ard-na 08.03.17, 21:58 Witam poszukuje sprawdzonego astrologa godnego zaufania .. za propozycje z gory dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita.d Re: szukam sprawdzonego astrologa 11.07.18, 13:09 Witaj, z czystym sercem mogę polecić Ci Bernarda Agiera. Pomógł mi jak i wielu moim znajomym a ludzie z chęcią do niego wracają. Śmiało mogę powiedzieć że jest to astrolog z powołania, bardzo zaangażowany w swoją pracę, widzi znacznie więcej i imponująco wychwytuje z choroskopu obraz człowieka. Służy pomocą nawet jeśli po jakimś czasie masz jeszcze jakieś pytania albo chcesz coś doprecyzować jak to było w moim przypadku :) No i przede wszystkim wyszedł spod ręki Leszka Weresa który to uświadomił mu że jego drogą w życiu jest astrologia bo ma do tego niebywałe zdolności. Z tego co się orientuje przyjmuje w Łodzi w Tomawie i okolicach ale także telefonicznie i za jakąś dopłatą z dojazdem. Znajdziesz go na agierastrologia.pl tel. 882020216 Odpowiedz Link
astronumbers Re: szukam sprawdzonego astrologa 10.03.19, 15:04 Witam serdecznie, zajmuje sie Astrologia i Numerologia, moj adres email to justyna@sperryn.tech Zapraszam serdecznie, pozdrawiam ! #astronumbers (Instagram) Odpowiedz Link
nela35 Re: szukam sprawdzonego astrologa 04.04.19, 09:15 astrolog Monika-nela35@gazeta.pl Odpowiedz Link
kubust2 Re: szukam sprawdzonego astrologa 05.11.19, 13:51 Może zamiast astrologa możesz skorzystać z horoskopu - to z pewnością tańsze rozwiązanie a na pewno nie gorsze. Możesz to także po prostu zrobić bardzo łatwo z domu co jest bez wątpienia sporą zaletą. Polecam :) Odpowiedz Link
marki2101 Re: szukam sprawdzonego astrologa 13.11.19, 14:05 Witam - polecam astrologa ze strony poradniaastrologiczna.pl - nazwiska nie pamiętam, ale kiedyś korzystałem i byłem zadowolony z usług. pozdrawiam Odpowiedz Link
sergeyurch Re: szukam sprawdzonego astrologa 20.03.20, 10:12 Bardzo polecam Astrolog Wedyjski astretika.pl skorzystałem z jej usług i trafiła w 10. Pozdrawiam Odpowiedz Link
camaretto Re: szukam sprawdzonego astrologa 07.01.22, 02:46 Miło że astrologów sprawdzonych całe mnóstwo, sle przebudzonych buddów niet. Odpowiedz Link