stefcia41 18.01.12, 13:17 Zakładam nowy, nie chce mnie się po gałęziach skakać to to proszę kobieta.gazeta.pl/kobieta/10,88991,10980192,Piersi_plus_VAT.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysgreen Re: Noworocznie o cyckach cd. 18.01.12, 14:57 jak to się fachowo nazywa zarabianie na cudzych cyckach nie stręczycielstwo aby? Odpowiedz Link
tetika Re: Noworocznie o cyckach cd. 18.01.12, 16:33 uwazam ze podjeli sluszna decyzje. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Noworocznie o cyckach cd. 18.01.12, 16:44 Też poniekąd o cyckach. Co jest, że wszędzie pełno tych Grycanek? Nie mam nic przeciwko kilogramom itepe, ale kobity chyba już z lodówek wyskakują. A lansowane córy faktycznie na trzydziestki z okładem wyglądają... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Noworocznie o cyckach cd. 18.01.12, 16:45 O, nie wkleiłam kobieta.gazeta.pl/kobieta/10,88991,10972841,__Grycanki_____nowe_celebrytki____.html Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Noworocznie o cyckach cd. 18.01.12, 16:50 A to od tych Grycanów? Moich lodów ulubionych? Odpowiedz Link
tojabogdan Re: Noworocznie o cyckach cd. 18.01.12, 17:22 tusza postarza, ale włosy mają mocne, fryzury bujne ewa9717 napisała: > Też poniekąd o cyckach. Co jest, że wszędzie pełno tych Grycanek? Nie mam nic p > rzeciwko kilogramom itepe, ale kobity chyba już z lodówek wyskakują. A lansowan > e córy faktycznie na trzydziestki z okładem wyglądają... Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Noworocznie o cyckach cd. 18.01.12, 18:30 A takie Grycanki umią robić lo...dy? Albo chociaż hmmmm... jednego??? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Noworocznie o cyckach cd. 18.01.12, 18:32 Kapitanie, ta srednia ma ponoć dopiero 15 lat, więc uważaj Odpowiedz Link
tetika Re: Noworocznie o cyckach cd. 18.01.12, 18:54 a co kobita twoja nie umie???? moze jej korepetycji trzeba udzielic> na you tuba odeslij Odpowiedz Link
tojabogdan Re: Noworocznie o cyckach cd. 18.01.12, 19:05 raczej na ix hamstera tetika napisała: > a co kobita twoja nie umie???? moze jej korepetycji trzeba udzielic> na you > tuba odeslij Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Noworocznie o cyckach cd. 18.01.12, 19:21 To już raczej hmmmmm... na takiego czerwonego tuba Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Noworocznie o cyckach cd. 18.01.12, 19:42 Ooooo, tak a'propos Grycana i lodów i w temacie: www.youtube.com/watch?v=b3NrWmwS54k Po prostu super... Odpowiedz Link
igor_uk Teraz . 18.01.12, 19:50 W ogole nic nie rozumiem.Co mam teleturnej i zla odpowiedz(obciaganie) do tematu? Odpowiedz Link
igor_uk Mam prosbe. 18.01.12, 19:48 Poniewaz jestem Rosjaninem z narodowosci ,dla tego wszystkich niunsow jezyka polskiego nie znam.Dla tego nie potrafie zrozumiec waszej dyskusji. Czy moze mnie ktos wytlumaczyc,co znaczy robic lody,czy loda? I co do tego maja grycanki,czy w ogole kobiety?I czemu zona kapitana powinna temu uczyc sie na You Tubie? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Mam prosbe. 18.01.12, 20:12 Igorze, serio? Nooooo, ja się nie podejmuję wyjaśniać Ale zapewniam Cię, że nie ma tym nic skomplikowanego, prosta sprawa: facet, kobitka, seks A Grycanki lodowego imperium są dziedziczkami. Odpowiedz Link
tojabogdan na razie rozgrzewka na temat 18.01.12, 20:29 www.youtube.com/watch?v=dIqN7Cj2Sjw&feature=related Odpowiedz Link
tojabogdan Re: Bogdan. 18.01.12, 20:38 ja przepadam za kobietami i za Irkiem Dudkiem uważam, że nie ma brzydkich kobiet, ale czasem tylko wina brak. Nawiasem mówiącwiem, że jest rosyjski odpowiednik tej złotej myśli, ale mi teraz nie wpada. Tym youtubowym linkiem chciałem odwrócić na moment Twoją uwagę od seksu, byś i świeżo na to spojrzał, na seks ma się znaczyć, pozdrawiam m igor_uk napisał: > Czemu tak nie lubisz kobiet? Odpowiedz Link
igor_uk Re: Bogdan. 18.01.12, 20:48 Ten twoj filmik zrobil ze mnie impotenta. Нет некрасивых женщин – бывает мало водки! Odpowiedz Link
tojabogdan Re: Bogdan. 18.01.12, 20:51 spasiba! igor_uk napisał: > Ten twoj filmik zrobil ze mnie impotenta. > > Нет некрасиk > 4;ых женщин – б > 99;вает мало во > 76;ки! > Odpowiedz Link
igor_uk Re: Mam prosbe. 18.01.12, 20:31 Seks na lodzie?1 A co stanie sie,jak lod stopi sie? Odpowiedz Link
tojabogdan seks na lodzie 18.01.12, 20:34 czyli chodzi o to, żeby w trakcie seksu nie lizać lodów, a wręcz przeciwnie, zamiast tego można lizać noworoczne cycki Odpowiedz Link
igor_uk Re: seks na lodzie 18.01.12, 20:36 Bogdanmnie sciemniaj,bo co cycki maja do lodow? Jak jie chcesz pomoc ruskiemu,to tak i napisz,a nie nabiajaj sie ze mnie. Zaczekam,jak mnie kobiety to wytlumacza. Odpowiedz Link
tojabogdan Re: seks na lodzie 18.01.12, 20:41 ok, robienie loda oznacza fellatio, czyli wystarczy w dorosłym towarzystwie wspomnieć coś o lizaniu loda, o lodach w ogóle, a zaczynają grać hormony i, w zależności od konstelacji, część krwi przemieszcza się do podbrzusza Odpowiedz Link
igor_uk Re: seks na lodzie 18.01.12, 20:51 Bogdan,ja jednak zaczekam na to,ze mnie to wytlumacza kobiety.Bo to o czym ty piszesz,moim zdaniem,nie ma nic do lodow. Odpowiedz Link
tojabogdan podrywacz jesteś, jak się to kiedyś nazywało! 18.01.12, 20:57 i tyle, ale też zaakceptowałbym lekcję sztuki kochania tylko w wykonaniu kobiety Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: seks na lodzie 18.01.12, 21:05 Igorze, dam głowę, że wiesz o co chodzi tylko chcesz przeczytać jak się robi loda. Dobra, to ja Ci napiszę. Składniki: 500 ml mleka 8 żółtek 150 – 200 g cukru 250 ml śmietany kremówki Przygotowanie: Żółtka ucieramy z cukrem. Wstawiamy do garnka z wrzątkiem. Mleko zagotowujemy i wlewamy małym strumieniem do naczynia z żółtkami. Cały czas ubijamy. Gdy masa zgęstnieje, garnek z wrzątkiem i naszą miską z kremem zdejmujemy z ognia i dalej ucieramy, aż do ostygnięcia. Śmietanę ubijamy i mieszamy z wystudzonymi żółtkami. Przeładamy do naczynia, w którym będziemy lody zamrażać. Wkładamy je następnie do zamrażarki. Mrożenie lodów Konsystencja lodów zależy od sposobu ich mrożenia. Najważniejsza jest częstotliwość ich mieszania. Podczas całageo procesu zamrażania, który trwa kilka godzin, należy lody mieszać kilkakrotnie, szczególnie w początkowej fazie kiedy przy ściankach tworzy się twarda warstwa. Później pozostawiamy je do całkowitego stwardnienia. WANILIOWE - podczas przygotowywania lodów śmietankowych dodajemy do mleka laskę wanilii, z którą zagotowujemy mleko KAWOWE - do masy śmietankowej dodajemy 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej KAKAOWE - łyżkę kakao rozprowadzić w zimnym mleku i zagotować, dodać do masy TRUSKAWKOWE - do lodów waniliowych dodajemy zmiksowane truskawki i łyżeczkę soku z cytryny BRZOSKWINIOWE - dodajemy do lodów zmiksowane brzoskwinie w syropie i kilka kropli samego syropu OWOCE LEŚNE - do lodów waniliowych dodajemy zmiksowane jagody i jeżyny AGRESTOWE - do lodów śmietankowych dodajemy garść zmiksowanych owoców agrestu i 2 łyżki wody A oto efekt końcowy: Odpowiedz Link
old.bear Re: seks na lodzie 18.01.12, 21:11 Na hasło - lody, momentalnie mi cieknie. Ślinka ... Odpowiedz Link
igor_uk Re: seks na lodzie 18.01.12, 21:16 Dzieki,dzidzia.Wiedzialem,ze tylko kobieta mnie potrafi to wytlumaczyc. p.s.Alez podniecilem sie,czytajac twoj przepis,zwlaszcza ten fragment: "Wstawiamy do garnka z wrzątkiem" ,od razu wiedzialem o co chodzi. www.youtube.com/watch?v=YqI0Vrojf8k Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: seks na lodzie 18.01.12, 21:40 > ok, > robienie loda oznacza fellatio, > czyli wystarczy w dorosłym towarzystwie wspomnieć coś o lizaniu loda, o lodach > w ogóle, a zaczynają grać hormony i, w zależności od konstelacji, część krwi pr > zemieszcza się do podbrzusza wręcz przeciwnie własnie w niedorosłym towarzystwie Igor, czy już wiesz o co chodzi z tymi lodami ? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: seks na lodzie 18.01.12, 22:03 strasznie pracochłonny ten przepis na robienie loda..tfu..lodów Odpowiedz Link
ewa9717 Re: seks na lodzie 18.01.12, 22:07 Seks na lodzie? Tylko Wiktor Pietrenko, ach... www.youtube.com/watch?v=EVXfEBRUCvU&feature=related Odpowiedz Link
stefcia41 Re: seks na lodzie 18.01.12, 22:10 oj tak Wiktor www.youtube.com/watch?v=d5UE3O5nMyk&feature=related Odpowiedz Link
igor_uk Co wy w nim widzicie? 18.01.12, 22:40 Ja potrafie to robic lepiej,uwierzcie mnie na slowo. Odpowiedz Link
igor_uk Re: Co wy w nim widzicie? 18.01.12, 22:51 Pietrienko nie jest durakom,on po prostu gorzej ode mnie tanczy na lodzie (he,he). Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Co wy w nim widzicie? 19.01.12, 08:35 Jasne! Tu go moje serce po raz pierwszy ujrzao i zadżao i tak do dziś dży i dży www.youtube.com/watch?v=IYxb3VQ3Vy8 www.youtube.com/watch?v=C4Jw81aAFGU Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Co wy w nim widzicie? 19.01.12, 09:46 Oj..Calgary... ja nie pamietam od kiedy moje dży Odpowiedz Link
ewa9717 Stefcia, a to widziałaś? 20.01.12, 15:07 Aż się wzruszyłam, Wiktor z córeczką: www.youtube.com/watch?v=-lLyyp-CIoc Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Stefcia, a to widziałaś? 20.01.12, 15:49 Wzruszające Ewo a to? no boski jest www.youtube.com/watch?v=fgZza4fZ5n4 Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: seks na lodzie 18.01.12, 22:07 Igor jak już wiesz to teraz zagadka językowa czym się różni królowa lodu od królowej loda? Odpowiedz Link
igor_uk Re: seks na lodzie 18.01.12, 22:39 tygrisica ,czyz by chodzilo o to,ze jedna z nich polyka? p.s. Sorry,ale nic sprosnego nie mialem na uwadze. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: seks na lodzie 19.01.12, 10:11 nie ale dobrze kombinujesz, kombinuj dalej do trzech razy sztuka Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: seks na lodzie 19.01.12, 11:39 Ja wracam do głownej tematyki, czyli biustów. Jak to jest naprawde panowie z ta wielkoscia, duże czy małe, o to jest pytanie. Odpowiedz Link
old.bear Re: seks na lodzie 19.01.12, 13:18 No wreszcie ktoś wrócił do meritum Ja powiem tak - o gustach się nie dyskutuje ... . Jeden woli gruszki, drugi córkę sadownika Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: seks na lodzie 19.01.12, 13:20 old.bear napisał: > No wreszcie ktoś wrócił do meritum > Ja powiem tak - o gustach się nie dyskutuje ... . Jeden woli gruszki, drugi cór > kę sadownika Pytałam o wielkosc a nie o gusta, poprostu mnie to interesuje, bo przecież te wszystkie sztuczne cycki robia furore, operacje platyczne w cenie. a tak naprawde to jak jest naprawde. Odpowiedz Link
old.bear Re: seks na lodzie 19.01.12, 13:27 Mogę odpowiedzieć tylko za siebie - żadne sztuczne, żadne poprawiane tylko naturalne. A wielkość ? Hmmm ... to już naprawdę indywidualna sprawa Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: seks na lodzie 19.01.12, 14:07 taaa, wielkość nie ma znaczenia my też wam to wmawiamy Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: seks na lodzie 19.01.12, 14:29 stefcia41 napisała: > uuu...tygrysie .. No własnie uuuuu. Miś fakt ze to indywidualna sprawa, ale powiedzenie srednie male duze, nic nie kosztuje, i nie ocenia. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: seks na lodzie 19.01.12, 14:36 miś nie o biusty tygryskowi chodziło, oj napewno nie o biusty. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: seks na lodzie 19.01.12, 18:08 choć trzeba przyznać że misie też biusty miewają Lady nie tak dawno był pierwszy wątek o cyckach gdzie te naprawdę małe zostały potraktowane bezlitośnie. a właściwie ich właścicielki. to chyba wyjaśnia wszystko Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: seks na lodzie 19.01.12, 18:19 No tak tygrysku zadnej nadzieii, czas sobie implanty zrobic Odpowiedz Link
old.bear Re: seks na lodzie 19.01.12, 19:13 >> czas sobie implanty zrobic << Implanty ... ? Hmmm ... ponoć wybuchają ... . I co wtedy ? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: seks na lodzie 19.01.12, 19:18 Nic sobie nie będę robić Moje cycki - moja sprawa 111 Odpowiedz Link
tetika Re: seks na lodzie 19.01.12, 19:23 powyzej miseczki E zaczyna bolec kregoslup..... Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: seks na lodzie 19.01.12, 18:20 No tak. Zostawić towarzystwo bez kontroli Błeee, znowu nudne cycki? Te lody zaczęły być ciekawe... Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: seks na lodzie 19.01.12, 18:40 A w mieście Łodzi jeszcze coś ciekawszego: lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,10994252,Przeglad_prasy__Zlamal_penisa__lezy_w_szpitalu_WAM.html Podobno na skutek "wyszukanych pozycji".. Czyli jakich np? Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: seks na lodzie 19.01.12, 18:57 Kapitan chce sprawdzic, czy tez da rede złamać Odpowiedz Link
igor_uk Re: seks na lodzie 19.01.12, 19:36 A moze zlamal,jak napotkal na swojej drodze zeby? Odpowiedz Link
tetika Re: seks na lodzie 19.01.12, 20:47 Kochany wg meskiej dloni to sie inne parametry rozpoznaje i niewazne co facet mowi i czym sie chwali , wystarczy jedno spojrzenie i wszystko jasne Odpowiedz Link
tetika Re: seks na lodzie 20.01.12, 05:54 No nie, juz dawno wyroslam z wieku kiedy tylko to mi bylo w glowie ale nawyk pozostal. Zreszta coz....cycki mam na codzien, zadna atrakcja Odpowiedz Link
stefcia41 Re: seks na lodzie 20.01.12, 07:59 I dla spragnionych słodyczy który tam łasuch największy? Odpowiedz Link
old.bear Re: seks na lodzie 20.01.12, 08:20 Ja tu uchodzę za największego łasucha Czyli co ? Wszystkie moje ? Te cycki ? Mniaaaaaaaaaaaaammmm ... Odpowiedz Link
old.bear Re: seks na lodzie 20.01.12, 08:25 Stefciu, a skąd niestrawność ? Po biustach ?! Jeszcze nie było takiego wypadku Odpowiedz Link
stefcia41 Re: seks na lodzie 20.01.12, 10:31 Po obżarstwie Misiek. Wszystko w nadmiarze może być szkodliwe. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: seks na lodzie 19.01.12, 19:00 > Błeee, znowu nudne cycki? cycki są nudne? oby ci sczezły bluźnierco ty1 Odpowiedz Link
igor_uk Idealny biust. 19.01.12, 19:33 Dla kazdego mezczyzny jest inny.Wszysko zalezy,jak duza posiada dlon. Dla mnie idealny biust,to rozmiar C. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Idealny biust. 20.01.12, 18:51 E tam, ja mam E na co dzień... Czasem strach jak się gwałtownie odwraca w czasie snu, czy nie zabije tym E Odpowiedz Link
tojabogdan biusty i biuściki 20.01.12, 19:49 nie znam się na rozmiarach, (oglądam je niestety zawodowo, i to nie dlatego, by podziwiać) więc te litery nic mi nie mówią, ale wyobrażam sobie, jakim koszmarem może być zbyt duży biust Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: biusty i biuściki 20.01.12, 20:08 O żesz kurna, BOGDAN. Możemy się zakumplować? Codziennie cycki??? Wakatu nie ma jakiegoś? Gdzie przesłać CV????????? Odpowiedz Link
tojabogdan Re: biusty i biuściki 20.01.12, 20:10 zdarza się, ale wyjątkowo rzadko, że patrzę na kobietę, jak na kobietę, tego oczywiście nie okazując z reguły jest to traktowanie zawodowe kapitan_marchewa napisał: > O żesz kurna, BOGDAN. > Możemy się zakumplować? Codziennie cycki??? > Wakatu nie ma jakiegoś? Gdzie przesłać CV????????? Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: biusty i biuściki 20.01.12, 20:16 tojabogdan napisał: > zdarza się, ale wyjątkowo rzadko, > że patrzę na kobietę, jak na kobietę, tego oczywiście nie okazując > z reguły jest to traktowanie zawodowe > Kurna tylko nie ginekolog Odpowiedz Link
tojabogdan Re: biusty i biuściki 20.01.12, 20:24 ladyhawke12 napisała: > tojabogdan napisał: > > > zdarza się, ale wyjątkowo rzadko, > > że patrzę na kobietę, jak na kobietę, tego oczywiście nie okazując > > z reguły jest to traktowanie zawodowe > > > Kurna tylko nie ginekolog ginekolog? nie daj boże, wręcz przeciwnie Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: biusty i biuściki 21.01.12, 10:13 > ginekolog? > nie daj boże, wręcz przeciwnie jak przeciwnie to tylko dentysta Odpowiedz Link
stefcia41 Re: biusty i biuściki 21.01.12, 15:10 Kaptan i Misiek 111 poszliście już? przeliczacie te cycki? na wagę może będzie lepiej ? Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: biusty i biuściki 20.01.12, 20:23 Impreza u Bogdana? Jak w starym skeczu? Bogdan, no musisz mieć co najmniej dwóch asystentów. Ja i Miś.. Może być umowa na czas określony.. Na próbę.. Nawet bez kasy.. Hmmmm.. No dobra, możemy dopłacać... PS. A ile tych cycków dziennie?????? Odpowiedz Link
tojabogdan Re: biusty i biuściki 20.01.12, 20:26 kapitan_marchewa napisał: > PS. A ile tych cycków dziennie?????? na sztuki, czy na pary? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: biusty i biuściki 20.01.12, 20:27 I tyle Was tu widzieli??? Całe forum dla nasz??? Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: biusty i biuściki 20.01.12, 20:45 Ja póki co gorączkowo przełykam ślinę.. I przed babom monitor zasłaniam, że niby super robotę mam nową, a ona musi wiedzieć koniecznie jaką ... Do garów Teraz mężczyźni będą ustalać warunki... Misiek, jesteś???? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: biusty i biuściki 20.01.12, 20:49 Warunki to będzie ustalał Bogdan czy Was wziąć czy nie się tak nie podnieca Odpowiedz Link
tojabogdan Re: biusty i biuściki 20.01.12, 21:06 ginekolodzy są często seksualnie niezrównoważeni, zresztą w każdym zawodzie tacy mogą być i bywają, jeden niemiecki ginekolog fotografował z ukrycie wszystkie swoje pacjentki, bo nie mógłby sobie wybaczyć, że nie zarejestrował tego, co widzi. W erze internetu jest to (podobno) nagminne, że faceci ściągają z sieci wszytkie fotki i filmy i mają ich takie masy, że nigdy ich nie będą w stanie obejrzeć. Czyli mechanizm podobny, schomikować Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: biusty i biuściki 21.01.12, 19:38 Bogdan to to radiolog, nic innego mi do głowy nie przychodzi, bo gorseciarzem to napewno nie jesteś. chyba że artysta jakowyś. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: biusty i biuściki 21.01.12, 19:45 Ja podejrzewam, że fotografik. Nie mylić z fotografem, bo za to dostałem od takiego znajomego fotoreportera Sesje robi rozbierane... Bogdan, przyznasz się? Byśmy mogli z Misiem rozbierać te modelki do zdjęć. Ino mrugnij Odpowiedz Link
tojabogdan odwrotność ginekologa? 21.01.12, 21:09 to na pewno nie radiolog. funduję nagrodę za właściwe wytypowanie specjalności, dla ułatwienie potwierdzam, że lekarz. Ale jeszcze raz podkreślam, że zawodowe oglądanie piersi wcale nie jest związane z emocjami, niekiedy wręcz przeciwnie. Jeśli udaje mi się, unikam oglądania tychże, a pedałem nie jestem, wręcz przewnie. ladyhawke12 napisała: > Bogdan to to radiolog, nic innego mi do głowy nie przychodzi, bo gorseciarzem t > o napewno nie jesteś. chyba że artysta jakowyś. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: odwrotność ginekologa? 22.01.12, 06:27 Błeeee tam, onkolog pewnie, i se maca Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: odwrotność ginekologa? 22.01.12, 09:19 no napisałam wyżej lekarz odwrotność ginekologa to tylko dentysta, jak pacjentka ma duży dekolt to zawodowo na piersi sobie popatrzy. Odpowiedz Link
tetika Re: odwrotność ginekologa? 22.01.12, 21:13 Kardiolog, internista, albo pulmonolog ( ci chyba najczesciej rozbieraja do badania) Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: odwrotność ginekologa? 22.01.12, 22:51 Chirurgiem plastycznym Bogdan jest. Albo internistą. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: odwrotność ginekologa? 22.01.12, 23:01 Stylista? (chciałam napisać damski krawiec ale takiego zawodu już chyba nie ma) Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: odwrotność ginekologa? 22.01.12, 23:03 Sprzedawca, pardon- doradca w salonie firmowym Triumpha? Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: odwrotność ginekologa? 22.01.12, 23:21 Ups! Przepraszam Nie doczytałam, że jednak lekarz. No więc typuję: chirurg ogólny. Odpowiedz Link
tetika Re: odwrotność ginekologa? 23.01.12, 17:06 e noooooooooooooo tyle odpowiedzi jest a glowna nagroda nie padla?????????? prosze sie tu przyznac w koncu kim jestes111111111111111111111111111111 bom ciekawa Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: odwrotność ginekologa? 23.01.12, 17:18 Anatomopatolog, wszystkich ma nago Odpowiedz Link
tetika Re: odwrotność ginekologa? 23.01.12, 20:01 tiaa najpierw naobiecywal , a teraz sie boi.....foch Odpowiedz Link
tojabogdan proktolog? 23.01.12, 20:17 mógłby być np. jako odwrotność ginekologa, ale co by to miało wspólnego z biustem. Gdyby nie lekarz, mógłbym być "macadorem", tak określał pewien znajomy psycholog facetów namiętnie obmacujących kobiece piersi i tylko obmacujących, ale to wiązałoby się z przyjemnością, a moje oglądanie piersi nie zawsze jest przyjemne. Ale często obowiązkowe. Jak się da, robię uniki. Dla kolejnego ułatwienia, bo zimno, zimno... każde pełne badanie fizykalne pacjenta czy pacjentki polega na oglądaniu, potem obmacywaniu, potem na opukiwaniu i na końcu na osłuchiwaniu. Zamiast nazywać obmacywaniem, można to ładniej nazwać metodą palpacyjną, którą złośliwi erotomani nazwą palcówką. Ale nadal zimno, zimno, Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: proktolog? 24.01.12, 07:29 tetika napisała: > no to juz zostaje tylko pan od mammografii Teti pisałam o radiologu, ale to nie to. Mnie sie niestety onkolog jeszcze przyplatał. Bogdan daj spokój nie drecz nas juz tylko napisz i bedzie z głowy. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: proktolog? 24.01.12, 11:35 dochtór pierwszego kontaktu pulmunolog ten od prątków Odpowiedz Link
tojabogdan psychiatra!!! 24.01.12, 19:12 do moich obowiązków przy przyjęciu dokładne badanie psychiatryczne, ale i fizykalne neurologiczne. Czyli, jak wspominałem, cycki vel piersi alias biut nie są dla mnie priorytetowe (prywatnie owszem, są ważne, ale to inny temat), ale powinienem je zbadać, na ile możliwe. I zdarzało mi w trakcie takiego badania odkryć zmiany chorobowe w piersi, które okazały się potencjalnie groźne dla zdrowia i życia. We wszystkich przypadkach uratowano życie, a większości też i zdrowie oraz urodę. Obecnie bowiem, dzięki poprawie metod diagnostycznych, nie zawsze trzeba usuwać całą pierś, tak że niemal bez śladu usuwa się zmiany chorobowe zwane przez wielu rakiem. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: psychiatra!!! 24.01.12, 19:36 Nie no, jasne. Psychiatra jest pierwszy do cycków Okulista też Odpowiedz Link
tetika Re: psychiatra!!! 24.01.12, 20:28 cicho bogdan jak widac to moja pokrewna dusza ( chocby po linii zawodowej ) wiec sie jakas solidarnosc zawodowa nalezy niech se bada jak musi, ja pracujac na urologii tez musialam to i owo Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: psychiatra!!! 25.01.12, 05:05 Cudownie111 Bardzo się cieszę, że jest psychiatra w pobliżu. Bardzo1 Odpowiedz Link
damakier1 Re: psychiatra!!! 25.01.12, 15:20 ginekolog? nie daj boże, wręcz przeciwnie A ja poproszę o wytłumaczenie, czemu psychiatra to jest "wręcz przeciwnie" niż ginekolog i w dodatku "wręcz przeciwnie" niż pedał? Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: psychiatra!!! 25.01.12, 15:33 Że niby chyba ginekolog od dołu zagląda, a psychiatra wew głowę, czyli z drugiej strony. Choć nadal nie łapię po co psychiatra cycki maca.. Ale jak lubi.. Odpowiedz Link
damakier1 Re: psychiatra!!! 25.01.12, 16:16 Według mnie, przeciwnie do zaglądania w głowę (od góry) byłoby zaglądać w pięty (od dołu). O ile ja się znam na medycynie, to, w co zagląda ginekolog jest pośrodku. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: psychiatra!!! 25.01.12, 17:09 Ale ciągle zaglądanie od dołu. Poza tym - czy na pewno pośrodku? To zależy od długości nóg Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: psychiatra!!! 25.01.12, 18:06 szczęście że Bogdan wreszcie dał odpowiedź. też bym w życiu nie wpadła że psychiatra musi cycki macać, choć ma to sens. ale z tego zgadywania zaczęłam się zastanawiać czy aby na pewno ludzkie cycki on maca bo weterynarz też lekarz. Odpowiedz Link
damakier1 Re: psychiatra!!! 25.01.12, 18:36 > Poza tym - czy na pewno pośrodku? > To zależy od długości nóg Och, nie będziemy się chyba o centymetry sprzeczać? Odpowiedz Link
tojabogdan ginekolog bada nie pośrodku, ale 25.01.12, 19:21 ginekolog bada nie pośrodku, ale pomiędzy, a psychiatra obejmuje wszystko, co jest do objęcia, z tymi cyckami (czyli biustem) to jest tak, że w przychodni nie ma potrzeby rozbierania się, wyjątkowo tylko, ale przy przyjęciu do szpitala, owszem. Nie zawsze da się takie badanie przeprowadzić bezpośrednio przy przyjęciu, bo mogą wystąpić komplikacje. Np. maniakalna osoba może zrozumieć zdjęcie wierzchniej odzieży zupełnie opacznie. Itd... Odpowiedz Link
tetika Re: biusty i biuściki 31.01.12, 19:56 a mi zaprzyjaznieni panowie mowili ze jednak woleliby odkrywac kobiete po kawaleczku i samodzielnie a nie tak dostawac od dzien dobry cyckami ( golymi) po glowie..... jak nie maja co zdobywac i odkrywac....... to szukaja gdzie indziej Odpowiedz Link
tojabogdan Re: biusty i biuściki 31.01.12, 20:33 tetika napisała: ... a nie tak dostawac od dzien dobry cyckami ( golymi) po głowie..... jest też powiedzenie: gołą dupą w pysk, a obie te aktywności można potraktować różnie, zarówno jako wyładowanie agresji, ale też jako czysty seks. Znajoma niemka używa często tego samego wyrażenie w jej języku, ale wyłącznie dla rozładowanie silnej agresji wobec swego przełożonego Odpowiedz Link