Dodaj do ulubionych

Yves Rocher- wycofane produkty- szukam zamiennikow

20.02.22, 12:31
Ostatnio Yves Rocher wycofal mnostwo dobrych produktow: Krem do oczu z serii do cery wrazliwej, maseczka do twarzy z tej samej serii, krem do twarzy z rumiankiem w sloiczku, plyn do demakijazu oczu z blawatkiem i inne. Szukam zamiennikow tych kosmetykow, bo mi sluzyly i inne tak dobrze nie wplywaja na moja cere. Nowa wersja maseczki nawilzajacej do cery mieszanej tez jakos zakleja cere a nie odswieza. Znacie jakies zamienniki? Mam cere wrazliwa na policzkach i mieszana na reszcie twarzy. Puchna mi gorne powieki. Jak wchodze teraz do sklepu YR to nic dla siebie nie znajduje a kiedys kupowalam tam duzo.
Obserwuj wątek
    • apallosa Re: Yves Rocher- wycofane produkty- szukam zamien 20.02.22, 18:54
      Elixxya- ten słynny płyn do demakijażu oczu z bławatkiem wycofany ? No ja nie mogę...toż to był jeden z bestsellerów marki..
      Też kiedyś, ale dawno temu kupowałam tam sporo..no nie wiem co Ci doradzić? Cos z Ziaji- ulga może? Albo Farmony czy Bielendy? Mam suchą skórę,kiedyś owszem miałam mieszaną- a wtedy tylko metodą prób i błędów trzeba wybierać..
      Daj znać proszę,co wybrałaś- ściskam!
      • apallosa Re: Yves Rocher- wycofane produkty- szukam zamien 20.02.22, 18:57
        Elixxya- przeczytaj proszę mój wątek poniżej o ,,hitach i kitach 2021 roku". Może Ci te ,,Zelove" podejdą?
      • elixxya Re: Yves Rocher- wycofane produkty- szukam zamien 23.02.22, 23:14
        Dla scislosci: Wykupilam ostatnie sztuki na promocji opakowan po 100 ml plynu. Teraz sie okazuje, ze nadal sa, ale w cenie takiej jaka placilam do niedawna za opakowanie 200 ml. Nie bede wiec juz tam kupowac, bo nie popieram takich akcji. Znajde na to jakis zamiennik. Co do kremow, to dzieki za rady. Poczytam opinie i sklady. Ten krem do oczu mial tez w sobie wlasciwosci zelu. Zele i kremy osobno nie daja tego samego efektu ulgi. Krem z rumiankiem jest jeszcze w polskim sklepie, ale ja nie mieszkam w Polsce i w lokalnym sklepie online jest juz wycofany. Zostala wersja do ciala i twarzy jednoczesnie, ale nie wiem czy sie nada do cery wrazliwej.
        • apallosa Re: Yves Rocher- wycofane produkty- szukam zamien 24.02.22, 00:57
          Elixxya- no właśnie.
          Mnie też odrzuca od firm,które odstawiają takie akcje.Jak chociażby Clarins ostatnio...Wycofali genialny peeling myjący ( ten pomarańczowy) ,a w zamian są do kupienia albo pianki, które mi bardzo drażnią oczy), albo peelingi za cenę uwaga!! £26 za tubeczke 50 ml. No niech to szlag...
          Ten płyn bławatkiem jest genialny,ale w Yves Rocher kiedy już był świetny produkt , to go wycofywano...
          Jeżeli masz cerę wrażliwa, co pozostaje znowu kołowrotek 😨, czyli szukanie próbek, ew. małych opakowań i kombinowanie,co Ci przypasuje..
          Znam ten ból.
          Daj znać,co sobie dobralas, proszę- ściskam 🥰

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka