b00g13 24.06.04, 19:06 odbędzie się w piątek. znajdziemy się totutotam, a dotrzemy tędy lub owędy. dla zatartych smarowanie, smarownych można potrzeć, lub popocierać. zapraszam b00g13 biblioteka świat Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota Kontrolnie doloze 24.06.04, 22:38 Ze ja moge, ale pewnikiem dopiero ok.22.00; niemniej. Odpowiedz Link
aard Ja z kolei 25.06.04, 12:22 Najdalej DO 22. Bo jutro pobudka przed piątą. Czyli do zobaczenia w progu...? Odpowiedz Link
szprota Miejmy nadzieje, ze sie zazebimy... 25.06.04, 12:26 Niechetnie dokonywalabym wyboru pomiedzy posiedzeniem Kapituly a plotami z Joanna (a wstaje 5.30 jutro, to tak na pocieszenie, tzn niewykluczone w bliczu tyuch faktow, ze wstawac nie bede, bo sie nie poloze). Odpowiedz Link
neochuan zazębienie v smarowanie 25.06.04, 13:18 czyli chułan masakryczny na rowerze będzie przybędzie, a pewnikiem między 21, a 23 raczyć się raczy :) Odpowiedz Link
keridwen oh i ah bez ha! 25.06.04, 14:43 no nie wiem, nie wiem czy przybedziemy pomasycznie... po 1. bedzie z nami moja siostra po 2. uerek mowil o jakims filmie ciekawym kolo 23 po 3. dzisiaj u keridwena kolacja imieninowa laczona - ojca panny k i jej samej... chulanno de ur pewnikiem lizaki od nas przywiezie :))) Odpowiedz Link
neochuan OIOI 25.06.04, 14:49 POPRACUJEMY NA MASIE NAD TEMI "PROBLEMOMA", A SIOSTRA CO? Odpowiedz Link
szprota Hm z h i to samym golym ;) 25.06.04, 15:58 1) siostre da sie spacyfikowac 2) film ciekawy byc moze daloby sie wynegocjowac, wszakze w Biblio jest telebim 3) a jakby nie, to wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link
aard Re: Hm z h i to samym golym ;) 25.06.04, 16:13 szprota napisała: > 2) film ciekawy byc moze daloby sie wynegocjowac, wszakze w Biblio jest telebim Jest też mecz Francja-Grecja na tym telebimie, więc chyba by się jednak nie dało ;-) Odpowiedz Link
szprota Cicho, RedNacz, przedstawiam oferte :P 25.06.04, 16:21 To, co malym druczkiem, pozniej;) Jak Grecja, to przyjde. Jednak to straszny kraj. Odpowiedz Link
szprota Slusznie nam zwomitowales, Huanie 25.06.04, 16:37 Aczkolwiek ja nie wiem o ktorej/o ktorej i jestem z tego dumna. Odpowiedz Link
aard No dobrze, a Ty o której będziesz? 25.06.04, 15:37 Proponuję 19. I nie chciałbym, żeby się okazało, że będę siedział sam ;-) Eyemakk, Yavo, Aric? Będziecie? Odpowiedz Link
neochuan Ty, znaczy kto?? 25.06.04, 15:40 i czy aard by się w końcu nie przejechał masakrycznie? Odpowiedz Link
aard Ty, znaczy B00g13 (nie zadeklarował czasu) 25.06.04, 15:46 neochuan napisał: > i czy aard by się w końcu nie przejechał masakrycznie? aard by się przejechał, gdyby a) miał rower gdzie indziej niż w serwisie, b) miał czas. Żaden z powyższych warunków nie jest dziś spełniony :-( Odpowiedz Link
szprota B00g13 pisal o 20.00-21.00 25.06.04, 16:00 Przynajmniej mnie. Wiec rozwazaardzie 19.00. Odpowiedz Link
b00g13 Re: B00g13 pisal o 20.00-21.00 25.06.04, 17:33 ale mogę być jakoś bAardziej. niewiele, ale coś Odpowiedz Link
neochuan podsumowanie pierwszego piątku w sobotę 26.06.04, 12:51 pewnikiem gdzieś w Szprotokołach się przewinie, choć Szprotokolantka była wczoraj/dziś w stylu retro, i, oh mein gottic, nie pisała wiele, czyli nic. za to booooogiemu za pizZę - serdeczne mniam! jakem (naŻarty) ch.ułan! ps. co dwie dłonie, to nie 4 łapy :) Odpowiedz Link
szprota Kiero jeszcze nieraz nas zadziwi:) 26.06.04, 22:42 B00g13: Neochuan moze byc madry, ale zjadl tylko jeden kawalek wiecej niz ja! Odpowiedz Link
szprota Podbijam 30.07.04, 13:24 Bo czas na to. Dzis w Biblio od 21.00 ze wskazaniem na polnoc. Odpowiedz Link
aard Ulegam 30.07.04, 13:39 szprota napisała: > Bo czas na to. > Dzis w Biblio od 21.00 ze wskazaniem na polnoc. Mam przyjść w Kapciuszkach? Odpowiedz Link
yavorius Z Kopciuszkiem /nono :D 30.07.04, 13:42 Najbardziej zadymione skrzyżowanie w Łodzi? Kopcińskiego - Jaracza(by ktoś tam) Odpowiedz Link
aard Szprotkanie z okazji ostatniego piątku tygodnia! 05.08.04, 15:46 Tak, tak, Kochani! Już jutro wypada ostatni niestety piątek w tym tygodniu. W związku z tym szprotkanie odbędzie się w Zapicq z okazji kocertu ONiONa o godz. 18. Godzinę ustalam arbitralnie, bo muszę wcześnie w sobotę wstać, więc i wcześnie w piątek wyjść, a chcę się Wami nacieszyć. Obecność, jak zwykle, obowiązkowa. Szczególnie zapraszamy debiutantów szprotkań, tj. Dovę, Latającego_Rosomaka, Meteora2017 oraz Oldpiernika (mam nadzieję, ze o nikim nie zapomniałem). Poznacie nas po chórlanych śpiewach, a jeśli przyjdziecie na czas wczesno- przedśpiewny, to poznacie po licznie sypiących się dzierżborach, ewentualnie wielkim napisie "RU" wytatuowanym na blacie stolika. Siedzieć będziemy najpewniej na dole, ale może najpierw na górze. Na Waszą przyjszłą cześć staropolkie DZIERŻBÓRWZAPIECQ!! Odpowiedz Link
szprota Hm. 06.08.04, 00:57 B00g13: zapewne, obaczę, nie wiem, będę miał zajęcia na prawko. (!) Bartuch: pomysle, RYBENKO. Adas: <no messages> Czekam na odpowiedz Meteora. Aha, a Pawel-Strzalka?????? Odpowiedz Link
meteor2017 Re: Szprotkanie z okazji ostatniego piątku tygodn 06.08.04, 01:29 Wzruszon sie czuje do piet i do szpiku kosci sniff sniff Tyle ze mi tam srednio po drodze (to znaczy do Miasta Uć) W najblizszy ostatni piatek tygodnia (mam nadzieje, ze nie pomylilem daty?) sniff sniff Dobra, to ja tymczasem ide sie wzruszyc na strone sniff A BórDzierż, zwlaszcza gdy duzo Modrzewii w nim Odpowiedz Link
szprota Meteorze 06.08.04, 01:34 A czy kiedykolwiek bedzie szansa na to, ze sie stanie po drodze ta Uć...? Odpowiedz Link
meteor2017 Re: Meteorze 06.08.04, 02:06 Po dordze raczej nie, ale po torach... Istnieje takie niezerowe prawdopodobienstwo, ze owszem. Odpowiedz Link
aard To już za dwie godziny! 06.08.04, 16:46 Za tyle mniej więcej dotrzemy z MZtką. Przepraszamy, że nie o 18:oo (patrz WĄTEK PUNKT), ale to z powodu. Dzierżsięzajebiścieszybkodotyłu! Odpowiedz Link
szprota To juz wczoraj! 07.08.04, 15:37 Szczegolne podziekowania dla Dovy (blagam o przepis na serduszka!!!!) i Latajacego Rosomaka. Szprotokol dzis w nocy, howgh! Odpowiedz Link
szprota No dobrze, jutro, na pewno przed poniedzialkiem ;) 08.08.04, 03:18 Zasiedzialam sie dzisiaj na FENie. Odpowiedz Link
szprota Niom, teraz nie popuscimy! 09.08.04, 15:03 Zwlaszcza ze moj grafik nam sprzyja ;) Odpowiedz Link
aard Szprotkanie z okazji pierwszego wtorku tygodnia 10.08.04, 13:51 Dziś u aarda od 19. Oglądamy Las Vegas Parano (o ile uda mi się wypożyczyć, a wyrzucam Was ok. północy, bo na 8 do pracy :-) Kto może, niech przychodzi. Kto nie może, bo nie zna adresu, niech dzwoni do mnie na komórke lub pisze na maila (byle przez 16!) i też przychodzi :-) Dzierżbór niezłe szprotkanko! Odpowiedz Link
aard Nie będzie mnie :-( 11.08.04, 14:31 Ani w tym, ani w przyszłym tygodniu. Dzierższprotkaniawszelakie! Odpowiedz Link
aard Szprotkanie z okazji pierwszego czwartku tygodnia 26.08.04, 15:20 Dzisiaj o 20, tradycyjnie w Biblio? Kto może, kto chce? Odpowiedz Link
pawel-strzalka hehehe już Cie nie lubią <tylko śmiech> 26.08.04, 17:43 hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehhe :) Odpowiedz Link
maginiak A tak całkiem na marginesu: 26.08.04, 20:24 Wybiera się ktoś jeszcze nach Łęczyca w najbliższą niedziellę? Bo my się wybieramy:-) Odpowiedz Link
szprota Czy cos stoi na przeszkodzie? 27.08.04, 08:37 Kaczka, kura, drob? nie, nic nie stoi, tak? Odpowiedz Link
aard Ulotkowanie dla rodziców. 27.08.04, 09:19 Ale mogę spróbować to załatwić w sobotę. Tylko... kiedy się wyśpię? :-( Odpowiedz Link
dziad_borowy Aardzie spoko 27.08.04, 09:32 Juz niedlugo emerytura i wtedy bedziesz mial okazje:-)))) Dzierżubr występuje z paszczą!!!! Odpowiedz Link
aard Dzięki, Dziadzie 27.08.04, 09:46 Ale Ty się nie wykręcaj, Ty powiedz, czy w Łęczycy na rocznicę będziesz?! Odpowiedz Link
dziad_borowy Wykręcarka śrubkowa 27.08.04, 09:54 Chetnie przeciagnelo by sie jakas linke, nie mowiac juz o przeciagnieciu jakiegos piwka w Takim Rocznicowym Towarzystwie ale w niedziele bede w Gorach. Tarnowskich. Ech, ech dzierżbór niezłe Łęczycowanko <echechsmutność> Dzierżubr występuje na zamku!!! Odpowiedz Link
aard kalendarium szprotkań odbytych 30.08.04, 09:52 środa: Brzoza czwartek: Szprotka i B00g, potem Dudi&ekipa piątek: Szprota, Moostank i B00g sobota: CallB i ekipa kawalerów niedizela: Szprota Hmm... a gdzie Med-Max??! Odpowiedz Link
med_max Re: Szprotkanie z okazji pierwszego piątku tygodn 30.08.04, 15:11 Jstem, jestem, tyle tylko że teraz nie dam rady. Mykam na kilka dni do Monachium. Obiecuję relację po powrocie:) Na marginesie...łza się w oku kręci, aż wykręci zapalenie spojówek lub nawet ubytek rogówki;) Odpowiedz Link
aard Z tą łzą to mam nietęgie skojarzenia 30.08.04, 15:25 Więc raczej bym proponował inne miejsca/czasy. Med_maxowo-popowrotne? Czemu nie? O ile zajrzy tu znów i dostępność ogłosi. Czekamy :-) Odpowiedz Link
dziad_borowy Szprotkanie z okazji pierwszej środy tygodnia 31.08.04, 10:25 Krazac po Kulturze doszly mnie sluchy, ze w Borach ma zamiar zagoscic kilku znamienitych gosci. Co prawda na Rammstein to ja niebardzo ale jakies szprotkanie przedpo to bardzo chetnie i z przytupem. Co Wy NATO??? Dzierżbór występuje w Spodku!!! Odpowiedz Link
aard A my NATO jak na lato w grudniu! :-) 31.08.04, 11:15 Co by szczerze powiedzieć, to już Cię uwzględniliśmy w naszych planach :-) Na konkrety to jeszcze trzeba poczekać, ale chyba raczej po niż przed, bo w dniu koncertu z Łodzi wyruszymy pewnie ok. 17 :/ Odpowiedz Link
szprota A ja pewnie wezme urlopiczek 31.08.04, 18:51 Wiec moge przedpowtrakcie. Jedynie zamiast nie wchodzi. Odpowiedz Link
aard To już jutro! 01.09.04, 15:16 O 20 w Biblio. Obecni będą: Neochułłan, jego zdjęcia z Bieszczadów i aard. Kto yeszcze? Odpowiedz Link
maginiak To już jutro! 01.09.04, 15:23 My będziemy obecni z Yavoriusem. Ale gdzie indziej:p A BTW: Chułłanusz fraca? Nareście!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
aard Re: To już jutro! 02.09.04, 09:16 maginiak napisała: > A BTW: Chułłanusz fraca? Nareście!!!!!!!!!! Już wrócił. Wczoraj onthephone :-) A któż jeszcze? B00g? Eyemakk? Latający Rosso Mac? Paweł Strzałka? Dova? Moostank? Aric? Zapomniałem o kimś? Odpowiedz Link
maginiak W takim razie 02.09.04, 10:13 skoro aard napisał: > Już wrócił. Wczoraj onthephone :-) proszę o przekazanie Chułłanowi powróconemu pozdrowień oraz buziaków z Maginiakolandii. Jeśli tylko nie nadwyręży to zbytnio przewodniczącej ręki, jako i usty:) Odpowiedz Link
aard To już dziś! 02.09.04, 12:15 Mój Borże! Byłbym zapomniał o Miszczu. Miszczu wybacz i przybywaj :-) PS. A Eye podobno na 70%... Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Jednego Mac Rossa, poproszę 03.09.04, 17:25 i frytki z dużym bratem. Ja niestety w środku tygodnia obecnie jest pod prądem. Vol. 220 maturoamperów. Odpowiedz Link
szprotaard The Atrum! 03.09.04, 08:27 dziś o 17:30 spotykamy się na rogu Zachodnia-Legionów (róg od strony kwiaciarni) i idziemy na 18 do Teatru 77 na Zachodnią 56. Po co? www.4kultury.pl Będą: Katastrofa_UV, szprotaard. Kto jeszcze? Potem oczywiście do Biblio. Albo nawet gdzie indziej. Odpowiedz Link
szprota dwa propytania 07.09.04, 02:11 Jedno: robimy cos w srode z okazji tego, ze MZtka moze...? Drugie (glownie do naszego etatowego MG czyli Zeusa): ustawimy sesyjke na piatek? Odpowiedz Link
aard Re: dwa propytania 07.09.04, 08:02 szprota napisała: > Jedno: robimy cos w srode z okazji tego, ze MZtka moze...? Jeszcze nie wiemy. > Drugie (glownie do naszego etatowego MG czyli Zeusa): ustawimy sesyjke na piatek? Na wszelki wypadek podpowiem: ustawcie na sobotę, bo mnie i tak nie będzie, a tak to w piątek mogę na krótko gdzieś z Wami wyskoczyć :-) Z tym, że nie nalegam. Odpowiedz Link
szprota Re: dwa propytania 07.09.04, 13:38 RedNacz popelnil: >a tak to w piątek mogę na krótko gdzieś z Wami wyskoczyć :-) Eno, zaraz, przeca ja liczylam na Twoja partycypacje w sesji, tak? Odpowiedz Link
aard Re: dwa propytania 07.09.04, 13:51 MZtka nie uwierzyła: > Eno, zaraz, przeca ja liczylam na Twoja partycypacje w sesji, tak? Eno, zaraz, przeca Ci mówiłem, że w sobotę z bardzo rańca jadę w skały, tak? Odpowiedz Link
aard :-) 07.09.04, 14:43 MZtka przypomniała: > NB, idziemy jutro po bilety? Po twojej pracy? Chyba tak. Chyba żeby nie. Ustalmy to jutro, OK? NB: wiemy, PO ILE biletów iść? Odpowiedz Link
szprota No dobze 07.09.04, 14:46 Jutro moge byc chwilowo out of order jesli chodzi o komorkie, ale to i tak zrobie jak sojka, zanim. Poki co stuprocentowo trzy bilety, Holly jeszcze zwleka ze wzgledow. Odpowiedz Link
aard A kto to ten trzeci? /du hast nichts! 07.09.04, 14:49 Dzierżbór występuje na koncertach! Odpowiedz Link
aard Szprotkanie z okazji piłkarskiej środy tygodnia! 08.09.04, 08:02 To już dziś! Przypominam i ogłaszam, że spotykamy o godz. 20 w Bibliotece (chyba, żeby w Zapicq, ale nie wiadomo, czy tam będzie transmisja, więc w Bibliotece). Cel jest zbożny i chmileny, a mecz tylko pretextem, więc małokibicujący sa jak najbardziej mile widziani! Dzierżbór występuje w reprezentacji Polski! Odpowiedz Link
szprota jak na pretxt... 09.09.04, 12:19 ...to cholernie powaznie traktowales ten mecz;P Odpowiedz Link
aard No wiesz... 09.09.04, 12:24 miałem nadzięję przyciągnąć liczne rzesze... Poza tym pluję sobie w brode, że jak byśmy oglądali, to może byłby remis? Odpowiedz Link
szprota no wiem... 09.09.04, 13:30 rzesze byly stanowczo zbyt liczne (brac biblioteczna na mysli mam) co do plucia w brode, to na watek z tym! Odpowiedz Link
szprotaard Szprotkanie z okazji pierwszego piątku tygodnia 09.09.04, 12:27 Odbedzie sie w piatek w klubie Dekompresja. Okolicznosci przyrody: Hard Zone (czyli wieczor z baaaaardzo ciezka muzyka) Obecni: Szprotaard, Neochuan, Brzoza... kto da wiecej? ;) Odpowiedz Link
szprota Do niesienia: 09.09.04, 18:26 HollyGt: "Postaram sie :*" b00g13: "Szatan siostro" (kazirodca jeden ;P) Odpowiedz Link
keridwen Re: Szprotkanie z okazji pierwszego piątku tygodn 10.09.04, 09:44 moze i ja. w koncu piatek jest, a demolka znow rujkowienie zalaczyla. szczegolry prosze by sms. Odpowiedz Link
szprota Kurczę, sorka :( 11.09.04, 23:43 Nie było mnie w necie w piątek i nie było komu napisać smsa, o której się spotykamy. Awruk! Odpowiedz Link
szprotaard Szprotkanie z okazji pierwszej środy tygodnia 14.09.04, 01:07 ...oraz truthfully prawdziwych urodzin MZtki odbędzie się: środa, 15 września godz. 20.00 (korekta?) miejsce: lunapark. W planach: ☼ spożycie pół litra wódki na twarz (wyłączając MZtkę, która zadowoli się sokiem marki Karotka), ☼ przejażdżka kolejką górską ☼ sporządzenie szprotokołu Odpowiedz Link
aard Korekta/ wersja soft 14.09.04, 09:06 szprotaard napisała: > ...oraz truthfully prawdziwych urodzin MZtki odbędzie się: > środa, 15 września > godz. 20.00 (korekta?) > miejsce: lunapark. Więc tak: albo lupanark, albo 20. Jak kto może, to aard proponuje szprotkanie o 17 w lupanarku, spożycie ćwiartki na twarz (zeby zdążyć przed zamknięciem kolejki, które nie wiadomo o której, ale na pewno gróbo przed 20), przejażdżka i przeniesienie się do Biblio, gdzie druga ćwiartka i dołączenie w okolicach godz. 20 tych, co na 17 nie mogli. Obceność obowiązkowa, żadne usprawiedliwienia nie będą przyjmowane! To w końcu pierwsze w czasoprzestrzni PRAWDZIWE URODZINY EMZETKI!!! Odpowiedz Link
neochuan Re: Korekta/ wersja soft 14.09.04, 12:09 ja rzygam na trzeźwo, więc czy muszę pić tą wódkę??17 może być, 20 RUwnież. z namaszczeniem: HÓłłan Odpowiedz Link
szprota ZATWIERDZONO! 14.09.04, 12:27 ╔═════════════╗ ║zatwierdzono!│ ╚═════════════╝ zbiórka w lunaparku o 17.00 Aardzie, pamiętasz adres? bo ja mgliście... Odpowiedz Link
aard Adres lupanarku nieznanym mi est 14.09.04, 12:39 Dlatego spotykamy się o 17 na przystanku "9" i "43" na Konstantynowskiej przy wejściu do ZOO :-) Dzierzbór występuje w terrariach! Odpowiedz Link
szprota czy stroje surrealne przewidujem? 14.09.04, 12:46 czy będziemy udawać normalnych przedstawicieli ministerstwa dziwnych zdarzeń? (się będziesz poruszał rowerem do- i -z pracy? bo w innym wypadku mogłabym cię uprzednio nawiedzić, jak za ostatnim razem) Odpowiedz Link
neochuan Re: czy stroje surrealne przewidujem? 14.09.04, 13:11 ja ubiorę rower, jak zwykle z resztą. Odpowiedz Link
aard Stroje surrealne prześwitujom 14.09.04, 14:05 szprota napisała: > czy będziemy udawać normalnych przedstawicieli ministerstwa dziwnych zdarzeń? Możnaby. Ale trzebaby pomysłu. > (się będziesz poruszał rowerem do- i -z pracy? bo w innym wypadku mogłabym cię > uprzednio nawiedzić, jak za ostatnim razem) Oczywiście rowerem. Inaczej nie miałbym szans zdążyć na 17. Ale na miejscu będę już bez roweru, bo powaznie traktuję swoje połówkowe zadanie. PS. Chułłanie, Ty też!! Odpowiedz Link
neochuan chułan nie ma kasy na bilety do zoo 14.09.04, 14:28 i dlatego a jednak rowerem. bądź na 20:00, tylko gdzie?? Odpowiedz Link
h8red Postarawszy się być będę... 14.09.04, 21:51 Jakieś hasło i odzew obowiązują??? :))) Odpowiedz Link
yavorius Eno tego no yyy... 14.09.04, 23:56 Ja nie mogę z przyczyn chyba oczywistych :-p Odpowiedz Link
h8red No i co teraz??? 15.09.04, 06:52 Z cukieru to niby nie jestem ale chyba pogoda nie zachęca do frywolności obalania na ałtsajdzie??? Odpowiedz Link
aard Do wszystkich zmartwionych pogodą - APEL 15.09.04, 09:39 h8red napisał: > Z cukieru to niby nie jestem ale chyba pogoda nie zachęca do frywolności > obalania na ałtsajdzie??? Prognoza na popołudnie jest OK. Ma NIE padać. Ale gdyby jednak, to proponuje już nie zmieniać ustaleń, tylko spotkać się tam, gdzie trza i wspólnie ustalić, co dalej. Przez kilkanaście minut nie rozmiękniemy :-) A gdyby się jednak udało z pogodą, to w wesołym mieście czekają na nas: zam strachu, koleja góra i beka śmiechu. A gdyby po kolei ktoś dostał kolę żołądową, to napije się wody i będzie jak nów! Odpowiedz Link
h8red W temacie 0,7 15.09.04, 10:28 Raczej nie. Jeśli przybędę to ze swoimi zapasami :))) Odpowiedz Link