Dodaj do ulubionych

drugi zwiazek i znowu mezczyzna spod tego samego

08.10.12, 19:55
witam, moj poprzedni zwiazek byl z mezczyzna spod znaku strzelca, rocznik mlodszy ode mnie o rok, i teraz ta sama sytuacja - mezczyzna mlodszy o rok i tez strzelec chce sie ze mna wiazac!
czy to przypadek ?? nie wiem co o tym mam myslec.
Obserwuj wątek
    • lempickalol Re: drugi zwiazek i znowu mezczyzna spod tego sam 08.10.12, 19:58
      wpadam w panike bo widze u tego drugiego dokladnie te same cechy co u pierwszego, poznalam go w dziwnych okolicznosciach tak samo jak pierwszego i w obydwu przupadkach milosc od pierwszego wejrzenia, zaczynam sie zastanawiac czy to jest jakas karma do przerobienia czy co??
      • jasmina.0 Re: drugi zwiazek i znowu mezczyzna spod tego sam 12.10.12, 19:30
        Po pierwsze nie widzimy Twoich i ich kółek więc nic nie powiemy.
        E tam zaraz karma. dziewczyno nie wiesz co to karma i raczej nie chcij wiedzieć bo to ciężka praca zyciowa jest i wiele cierpienia.

jesli jeden i drugi jest o rok mlodszy to znaczy, ze z tego samego rocznika. jesli podobne okoliczności to może podobny tranzyt. jesli milośc od pierwszego wejrzenia ( z której strony?0 to może na tyle blisko sa urodzeni, że aspektuja Ci te same planety i na odwrót. Ot przypadek po prostu.
    • lempickalol Re: drugi zwiazek i znowu mezczyzna spod tego sam 13.10.12, 14:48
      ok, dziekuje bardzo za odpowiedz a teraz prosze o rozwniecie tematu lub odeslanie do lieteratury, stron www lub tematow gdyz jestem zielona w tym teamcie a mnie to bardzo zaciekawilo
      • jasmina.0 Re: drugi zwiazek i znowu mezczyzna spod tego sam 13.10.12, 19:39
        lempickalol napisała:

> ok, dziekuje bardzo za odpowiedz a teraz prosze o rozwniecie tematu lub odeslan
        > ie do lieteratury, stron www lub tematow gdyz jestem zielona w tym teamcie a mn
        > ie to bardzo zaciekawilo
        ------------------------------------------------------------------
        To tak trochę nauka od środka. No ale cóż...... Wszystko lub prawie wszystko jesli chodzi o podstawy można znależc w internecie.
        Najpierw zacznij od horoskopów natalnych ( Kto gdzie ma swoje Słońca i gdzie ma księzyce - Słonce w znaku, Księzyc w znaku) i inne planety osobiste ( Merkury, Jowisz) i Saturna i od tego jakie kto ma wyobrażenie o swoim ew. partnerze - to mówi położenie Marsa ( kobieta) i Wenus (mężczyzna).
        W sieci są darmowe programy do zrobienia podstawowego radixu np. Astromix lub ZET8 lub na astrocafe - tam też dość dużo podstaw.
        Sprawdzić - gdzie Ty masz słonce a oni księzyce , albo odwrotnie.
        A potem dalej np. poczytac o tym co to jest synastria i jak to "biega" pomiędzy planetami.

jak bedziesz miala jakies pytania i wątpliwosci co do tego co przeczytasz możesz tu czy na zaprzyjaxnionych forach zapytać.
        Owocnej nauki zyczę.

• lempickalol Re: drugi zwiazek i znowu mezczyzna spod tego sam 14.10.12, 18:11
          ok, widze ze to nie jest takie proste, dziekuje, zapewne zajmie mi to troche czasu, ale uspokoila mnie Twoja odpowiedz , moj poprzedni zwiazek to byla jakas katastrofa i obawialam sie teraz tego samego ale widze ze nie potrzebnie sie balam ''karmy'' byc moze taka jak mowisz sprzyjaja mi te same planety w sparwach milosnych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka