Dodaj do ulubionych

Dieta bogata w kwasy tłuszczowe omega 3

28.08.16, 18:15
Zainspirowana artykułami znajdowanymi coraz częściej w sieci, postanowiłam sięgnąć po produkty zawierające wysoki % kwasów omega 3, które podobno świetnie działają na wzrok, serce i mózg. Nie jestem miłośniczką sięgania od pierwszego kroku po klasyczne suplementy ( w płynie, kapsułkach czy innej postaci).
Poszukując przepisów znalazłam serwis należący do firmy Natural Pharmaceuticals, w ramach którego publikowane są całkiem regularnie przepisy jak przykładowo ten:
www.natural.pl/news/brzuszki-z-dorsza-z-pesto-pistacjowym-pelnoziarnistymi-kluseczkami-i-sosem-bazyliowym-2/
Chętnie dowiem się gdzie jeszcze mogę znaleźć menu dedykowane kwasom omega 3.
Więcej przepisów - tym bardziej urozmaicona moja kuchnia - a skoro jestem tym co jest, tym bardziej urozmaicona moja osobowość.

Obserwuj wątek
    • mamadorci Re: Dieta bogata w kwasy tłuszczowe omega 3 09.02.17, 17:13
      Dieta ładna, tylko aby ją przeprowadzić należałoby zrobić jakieś testy genetyczne, bo okazuje się, że nie każdy może spożywać większe ilości kwasów omega3, potem omega-6 i omega-9. Można to i kilka innych zależności można odkryć dopiero przy testach typu iGenesis. Poczytajcie o tym, bo temat bardzo szczegółowo opisuje co po takich testach można jeść, czego unikać , itp.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka