ja.nusz 20.11.22, 21:17 Zbychu pewnie od dzisiaj wyciągnął wtyczkę anteny aż do czwartej niedzieli adwentu 😀 Ja będę konsumował, bo lubię kopane. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Piłka kopana 20.11.22, 21:50 Dlaczego miałbym wyciągać? I tak oglądam jedynie wiadomości tudzież korzystam z netfliksa. Rzeczywiście, jak w wiadomościach pojawia się piłka, wychodzę. Odpowiedz Link
maria421 Re: Piłka kopana 21.11.22, 08:17 Moze obejrze naszych i moze obejrze final. Final juz we Frankfurcie, jezeli do tej pory podlacza mi telewizor. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Piłka kopana 21.11.22, 09:01 Co to znaczy "podłączą"? Na nowym miejscu nie masz kablówki? Odpowiedz Link
maria421 Re: Piłka kopana 21.11.22, 12:12 zbyfauch napisał: > Co to znaczy "podłączą"? Na nowym miejscu nie masz kablówki? > 15 grudnia ma przyjsc Telekom i zainstalowac internet. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Piłka kopana 21.11.22, 13:13 Znaczy, jak to w polskich reklamach, madżenta. :) Odpowiedz Link
jureek Re: Piłka kopana 23.11.22, 19:06 zbyfauch napisał: > Co to znaczy "podłączą"? Na nowym miejscu nie masz kablówki? Kablówka? A co to takiego? Mam tylko antenę pokojową. Na Tatort wystarczy. Aha, i jeszcze satelita z TVP Polonia, ale to tylko żona ogląda. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Piłka kopana 21.11.22, 13:02 maria421 napisała: > Moze obejrze naszych i moze obejrze final. > Final juz we Frankfurcie, jezeli do tej pory podlacza mi telewizor. Kórych naszych? Naszych naszych, czy ich naszych?😉 Odpowiedz Link
maria421 Re: Piłka kopana 21.11.22, 17:03 ja.nusz napisał: > Kórych naszych? > Naszych naszych, czy ich naszych?😉 Naszych naszych i ich naszych. Najgorzej jakby nasi nasi z ich naszymi grali :-) Odpowiedz Link
jureek Re: Piłka kopana 23.11.22, 19:07 maria421 napisała: > Naszych naszych i ich naszych. Najgorzej jakby nasi nasi z ich naszymi grali :- No. Pamiętam ten mecz w 2012 na ME we Wrocławiu Odpowiedz Link
maria421 Re: Piłka kopana 26.11.22, 16:57 Dzisiaj mamy sie z czego cieszyc. Nasi gora ! Odpowiedz Link
jureek Re: Piłka kopana 26.11.22, 20:16 maria421 napisała: > Dzisiaj mamy sie z czego cieszyc. Nasi gora ! Słuchałem w radiu w drodze do Polski. I to jest kolejny minus indywidualnej motoryzacji w porównaniu do zbiorkomu - w pociągu mógłbym mecz obejrzeć, a nie tylko wysłuchać sprawozdania radiowego Odpowiedz Link
jureek Re: Piłka kopana 26.11.22, 20:18 Jak nie lubię Lewandowskiego, tak cieszę się, że dzisiaj strzelił gola. Było mi go żal po tym niestrzelonym karnym. Odpowiedz Link
maria421 Re: Piłka kopana 01.12.22, 08:15 Polska wczoraj awansowala do 1/8 finalu. Wielka szkoda, bo w drugiej polowie meczu z Argentyna powtarzalam za Kmicicem "koncz wasc, wstydu oszczedz". Gdyby nie weszli, to mogliby wrococ do domu, a ja spalabym spokojnie nie bojac sie ze w meczu z Francja bedzie jeszcze gorzej. Szczesny jest genialny, ale sam meczu nie wygra! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Piłka kopana 01.12.22, 19:50 maria421 napisała: > Polska wczoraj awansowala do 1/8 finalu. Wielka szkoda, bo w drugiej polowie me > czu z Argentyna powtarzalam za Kmicicem "koncz wasc, wstydu oszczedz". Gdyby n > ie weszli, to mogliby wrococ do domu, a ja spalabym spokojnie nie bojac sie ze > w meczu z Francja bedzie jeszcze gorzej. Szczesny jest genialny, ale sam meczu > nie wygra! > Gra naszych to niestety straszna popelina, dlatego zostaną rozjechani przez francuski walec😡 Odpowiedz Link
maria421 Re: Piłka kopana 02.12.22, 12:29 W przeciwienstwie do PiSu i SP nie ciesze sie z tego, ze druzyna Niemiec odpadla z mistrzostw. Niemcy wczoraj dobrze grali, zasluzenie wygrali 4:2 ale odpadli. Polska grala zle, przegrala 0:2 ale weszla do 1/8 finalu. Dopoki pilka w grze, sa szanse, podobno. Francja na ME w ubieglym roku sie nie popisala, ale oni ciagle maja Griezmana, Giroud, Mbappe (mojego ulubionego) , i Llorisa w bramce. Oby tylko Polacy nie dostali zbyt mocno w skore. Odpowiedz Link
jureek Re: Piłka kopana 02.12.22, 12:50 maria421 napisała: > W przeciwienstwie do PiSu i SP nie ciesze sie z tego, ze druzyna Niemiec odpadl > a z mistrzostw. > Niemcy wczoraj dobrze grali, zasluzenie wygrali 4:2 ale odpadli. Skoro Niemcy już i tak miały odpaść, to wolałbym, żeby Kostaryka wygrała i to ona przeszła dalej zamiast Hiszpanii (która awansowała psim swędem podobnie jak Polska). Odpowiedz Link
maria421 Re: Piłka kopana 04.12.22, 19:25 Nie ogladalam meczu Polska -Francja, nie chcialam sie stresowac. Lewandowski strzelil honorowego gola, chwala mu za to. Odpowiedz Link
jureek Re: Piłka kopana 04.12.22, 21:03 maria421 napisała: > Nie ogladalam meczu Polska -Francja, nie chcialam sie stresowac. No to straciłaś. To był mimo przegranej najlepszy chyba mecz Polaków (przynajmniej w tych fragmentach, które oglądałem) Odpowiedz Link