wirujacypunkt 26.06.16, 20:58 To smutne a przecież tyle się dzieje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zed-is-dead Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 27.06.16, 13:03 Ale też jak tu dyskutować bez Niedźwiedzia? Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 01.07.16, 19:07 Zastanawiam się czy symbolicznie tego forum nie zamknąć - tak na cześć old.bear'a.. Choć przecież tyle się dzieje i jest o czym marudzić. Jutro spytam na grobie, pewnie da jakis znak... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 01.07.16, 21:47 Wieki tu nie byłam, ale też mi taka myśl przemknęła... Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 02.07.16, 21:00 Mamy o czym marudzić i marudźmy, choć bez Misia nie będzie już i tylu tematów i takiego entuzjazmu Zacznę delikatne marudzenie: jak to możliwe, że Kuba Błaszczykowski nie strzelił karnego??????? Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 07.07.16, 17:15 No i cisza zapadła, bo nikt nie wie, dlaczego... Nawet największe marudy Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 07.07.16, 18:25 Bo chciał zmylić bramkarza i strzelać lewą nogą. W ostatniej chwili sobie uświadomił, że lewą nie potrafi, zmienił nogę, zaplątał się ...no i nie trafił. Dobre wytłumaczenie? Przynajmniej pomarudziłem... Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 07.07.16, 21:21 Chyba najlepsze. A powiedz jeszcze, dlaczego bramkowy ani razu nie rzucił się tam, gdzie wbita piłka? Że tak zamarudzę... Odpowiedz Link
ixtlilto Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 11.07.16, 13:52 > Zastanawiam się czy symbolicznie tego forum nie zamknąć - tak na cześć old.bear'a.. Odpowiem Ci za niego: Aaaaale marudzisz. Życie toczy się dalej. Nie zamykaj. Marudźcie dalej! Dobrze wiesz, że tak by powiedział Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 12.07.16, 07:22 a moge pomarudzic z Wami? Takie zycie. Jedni odchodza ale zycie MUSI toczyc sie dalej...... Odpowiedz Link
czuk1 Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 13.07.16, 16:12 1zorro-bis napisał: > a moge pomarudzic z Wami? > Takie zycie. Jedni odchodza ale zycie MUSI toczyc sie dalej...... ....TEŻ JESTEM ... ZA KONTYNUACJĄ. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 17.07.16, 18:54 1zorro-bis Ależ marudź ile wlezie. Przekonany jestem, że Miś tam spogląda z boku i marudzi: ALEŻ ONI MAŁO MARUDZĄ Odpowiedz Link