Dodaj do ulubionych

Co jeść kiedy nie mam czasu na posiłek.....

30.08.11, 12:03
Wiecie co, mam problem z kupieniem sobie czegoś zdrowego, kiedy zapomniałam przygotowac coś sobie na drogę, jestem na mieście i mam wejść do sklepu. Czasem mam do wyboru tylko sklep typu żabka, gdzie absolutnie nie umiem sobie nic znaleźć.
Czy macie jakąs listę rzeczy, które kupujecie gdy własnie zapomnicie sobie cos naszykować i jesteście poza domem?
U mnie jest to :

- słonecznik łuskany, migdały, orzechy
- jeśli mam przy sobie shaker to kupuje wodę i mieszam koktajl białkowy

A Wy?
Obserwuj wątek
    • zielona-oliwka Re: Co jeść kiedy nie mam czasu na posiłek..... 01.09.11, 15:14
      Banany, mleko ryżowe, batoniki ze sprasowanych owoców i orzechów (np. Nakd), suszone morele, wafle ryżowe suche lub w polewie słodkiej, sok marchewkowy, maliny.
      • mmsgallery Re: Co jeść kiedy nie mam czasu na posiłek..... 02.09.11, 13:13
        No teraz jest bogactwo owoców i ja też często jem maliny itp. W zimę będzie gorzej coś kupić chyba.
        Zapomniałam dodać, że jabłka często jem.
        Wafle ryżowe są takim zapychacze, ale można je łączyć z czymś.

Dla mnie największym problemem jest kiedy muszę coś zjeść, a wpadam do sklepu w którym nic nie ma typu żabka......
    • feliks86 Re: Co jeść kiedy nie mam czasu na posiłek..... 04.10.21, 12:59
      Ja kupuje sobie ciastka typu Belvita. Nawet w Żabce je kupuje
    • nowakowskaola12 Re: Co jeść kiedy nie mam czasu na posiłek..... 15.11.21, 13:12
      Może sprawdzą się przekąski w postaci orzechów albo suszonych owoców? Zajrzyj na stronę jawo2008.pl/ znajdziesz tam bogaty asortyment produktów na przegryzkę :)
    • wojtek_trener Re: Co jeść kiedy nie mam czasu na posiłek..... 29.01.22, 15:49
      suszone owoce, masło orzechowe (2 małe łyżeczki często załatwią sprawę szybkiej przekąski) odżywka białkowa a postaci szejka z płatkami, bananem, avocado. Większość z tych składników kupisz w naszym sklepie dużo taniej niż w marketach fitironsklep.pl/Orzechy-nasiona-zdrowe-tluszcze
    • lenamagda11 Re: Co jeść kiedy nie mam czasu na posiłek..... 11.04.22, 08:06
      Ja jem serek wiejski i kabanosy
    • joasiakos Re: Co jeść kiedy nie mam czasu na posiłek..... 21.04.22, 23:31
      Jak zdrowo i szybko to najlepiej jakiś zaufany dostawca pudełek. W sklepach ciężko o gotowe, szybkie i zdrowe jedzenie. Ja w razie potrzeby zamawiam siejezdrowo.pl/dieta-pudelkowa-pila/ chyba że mam chwilę to sama coś przyrządzam na ich wzór. Minus taki że jednak trzeba chwilę mieć, no i pod ręką zdrowe i świeże produkty.
    • dsteciuk Re: Co jeść kiedy nie mam czasu na posiłek..... 01.05.22, 14:58
      Ja mam zawsze pod ręką kilka zdrowych przekąsek o prostym składze, najchętniej samo owoce lub owoce z orzechami. Kupuję [url=https://fiia.pl/przekaski-owocowe]Zdrowe przekąski owocowe[/url]

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka