szprota 17.11.04, 15:09 ja zaraz do pracy, poszłam spać o 7.00 rano, noc spędziłam na karaoke, po północy oczywiście będę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
latajacy_rosomak czytam wszystko po łbach 17.11.04, 15:12 podpisano: kot. i zmykam na obiad. Odpowiedz Link
dziad_borowy abc próba wpisu 17.11.04, 15:30 tez tu od rana siedze ale tak dlugo mnie nie bylo, ze sie wstydze pisac jak, nie przymierzajac, nowy jakis. Wstyd moj powoli odchodzi:-) Dzierżbór występuje z brzegów!!!! Odpowiedz Link
latajacy_rosomak 7 minut na RU 30.11.04, 16:42 a i tak nie po wino niemen. Czesław. Dziwny jest ten Chochoł. Odpowiedz Link
hanya to ja chyba tu pasuję akuratniestety 30.11.04, 21:34 kURcze, do czego to doszło :( pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link
pawel-strzalka ja tylko na chwilę 30.11.04, 23:04 zaglądam, czytam, znikam i tak co godzinę, pisać mi się nie chce :/ Odpowiedz Link
maginiak Nie wiem czy się wpisywać 02.12.04, 09:19 No bo tak, się zastanawiam... czy wąt ten odnosi się do tego wątu tylko i włącznie, czy też do całego RU, a może i czegoś więcej, nie daj borg. Odpowiedz Link
aard Odnosił się wąt razy kirka 02.12.04, 09:41 Ale go poniosło. Maginiaczku, pamiętaj, że dzierżbór występuje i o! Odpowiedz Link
meteor2017 Ja tu tylko przelotem - to chyba moge? 02.12.04, 13:13 > No bo tak, się zastanawiam... czy wąt ten odnosi się do > tego wątu tylko i włącznie, czy też do całego RU, > a może i czegoś więcej, nie daj borg. Wszelkie watpliwosci beda interpretowane na korzysc wpisujacego/cej sie. Odpowiedz Link
lolik2 a jak ktoś jest 02.12.04, 15:13 4 razy po 2 razy 8 razy raz po raz o północy ze 2 razy i nad ranem jeszcze raz?????? Odpowiedz Link
maginiak Re: a jak ktoś jest 02.12.04, 15:20 tekst tej (piosenki?) nurtuje mnie od dawna. szczegółnie zaś piełwszy wełs. czy ktoś mnie oświęci? Odpowiedz Link
lolik2 w moim malutkim rozumku wykluła się myśl, że 02.12.04, 15:32 4 razy po 2 małe chwilki, a więc 4 razy po dłuższej chwili oraz spadasz na 4 łapy i podpierasz się ogonem, a więc dotykasz podłogi 5 końcówkami, jeśli mogę się tak wyrazić, a razem to wynosi 20 20 chwil to już cała osobogodzinka Odpowiedz Link
lolik2 jak byłam małą dziewczynką 02.12.04, 15:44 to świsnęłam znajomym moich rodziców z akwarium rybkę :))))) złapałam ręką - sprytna byłam, co? rybka zdechła oczywiście, a ja sie wtedy wstydziłam.... Odpowiedz Link
latajacy_rosomak i znowu, i znowu, i znów tu w pipasać się muszę 06.12.04, 21:06 chyba mi siusiak kankana zatańczy w Kanie Kalilejskiej jeśli to się nie zmieni Odpowiedz Link
szprota o właśnie 21.12.04, 12:13 zaraz do roboty, zgiełku, pijanych pripejdów i przygłupich panienek na kierowniczych stanowiskach :D Odpowiedz Link
aard Taaaa... 21.12.04, 17:57 Ja też ostatnio tylko na chwilę po pracy... Ledwie wszystko przeczytam, cóśtam napiszę i już jest po 18... Qrwa! Odpowiedz Link
szprota bajdełejem 22.12.04, 12:35 wczoraj przy jednej nadgodzinie miałam jakichś stu pijanych pripejdów, czterdziestu wkurwionych biznesmenów i ani jednej przygłupiej panienki [dziś jednoocznie ze względu na symulację świątecznych porządków] Odpowiedz Link
wadera917 pajdepejem 22.12.04, 16:26 pannasz prota porządnie przyaliterowała poniżej: > pijany pripejd, > przygłupia panienka pocóż, pocóż pseudoudanym pojęciem pobruździła: > wkurwiony biznesmen prosimy poprawić przezwisko pleno pitulona: > podekscytowany przedsiębiorca Odpowiedz Link
szprota i na chwlkię przed pracusią 25.12.04, 13:25 przygłupie panienki, podenerwowani przedsiębiorcy, pijane pripejdy, przeszkadzające piski pętaków, pytania przerażonych pobratymców, pokręceni przełożeni. :P Odpowiedz Link
szprota znowu przed pracą 03.01.05, 12:37 nie bez nadziei na cud polegający na tym, ze mnie nie wyloguje, aczkolwiek dawno nie widziałam tak ślimaczącej się gazety [obstawiam winę serwera, bo ogiery światowida jakoś śmigają bez problemów] niemniej nie będę ryzykowac zmiany sygnaturki Odpowiedz Link
aard faktycznie, ślimaczy się niemiłosiernie 03.01.05, 16:55 (ja tu tylko na chwilę, po pracy) Odpowiedz Link
uerbe Hel jeah 03.01.05, 17:59 Mam 6 dni i dwie (słownie: 2) godziny urlopu do wykorzystania!!! :D Odpowiedz Link
szprota mam wrażenie 05.01.05, 13:50 że to będzie jeden z tych tasiemcowatych wątków ciągnionych siłą bezwładu jak nocne marki, dobranocki czy piąte zero dziwięć co nie zmienia faktu, że gdy sytuacja odpowiada temu tematu, usilnie ciągam go w górę [bo wszak nie takie rzeczy się ciągnęło] Odpowiedz Link
darth.sida That's it! 06.01.05, 17:20 dwoch_mezczyzn zajęciało: - Bośmy bardzo zajęci. - You need more men? Then perhaps you'll tell Hmm when Hmm arrives. Commander dwoch_mezczyzn is expected to salute: - We shall double our efforts! - Hmm. (While Bobba McFerrn, a famous shanty-hunter, sings his sing-a-ding-along to give us some pleasant elevator music: "With every Star we have some trouble When Two worry, they make it Double. So don't wookie, be huttie.") Odpowiedz Link
szprota I will follow the blue rabbit 12.01.05, 14:06 mam spodenki z takim haftem, yo! Odpowiedz Link
szprota make my day, punk 14.01.05, 13:13 powiem ciepło do dentystki, jeśli mi dziś nie zrobi rtg tego zeszłotygodniowego zęba Odpowiedz Link
szprota dziś na krótko 18.01.05, 13:27 po półncy oczywiście będę a swoją drogą MoTłohowi urwę cokolwieczek za budzenie mnie w środku nocy telefonami :/ Odpowiedz Link
neochuan dziś na jeszcze krócej, bo krucafuks 18.01.05, 13:30 a czy rośliny doniczkowe przypadkiem strasznie się nie nudzą, a by chętnie wyszły np. z psem śmieci wyrzucić?? Odpowiedz Link
neochuan Re: dziś na jeszcze krócej, bo krucafuks 18.01.05, 13:31 ps. to o geranium, na które popatrzyłem uważniej od grudnia i chyba urosło na parapecie w stronę zewnątrz się przechyliło dobra wracam do roboty zostało mi 89,8 dnia Odpowiedz Link