Dodaj do ulubionych

Kto nie śpi cz. XV

28.03.12, 07:44
Ja smile
Miłego dnia smile
Obserwuj wątek
    • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. XV 28.03.12, 08:20
      Witam druga kawa, pracowicie dzien sie zaczą.
      • ewa9717 Re: Kto nie śpi cz. XV 28.03.12, 08:28
        I ja wstałam o swicie. Zaraz pędzę na natury łono, bo ponoć na razie ostatni taki ładny dzień wink
        • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. XV 28.03.12, 12:37
          ja też
          w sumie teraz kole południa sen mnie morzy ale mu się nie daję
          • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 28.03.12, 20:59
            Cholerka, od południa wszyscy śpią ... cisza jak makiem zasiał.
            • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. XV 29.03.12, 07:26
              witam kawa ech dzis mam dziwny dzień
              • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 29.03.12, 07:49
                Dziwny ? Dla mnie dzień jak dzień ... .
                Miłego ... smile
              • pieknamery100 Re: Kto nie śpi cz. XV 29.03.12, 09:02
                U mnie też za oknem dziwnie dziwno, jakoś tak wrednie na zewnątrz. W dodatku zaspałam. Też macie już dziewiątą trzy? sad Czuję, że dziś założę wiele wątków pożegnalnych...albo co gorszego
                • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 29.03.12, 09:07
                  Ja mam dziewiątą sześć wink ...
                  I Mery, nie marudź, załóż lepiej coś innego niż piżamkę big_grin
                  • pieknamery100 Re: Kto nie śpi cz. XV 29.03.12, 09:21
                    ja już ubrana, podobno znowu trzeba gumofilce i waciak ciepły zakładać uncertain
                    A u mnie dziewiąta dwadzieścia, widzę że nigdy sie nie dogadamy co do godziny, konflikt następuje w tym momencie wink
                    • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. XV 29.03.12, 10:19
                      Misiowi wiosna do łepetynki uderzyła, miś na takie zimno szalejesz, podziwiam.

Pikna o tej porze to ja w połowie pracy prawie jestem, a ty dopiero wstajesz zazdraszczam.
                      Zimno brzydko zakladam jutro kiecke w kwiatki na znak prostestu, chce wiosny.
                      • pieknamery100 Re: Kto nie śpi cz. XV 29.03.12, 10:38
                        Mnie do wczoraj w domu nie było chyba od tygodnia. Praca 24/24h to dziś i jutro chyba mię się COŚ należy? A w weekend się zobaczy. Żeby tylko nowego zlecenia nie było uncertain bo mi się nie chce tylko tyrać. Też chcę wiosnę poczuć jak ten bear powyżej !!!!!
                        • ewa9717 Re: Kto nie śpi cz. XV 29.03.12, 10:46
                          O, zaspałam?
                          Wiosny nie widać...Po wczorajszych ogniskach kapałam sie już dwa razy, a nadal mi się wydaje, że capię wędzonką...
                      • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 29.03.12, 10:46
                        Lady, żeby szaleć to potrzeba bodźca a nie pory roku wink big_grin
                        • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. XV 29.03.12, 10:50
                          No Misiek bodźców to tu nie brakuje.
                          • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 29.03.12, 10:55
                            Oj nie brakuje, w rzeczy samej wink smile
                        • pieknamery100 Re: Kto nie śpi cz. XV 29.03.12, 10:58
                          Pewnie beczułka z miodkiem ? smile szkoda, że mnie to nie kręci. Muszę się zastanowić nad własnym bodźcem
                          • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 29.03.12, 11:11
                            Beczułka ? Beczułka też smile Ale nie tylko wink
                            • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. XV 30.03.12, 06:59
                              witam i miłego dnia mimo pogody
                              • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 30.03.12, 07:16
                                Pogoda taka że tylko marudzić ... bleeeeeeeeeee ...
                                Miłego mimo wszystko ...
                                • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. XV 30.03.12, 07:20
                                  Pogoda jak pogoda smile
                                  Nie ma co marudzić smile
                                  Wiosna smile
                                  • pieknamery100 Re: Kto nie śpi cz. XV 30.03.12, 23:12
                                    Ooo ja już nie śpię big_grin
                                    • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 31.03.12, 06:19
                                      Ja też nie śpię. Ale za oknem gawry jesień sad Chmury, deszcz i takie tam ... . Brrrrrrrrrrrrrr ... .
                                      • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. XV 31.03.12, 09:59
                                        Gawrę Misiek zmień big_grin
                                        A tak w ogóle to gdzie Kapitan?
                                        Sobota drogie marudy smile
                                        okna myc, dywany trzepać i takie tam wink
                                        • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 31.03.12, 10:02
                                          Hihihihihi ... o zmianie gawry myślę na poważnie, Kapitan chyba ma permanentny obchód a okien w deszczową pogodę myć nie zamierzam bo to bez sensu. Pozostaje trzepanie ... .
                                          • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. XV 31.03.12, 10:12
                                            Trzepanie dywanów w deszcz? To razem z praniem od razu big_grin
                                            • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 31.03.12, 10:13
                                              Noooo .. tak smile
                                              • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. XV 31.03.12, 10:49
                                                i to się nazywa ergonomia
                                                a u mnie jak na złość nie pada
                                                • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. XV 31.03.12, 10:56
                                                  U mnie nie pada i dywanów nie mam.
                                                  Nawet ergonomii nie mam więc wink
                                                  • ewa9717 Re: Kto nie śpi cz. XV 31.03.12, 12:24
                                                    A u mnie są opady przelotne. Uwzięły się przelatywać, jak ja zamierzałam wyjść. Trzy razy mnie tak w siuska robiły, aż się poddałam. Pierniczę, nigdzie nie idę, zapas paszy mam, nowa Marinina czeka, da się przeżyć wink
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. XV 31.03.12, 16:25
                                                    Przywiało i do mnie te opady przelotne...
                                                    dobrze,że wczoraj poszłam do biblioteki wink
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. XV 31.03.12, 18:21
                                                    a ja sobie przypomniałam że też nie mam dywanów to mi ergonomia niepotrzebna smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. XV 31.03.12, 20:29
                                                    A widzisz smile
                                                    Ja mogłam, gdybym miała te dywany, na sniegu uprać .
                                                    Popadało trochę.
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. XV 01.04.12, 09:39
                                                    Nie spać111
                                                    śnieg za oknem
                                                    zimno jakoś
                                                    palmy święcić
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. XV 02.04.12, 09:19
                                                    Zasypało Was?
                                                    Zima wróciła111
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. XV 02.04.12, 09:38
                                                    nie zasypało
                                                    ale chętnie by się zaspało
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. XV 02.04.12, 18:04
                                                    Nie dość,że nie marudzą to i śpią ciągle suspicious
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. XV 03.04.12, 09:17
                                                    no dobra, wstałam
                                                    tylko po co?
                                                    się pytam po co?
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 06.04.12, 07:25
                                                    Czas się obudzić po kilkudniowej nieobecności wink
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. XV 06.04.12, 14:21
                                                    miłego smile
    • tkliwy_bandyta Re: Kto nie śpi cz. XV 07.04.12, 00:51
      Witam i wesołej nocy.
      • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 10.04.12, 05:54
        Brrrrrrrrrr ... mrozik za oknem ...
        Miłego dnia smile
        • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. XV 10.04.12, 09:24
          Ale słońce piękne smile
          miłego dnia smile
          • ewa9717 Re: Kto nie śpi cz. XV 10.04.12, 15:09
            Jakie słońce? Gdzie? Bo na pewno nie u mnie! Sinawo, choć ciepło.
            • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. XV 10.04.12, 16:41
              No u mnie Ewo smile
              Takie,że aż oczy bolą wink
              • ewa9717 Re: Kto nie śpi cz. XV 10.04.12, 18:35
                Żadnego bolenia crying
                Ale jutro ma być lepiej podobno wink
            • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Kto nie śpi cz. XV 11.04.12, 07:18
              słońce?
              u mnie, teraz
              plus wściekle niebieskie niebo
              dzień dobry wszystkim big_grin
              • ewa9717 Re: Kto nie śpi cz. XV 11.04.12, 09:18
                No, tej wściekłości błękitu nie doświadczam, ale jest już nieźle wink
                • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. XV 11.04.12, 14:51
                  ludzie1 upały1
                  20 stopni w cieniu
                  • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi cz. XV 11.04.12, 15:53
                    Śmigałam dziś w sandałkach. Ciepło. Wreszcie.
                    • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. XV 11.04.12, 19:31
                      No ciepło smile
                      paszcza mię się opaliła
                      bo nad wodą siedziałam smile
                      • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 11.04.12, 21:27
                        A ryby chociaż brały ? wink
                        • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 12.04.12, 06:19
                          To jak z tymi rybami ? wink
                          Miłego dnia smile
                          • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. XV 12.04.12, 07:27
                            Jakimi rybami???
                            Wstałam, ptaki tak się darły że umarłego by obudziły.
                            • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 12.04.12, 07:34
                              No nad wodą siedziałaś wink
                              Dlatego ciekaw jestem czy coś złowiłaś smile
                              • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. XV 12.04.12, 08:08
                                aaaaaaaaa smile
                                złotą rybkę złowiłam big_grin
                                • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 12.04.12, 08:10
                                  Łał 111
                                  Zjesz ją smażoną czy soute ?
                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. XV 12.04.12, 08:29
                                    Będę pielęgnować i dbać o nią smile
                                    • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 12.04.12, 08:39
                                      To rybka ma farta ... ja też tak chcę 111
                                      • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. XV 12.04.12, 12:11
                                        przemaluj się na złoto, wsadź sobie rybi ogon w ..., może Stefcia się nie skapnie
                                        • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. XV 12.04.12, 12:29
                                          dzien dobry
                                        • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 12.04.12, 13:12
                                          Co i gdzie mam sobie wsadzić ? big_grin
                                          A Stefcia jest kumata i szybko odkryje oszustwo smile
                                          • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. XV 12.04.12, 13:14
                                            A co Wy się tu Stefcią wycieracie? Hę?1
                                            jestem w bojowym nastroju dziś111
                                            Bardziej bojowa od Dzidzi Bojowej jestem 111
                                            • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. XV 12.04.12, 18:29
                                              to zupełnie odwrotnie niz ja
                                              miałam iść pobić paru panów ale jestem tak zdechła że siedzę i się nie ruszam
                                            • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. XV 12.04.12, 18:31
                                              a co ty Stefcia taka bojowa? tak cie dobrze wyszkolili?
                                              • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. XV 12.04.12, 19:26
                                                Poziom cukru mam chyba za wysoki wink
                                                i agresję u mnie wywołuje wink
                                                kto to słyszał,żeby zaraz po świętach tak karmić???
                                                toć to zbrodnia111
                                                • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. XV 12.04.12, 19:43
                                                  żur i gorzką herbatę powinni dać
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 13.04.12, 07:18
                                                    13. I piątek.
                                                    Opuszczać gawrę czy nie opuszczać - oto jest pytanie.
                                                    Odpukawszy - miłego dnia smile
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 15.04.12, 08:13
                                                    Nie opuszczam gawry sad
                                                    Pada ...
                                                    Oby do jutra.
                                                    Miłego ...
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. XV 15.04.12, 15:38
                                                    wstałam, norę opuściłam i to był dobry pomysł w ten deszczowy dzień
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 16.04.12, 05:42
                                                    No, wreszcie można na pogodę pomarudzić - jest koszmarna uncertain
                                                    Miłego dnia, mimo wszystko smile
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. XV 16.04.12, 07:19
                                                    Witam, i dosiadam sie z kawą.
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. XV 16.04.12, 08:14
                                                    no co robić, co robić
                                                    wstać trzeba cholera wie po co
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. XV 16.04.12, 09:41
                                                    Dopłynęłam do pracy.
                                                    Ponton by sie przydałasuspicious
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 17.04.12, 06:42
                                                    Dziś ponton niepotrzebny smile Nie pada.
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. XV 17.04.12, 07:01
                                                    Witam, kawa i placek, miłego dnia.
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. XV 17.04.12, 11:22
                                                    no wreszcie jakieś normalne oświetlenie na dworze
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 18.04.12, 06:12
                                                    Zieeeeeeeeeeeew ... Czas wstawać ...
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. XV 18.04.12, 07:38
                                                    Witam marudy, druga kawa.
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. XV 18.04.12, 08:42
                                                    hejo
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. XV 19.04.12, 07:18
                                                    witam
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 20.04.12, 06:09
                                                    No i piątek ... znów weekend się zbliża uncertain
                                                    Miłego ...
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. XV 20.04.12, 06:53
                                                    Witam i miłego dnia
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. XV 20.04.12, 08:21
                                                    lubię piątki
                                                    to znaczy że jutro wreszcie będę mogła się wyspać
                                                    miłego
                                                  • ewa9717 Re: Kto nie śpi cz. XV 20.04.12, 09:10
                                                    Ja mogę się wysypiać zawsze, no chyba że jakiemuś sąsiadowi wiertarka się rano w oczy rzući...
                                                    Dziś się komuś rzuciła.
                                                    Ale nic to, dzień prawie letni, nie będę go sobie psuła rzucaniem karkówką czy schabem!
                                                    Dzień dobry!
                                                  • apersona Re: Kto nie śpi cz. XV 20.04.12, 09:22
                                                    piątki są fajne
                                                  • old.bear Re: Poniedziałek 23.04.12, 06:28
                                                    Czas zacząć nowy tydzień. Od kawy smile
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • ladyhawke12 Re: Poniedziałek 23.04.12, 07:35
                                                    Witam w zimny poniedziałek, ale z kubeczkiem gorącej kawy. Piosenka dnia "na co komu dzis wczorajsza miłość, no co komu dziś wczorajszy dzień"
                                                  • ewa9717 Re: Poniedziałek 23.04.12, 10:04
                                                    Zimny???? Słońce wali jak gÓpie!
                                                    Zaczynam dzień jak Lady wink
                                                  • stefcia41 Re: Poniedziałek 23.04.12, 10:10
                                                    Jakie wali? Jakie gópie???
                                                    nie ma słońca111 deszcz jest111
                                                  • ladyhawke12 Re: Poniedziałek 24.04.12, 07:09
                                                    Witam o poranku z kubeczkiem goracej aromatycznej kawy, milego dnia wszystkim marudom
                                                  • ewa9717 Re: Poniedziałek 24.04.12, 08:03
                                                    Jaki deszcz???? Co to jest deszcz???? Znowu wali jak gÓpie!
                                                    Też kawię wink A potem na łowy, bo w pipidówku dziś dzień targowy wink
                                                  • old.bear Re: Poniedziałek 24.04.12, 08:09
                                                    Dołączam z drugą już dziś kawą smile
                                                    Miłego ...
                                                  • ladyhawke12 Re: Poniedziałek 25.04.12, 07:30
                                                    witam o poranku marudy, wstawac marudzic trzeba.
                                                  • stefcia41 Re: Poniedziałek 25.04.12, 07:32
                                                    A wstałam, wstałam
                                                    Marudzić? A proszę 1
                                                    Bedzie padać a ja mam lekko połamana parasolkę a muszę troche po mieście pobiegać dziś.
                                                    Zamoczę nóżki pewnie i w ogóle zmoknę.
                                                    Co za los111
                                                  • ladyhawke12 Re: Poniedziałek 25.04.12, 08:07
                                                    a kurtałke z kapturem może masz, ja parasolek nie cierpię bo zawsze i tak jestem mokra, deszcz zwykle zacina i parasolka na nic, na nogi kaloszki i beda suche. Milego dnia mimo wszystko, od beznadziejnej optymistki.
                                                  • old.bear Re: Poniedziałek 26.04.12, 06:03
                                                    Kawa to fantastyczny wynalazek smile
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • ladyhawke12 czwartek 26.04.12, 07:26
                                                    Witam kochani, jeszcze dla niektórych dwa dni i długi weekend, ja pracuje ale nic to i tak sie ciesze ze bede mogła pomiedzy sie wyspac wreszcie. Miłego dnia marudy, umiechu słonca ciepła, potroluje troszke dzisiaj.
                                                  • tygrysgreen Re: czwartek 26.04.12, 09:24
                                                    dla mnie jeszcze 4 dni ale potem wolny weekend
                                                  • ladyhawke12 Piatek 27.04.12, 07:29
                                                    Witam o poranku, pieknie i ciepło, kawa, i miłego dnia wszystkim
                                                  • old.bear Re: Piatek 07.05.12, 06:15
                                                    Czas rozpocząć nowy tydzień smile
                                                    Miłego dnia ...
    • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. XV 08.05.12, 09:35
      hejo marudy
      znowu to słońce i gorąco...
      • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 08.05.12, 10:52
        Słońce owszem, ale gorąco ? Chyba Tygrysy jeszcze w zimowym futerku wink
        • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. XV 29.06.12, 07:03
          Wszyscy śpią?
          Niemcy przegrali.
          • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. XV 30.06.12, 10:57
            Śpicie?
            Po 10 dziś auto pokazywało 28 stopni, to co będzie po południu???? sad
            • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 30.06.12, 11:01
              Podwieczorek big_grin
              Najlepiej zimny wink
              • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. XV 30.06.12, 11:03
                Lody będą smile
                I zimna pepesi smile
                • old.bear Re: Kto nie śpi cz. XV 30.06.12, 11:14
                  Mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam smile
                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. XV 01.07.12, 05:30
                    W jednym mieście w środku Polski już po 5 rano nie ma czym oddychać sad
                    • voxave Re: Kto nie śpi cz. XV 03.07.12, 09:03
                      Na pobrzeżu Polski też nie ma czym....sad
                      • tetika Re: Kto nie śpi cz. XV 03.07.12, 09:38
                        o 8 sie wystawilam na balkon poopalac sie i mnie bylo uprzejme uczerwienic big_grino 12 nawet nosa nie wychyle.
                        JA CHCEM NAD WODE........
                    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Kto nie śpi cz. XV 03.07.12, 12:39
                      a u nasz tradycyjnie w nocy zimno
                      o 5 rano względnie
                      nieco się zgrzałam pędząc do roboty piechty, owszem, nie przeczę
                      ale teraz mam klimę na 24 stopnie i mam to wszystko w odwłoku wink
                      • voxave Re: Kto nie śpi cz. XV 04.07.12, 03:41
                        Już nie śpię, bo wczoraj strasznie lało i waliło piorunami--nastąpiło błogosławione ochłodzenie.
                        • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. XV 07.07.12, 14:14
                          Jakby cuś to nie śpię...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka