Dodaj do ulubionych

Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło

26.06.16, 20:58
To smutne sad a przecież tyle się dzieje.
Obserwuj wątek
    • zed-is-dead Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 27.06.16, 13:03
      Ale też jak tu dyskutować bez Niedźwiedzia?
    • kapitan_marchewa Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 01.07.16, 19:07
      Zastanawiam się czy symbolicznie tego forum nie zamknąć - tak na cześć old.bear'a..
      Choć przecież tyle się dzieje i jest o czym marudzić.
      Jutro spytam na grobie, pewnie da jakis znak...
      • stefcia41 Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 01.07.16, 21:47
        Wieki tu nie byłam, ale też mi taka myśl przemknęła...
        • kapitan_marchewa Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 02.07.16, 21:00
          Mamy o czym marudzić i marudźmy, choć bez Misia nie będzie już i tylu tematów i takiego entuzjazmu sad
          Zacznę delikatne marudzenie: jak to możliwe, że Kuba Błaszczykowski nie strzelił karnego???????
          • cambria1.2 Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 07.07.16, 17:15
            No i cisza zapadła, bo nikt nie wie, dlaczego... Nawet największe marudy wink
            • kapitan_marchewa Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 07.07.16, 18:25
              Bo chciał zmylić bramkarza i strzelać lewą nogą. W ostatniej chwili sobie uświadomił, że lewą nie potrafi, zmienił nogę, zaplątał się ...no i nie trafił.
              Dobre wytłumaczenie?
              Przynajmniej pomarudziłem...
              • cambria1.2 Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 07.07.16, 21:21
                Chyba najlepsze. A powiedz jeszcze, dlaczego bramkowy ani razu nie rzucił się tam, gdzie wbita piłka? Że tak zamarudzę...
      • ixtlilto Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 11.07.16, 13:52
        > Zastanawiam się czy symbolicznie tego forum nie zamknąć - tak na cześć old.bear'a..

Odpowiem Ci za niego: Aaaaale marudzisz. Życie toczy się dalej. Nie zamykaj. Marudźcie dalej!

Dobrze wiesz, że tak by powiedział smile
        • 1zorro-bis Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 12.07.16, 07:22
          a moge pomarudzic z Wami?
          Takie zycie. Jedni odchodza ale zycie MUSI toczyc sie dalej......smirk
          • czuk1 Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 13.07.16, 16:12
            1zorro-bis napisał:
            > a moge pomarudzic z Wami?
            > Takie zycie. Jedni odchodza ale zycie MUSI toczyc sie dalej......smirk

....TEŻ JESTEM ... ZA KONTYNUACJĄ.
            • kapitan_marchewa Re: Zabrakło Niedźwiedzia i forum zamilkło 17.07.16, 18:54
              1zorro-bis
              Ależ marudź ile wlezie.
              Przekonany jestem, że Miś tam spogląda z boku i marudzi: ALEŻ ONI MAŁO MARUDZĄ wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka