dzidzia_bojowa 20.03.12, 17:45 W środku mnie boli coś. Ała111 Źle się czuję... Wiało dzisiaj zimnym, może mnie przewiało? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapitan_marchewa Re: Boli mnie we mnie 20.03.12, 17:59 We którym środku? Może postrzelona jesteś? No tak, wszyscy wiedzą, ze jesteś postrzelona Diagnoza OK???? Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Boli mnie we mnie 20.03.12, 18:02 No postrzelona jestem- fakt. A środek bolesny cały, wnętrzności znaczy się i nieokreślone coś też bolesne. Może dusza? Odpowiedz Link
pieknamery100 Re: Boli mnie we mnie 20.03.12, 18:12 A jak z rana apelowałam, żeby wszyscy oczy zamknęli to prawie mię wygwizdali, a teraz to tę boli, tamtemu źle, ta niezadowolona... Jedna tu denaturat mi poleciła, możecie też skorzystać Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Boli mnie we mnie 20.03.12, 18:15 Jakbym rano była tutaj to bym przyklasnęła i dołączyła do chóru ale musiałam iść precz i dopiero teraz nadrabiam. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Boli mnie we mnie 20.03.12, 18:17 Popij, Dzidziu, na wszelki wypadek rumianku i walnij się pod polarek czy inną kordełkę z książeczką. Może zrozumie i przez sen przejdzie? Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Boli mnie we mnie 20.03.12, 18:22 Tak zrobię Ewo, jutro mam wolne i też zamierzam leżeć. Dzięki za radę Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Boli mnie we mnie 20.03.12, 18:34 I koniecznie postrzelenie potraktuj chlebem z pajęczyną... Zdrówka życzę Odpowiedz Link
tetika Re: Boli mnie we mnie 20.03.12, 18:41 a nie mozesz zrobic wiosennej romantycznej kolacji zakonczonej....jak tam lubisz? kapiel z zapachem pomaranczy tez pomaga, sprawdzilam na sobie. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Boli mnie we mnie 20.03.12, 18:47 Wiernego Soroki u boku mego brak a pajęczyny do ręki w życiu nie wezmę, brrrr Leżenia w wannie też nie uskutecznię gdyż posiadam kabinę prysznicową, li i jedynie. Wpisuję się więc w konwencję forum i będę marudzić aż bolenie przejdzie. Oj, boli, boli Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Boli mnie we mnie 20.03.12, 18:51 Przeszło na mię 111 Dwa my teraz są obolałe 1 Odpowiedz Link
pieknamery100 Re: Boli mnie we mnie 20.03.12, 18:57 A może chłopa jurnego Wam potrzeba ? hehe hihihi Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Boli mnie we mnie 20.03.12, 19:13 Eeee tam one, te chłopy to przereklamowane są 1 Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Boli mnie we mnie 20.03.12, 19:10 ojej, i Stefcia też obolała? też bardzo współczuję, bardzo a bardzo ale kota to nie proponuję Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Boli mnie we mnie 20.03.12, 19:26 bezwłosego to nie mam na stanie a swoich jednak nie oskubię ale mam śliczny termoforek z pokrowcem w kształcie tygryska, pręgowany, żółty w czarne paski, futrzasty - chcesz? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Boli mnie we mnie 20.03.12, 19:35 a zielonego nie masz? Bo mnie jest do twarzy w zielonym Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Boli mnie we mnie 20.03.12, 19:45 no nie, zielony tygrysek to jest Tygrysgreen i ona jest jedyna i niepowtarzalna ja dysponuję czarno-żółtym, od siostry dostałam na gwiazdkę ongiś, chętnie wypożyczę Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Boli mnie we mnie 20.03.12, 19:08 o jakże ja Dzidzi współczuję... biedna Dzidzia, biedna głasku, głasku a może by tak okład z kota na schorzały narząd? mogłabym Antoniego pożyczyć, on bardzo leczniczy jest Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Boli mnie we mnie 20.03.12, 19:14 Dziękuję Ci Dobra KobietZawsze wiedziałam, że na Ciebie można liczyć. Ze Stefcią łączę się w bUlu. Odpowiedz Link
tojabogdan w środku, czyli gdzie? 20.03.12, 20:44 ból jest sygnałem, czego? Tysiące możliowości. Ostatnio usiłowałem się dodzwonić do lekarki, domowej, w innym niż naszy pieknym kraju, a tam automat, że gdy chodzi o receptę, proszę nacisnąć 1, a gdy chodzi przekaz do specjalisty, proszę nacisnąć 2, itd. Ponieważ koniecznie chciałem rozmawiać z człowiekiem, czekałem dalej, ale przełączony zostałem na numer 1. I kazano mi podać wyraźnie moje imię, nazwisko, datę urodzenia i o jaki lek chodzi; "recepta do odebrania po południu". Niewiele spraw jest w stanie mnie zaskoczyć, ale to owszem. Zwłaszcza, że w tymże kraju lekarz kasuje za każdą wykonaną czynność od kasy (chorych), w tym wypadku za zbadanie pacjenta i wystawienie recepty stosownie do tego, co zbadał. W sumie można by pójść dalej i pytać o objawy, coraz bardziej szczegółowo, każąc stale naciskać kolejne cyfry. Po trzech próbach jednak usłyszałem głos ludzki, była to kobieta i to dość rzeczowa, a więc sprawę wyjaśniłem. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: w środku, czyli gdzie? 20.03.12, 21:10 "Coś" mi daje sygnał? Tym bólem? O matkotereso...obce mię zaatakowali? Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: w środku, czyli gdzie? 20.03.12, 21:13 w środku, czyli gdzie? No napisałam: w środku człowieka przecież Odpowiedz Link
tojabogdan ach, w środku człowieka! 20.03.12, 22:05 no to wszystko jasne, to tak, jak pisałaś, to dusza! Albo wyrzuty, sumienia oczywiście Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: ach, w środku człowieka! 21.03.12, 06:55 Ojoj mnie tez boli wszystko, oj oj, to gdzie ten jurny chłop co leczy. dzidzia jak sie czujesz, wazne bo przez internet samym pisaniem zaraższ. Odpowiedz Link
old.bear Re: ach, w środku człowieka! 21.03.12, 08:28 Tiaaa ... jurny chłop panaceum na wszelkie dolegliwości ? Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: ach, w środku człowieka! 21.03.12, 08:32 Lepi Czuje się lepiej o wiele Ból w środku człowieka jakby zelżał. Ale leżę nadal mimo, ze słońce zaglądające w okna zachęca do wyjścia, nie daję się i leżę. Współczuję wszystkim obolałym i łączę się. Mówię Wam- leżenie pomaga. A Misiek tak z buta: objadła się. A guzik1 Z tej boleści nic nie jadłam, wcześniej też mało. Tak że pudło1 Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: ach, w środku człowieka! 21.03.12, 09:00 Podobnież seks jest dobrym środkiem przeciwbólowym. Naturalnym i skutecznym. Więc jurny chłop pożytecznym może się okazać. Odpowiedz Link
old.bear Re: ach, w środku człowieka! 21.03.12, 09:01 I o to chodzi, i o to chodzi ... Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: ach, w środku człowieka! 21.03.12, 10:02 no własnie, tylko gdzie te chłopy? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: ach, w środku człowieka! 21.03.12, 10:04 nie ma, nie ma, nie ma... już Danka Rinn to wiedziała Odpowiedz Link
stefcia41 Re: ach, w środku człowieka! 21.03.12, 10:15 Już trzecią parę butów zniszczyłam podczas tych poszukiwań Odpowiedz Link
stefcia41 Re: ach, w środku człowieka! 21.03.12, 10:19 We rolkach to juz drugą parę kółek zniszczyłam Odpowiedz Link
stefcia41 Re: ach, w środku człowieka! 21.03.12, 10:38 Ano przesiadam się na rower teraz , taki lajf . Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: ach, w środku człowieka! 21.03.12, 10:55 Miś ani mi się sni szukać, po 1- to kocham moje butki i niszczyc ich nie mam zamiaru, rolki swoje tyż i rowerek i insze srodki transportu. 2 - To facet ma na mnie zapolowac a nie ja na niego, i tu wracamy do pytania gdzie te pradziwe chłopy no, co uwidziły, biegały za kobitkami z kwiatkami czekoladkami itp... ech Odpowiedz Link
tojabogdan nie o tej porze roku, 21.03.12, 18:34 jurnego chłopa na przednówku? W czasie postu? Trzeba poczekać do wielkanocy, jak się odżywią, nabiorą siły i ruszą w Polskę... albo i nie, bo chłop syty, to chłop leniwy, a więc trzeba czekać do maja... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: nie o tej porze roku, 21.03.12, 18:40 A w maju to długi weekend, więc tez nie pora Odpowiedz Link
tojabogdan Re: nie o tej porze roku, 21.03.12, 19:52 tak krawiec kraje, jak mu (materii) staje, a na bezrybiu, i chłop (jurny) ryba stefcia41 napisała: > A w maju to długi weekend, więc tez nie pora Odpowiedz Link