Dodaj do ulubionych

Jolanta Pszczoła Kraków

05.10.15, 12:34
Mam problemy w małzeństwie, juz od dawna i bardzo potrzebuje pomocy. Znajoma poradziła mi znany osrodek w którym bardzo pomogli jej. Ale chyba źle trafiłam, bo pani psychoterapeutka, młoda osoba, caly czas mnie krytykowała. Chyba nie o to chodzi w psychoterapii żeby pacjent czuł sie pouczany? Ja potrzebuję żeby ktos mi pomógł, bo krytykowania i pouczania to mam dosyć w domu. Pani nazywa się Jolanta Pszczoła, czy ktos ja zna? ma podobne doswiadczenia? Nie wiem czy kontynuować czy szukać kogos innego.
Obserwuj wątek
    • salalma Re: Jolanta Pszczoła Kraków 14.10.15, 21:40
      Lepiej poszukaj kogoś innego. Ja byłam w sprawie w terapii małżeńskiej u tej pani. Dała mi do zrozumienia, ze nie szanuję mężczyzn! Miałam wrażenie, ze mnie w ogóle nie słuchała i zawsze brała stronę mojego męża. Do mnie była zimna i oschła, Czułam, że mnie nie lubi. Tak, że odradzam terapię u pani Jolanty Pszczoły
    • mankietka Re: Jolanta Pszczoła Kraków 10.11.15, 20:10
      Ja też u niej byłam i uciekłam po paru wizytach. Poszłam na terapię, miałam zaufanie bo to renomowany ośrodek, ale czułam się coraz gorzej, miałam poczucie, że takiej osobie jak ja to się nic nie należy. Pogarszało mi sie a moja terapeutka była na to zła. Tak myślę, że ten ośrodek nie jest wcale taki renomowany skoro ta pani u nich pracuje. Kto jej dał uprawnienia??? i dlaczego????
    • matadorrr Re: Jolanta Pszczoła Kraków 16.11.15, 23:33
      IMH tam są cienki bolki! Po co chodzicie do kogoś bez certyfikatu? Znalazłem w sieci coś takiego: www.depresja.ws/topic/9966-mysli-samobojcze-po-psychoterapii/
      I co dalej się będziecie nabierać na różne "instytuty" które zatrudniają porąbane osoby i nazywaja je psychoteraputami????

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka