51
                            Embepe się kłania ze swoją rewelacją nt dbania olinię smile
                            • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. VIII 14.01.12, 16:26
                              zgadzam się
                              linia musi być wyraźna i mocna
                              a największa zima będzie na Wielkanoc, to przecież oczywiste
                              • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 14.01.12, 17:04
                                To już nie jajka na Wielkanoc ? Tylko zima ? Co to się porobiło ... .
                                • alexxx Re: Kto nie śpi cz. VIII 14.01.12, 19:22
                                  powiem tak: mnie sie nie podoba a) zima b) snieg (co to wlasnie spaduje u mła) c) brak lata aktualnie
                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 15.01.12, 06:50
                                    Wstałem. Sprawdziłem. Za oknem biało sad
                                    Misiu, na którą idziemy do kościoła?? wink
                                    • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. VIII 15.01.12, 07:46
                                      U mnie też biało .
                                      Na sumę idźcie .
                                      Kazania wysłuchajcie.
                                      • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 15.01.12, 07:48
                                        Misiek będzie BARDZO zadowolony.
                                        Już to widzę wink
                                        • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. VIII 15.01.12, 08:13
                                          Ale z czego taki zadowolony będzie?
                                          • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 15.01.12, 08:58
                                            Tiaaaa, będę cholernie zadowolony ... . Te przybytki interesują mnie li tylko i wyłącznie jako obiekty architektury. A i to nie wszystkie.
                                            Miłego dnia smile
                                            • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. VIII 15.01.12, 09:15
                                              Miś się nie napina
                                              na Gwiazdkę warto iść zobaczyć dzieła rękodzieła
                                              na Wielkanoc takoż
                                              tylko portfela nie wyciągać
                                              • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 15.01.12, 09:26
                                                Tygrysku, nie napinam się ... wink
                                                A portfela to nawet nie mam big_grin
                                                • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 15.01.12, 10:21
                                                  Ależ sukienkom już można kartą płacić smile
                                                  Wszystko wezmą..
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. VIII 15.01.12, 10:22
                                                    Czas na część IX???
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. VIII 15.01.12, 10:34
                                                    ba, nawet dadzą
                                                    do ręki albo i....
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. VIII 15.01.12, 10:39
                                                    Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .... sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka