Dodaj do ulubionych

szukam sprawdzonego astrologa

08.03.17, 21:58
Witam poszukuje sprawdzonego astrologa godnego zaufania .. za propozycje z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • rita.d Re: szukam sprawdzonego astrologa 11.07.18, 13:09
      Witaj, z czystym sercem mogę polecić Ci Bernarda Agiera. Pomógł mi jak i wielu moim znajomym a ludzie z chęcią do niego wracają. Śmiało mogę powiedzieć że jest to astrolog z powołania, bardzo zaangażowany w swoją pracę, widzi znacznie więcej i imponująco wychwytuje z choroskopu obraz człowieka. Służy pomocą nawet jeśli po jakimś czasie masz jeszcze jakieś pytania albo chcesz coś doprecyzować jak to było w moim przypadku :) No i przede wszystkim wyszedł spod ręki Leszka Weresa który to uświadomił mu że jego drogą w życiu jest astrologia bo ma do tego niebywałe zdolności. Z tego co się orientuje przyjmuje w Łodzi w Tomawie i okolicach ale także telefonicznie i za jakąś dopłatą z dojazdem. Znajdziesz go na agierastrologia.pl tel. 882020216
    • astronumbers Re: szukam sprawdzonego astrologa 10.03.19, 15:04
      Witam serdecznie, zajmuje sie Astrologia i Numerologia, moj adres email to justyna@sperryn.tech
      Zapraszam serdecznie, pozdrawiam ! #astronumbers (Instagram)
    • nela35 Re: szukam sprawdzonego astrologa 04.04.19, 09:15
      astrolog Monika-nela35@gazeta.pl
    • kubust2 Re: szukam sprawdzonego astrologa 05.11.19, 13:51
      Może zamiast astrologa możesz skorzystać z horoskopu - to z pewnością tańsze rozwiązanie a na pewno nie gorsze. Możesz to także po prostu zrobić bardzo łatwo z domu co jest bez wątpienia sporą zaletą. Polecam :)
    • marki2101 Re: szukam sprawdzonego astrologa 13.11.19, 14:05
      Witam - polecam astrologa ze strony poradniaastrologiczna.pl - nazwiska nie pamiętam, ale kiedyś korzystałem i byłem zadowolony z usług.
      pozdrawiam
    • sergeyurch Re: szukam sprawdzonego astrologa 20.03.20, 10:12
      Bardzo polecam Astrolog Wedyjski astretika.pl skorzystałem z jej usług i trafiła w 10. Pozdrawiam
    • nela35 Re: szukam sprawdzonego astrologa 02.12.20, 15:16
      Monika Zjawińska
    • camaretto Re: szukam sprawdzonego astrologa 07.01.22, 02:46
      Miło że astrologów sprawdzonych całe mnóstwo, sle przebudzonych buddów niet.
    • cytrynianka Re: szukam sprawdzonego astrologa 02.02.22, 17:58
      Nie ma tu takich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka