adriannawu 17.03.17, 08:20 Polecicie sprawdzonego psychologa dziecięcego w stolicy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja_go Re: Psycholog dziecięcy Warszawa 17.03.17, 08:30 Ja polecam Panią Izabelę Siłakowską. To bardzo ciepła kobieta ze świetnym podejściem do dzieci. Prowadzaliśmy do niej synka w czasie i po naszym rozwodzie. Mimo, że nie pokazywał na zewnątrz problemów, to bardzo to przeżywał. Rozmowy z Panią Izą dużo dały. Dziecko zrozumiało, że dalej go kochamy, ale po prostu nie możemy być w jednym domu. Odpowiedz Link
agawierzba Re: Psycholog dziecięcy Warszawa 21.03.17, 14:23 Potwierdzam! Przesympatyczna kobieta i świetna specjalistka w swojej dziedzinie! U nas córka miała problemy w kontaktach z rówieśnikami. PRzez dużą nieśmiałość nie miała koleżanek, była odtrącona w klasie. Spotkania z Pania Izą pomogły jej się otworzyć. My, rodzice też musielismy w tym pomóc, ale dzięki terapii wiedzieliśmy jak to zrobić Odpowiedz Link
centrumprobalans Re: Psycholog dziecięcy Warszawa 19.06.17, 12:32 Tak. psycholog dziecięcy Ewa Ulrich- Załęska z Warszawy centrum-probalans.pl/psycholog-dzieciecy-ewa-ulrich-zaleska/ Odpowiedz Link
baxter1998 Re: Psycholog dziecięcy Warszawa 02.09.17, 18:26 Właśnie się przeprowadziłem do Warszawy i tez szukam jakiegos psychologa, polecicie coś konkretnego ? wcześniej miałem styczność z psychologiem ponieważ dużo piłem. Wyleczyla mnie jednak terapia uzależnień Bytom i teraz mieszkam w stolicy i szukam jakiegoś psychologa. Odpowiedz Link
ridok3 Re: Psycholog dziecięcy Warszawa 17.10.17, 13:00 ja polecam ewaschabek.pl/o-coachingu bardzo dobrze pomaga w rozwoju osobistym i różnych problemch Odpowiedz Link
sterka03 Re: Psycholog dziecięcy Warszawa 01.06.18, 14:24 a ja ze swojej strony polecam ośrodek Logos Dtr na Targówku ( na osiedlu Zielone Zacisze ). Doświadczeni specjaliści, super podejście do małego pacjenta. Mam syna ze stwierdzonym zespołem Aspergera i chodzimy tam na terapię behawioralną. Odpowiedz Link
cpmw Re: Psycholog dziecięcy Warszawa 29.11.18, 10:03 Zerknij tutaj. Pani Anna jest poszukiwanym przez Ciebie psychologiem dziecięcym i dodatkowo doświadczonym psychoterapeutą: centrum-probalans.pl/psycholog-dzieciecy-psychoterapeuta-doroslych-anna-samsel/ Przyjmuje przy stacji metro wierzbno. Odpowiedz Link
wesolek997 Re: Psycholog dziecięcy Warszawa 08.06.19, 12:35 tomwitkow.wordpress.com/2019/05/15/psychoterapia-ma-znikomy-wplyw-na-biologie-pacjentow-wyniki-najnowszej-metaanalizy/ Odpowiedz Link