ytte 13.12.21, 20:38 Cześć. Czy znacie godzinę jej urodzenia? Kobieta tak silna i ambitna, że musi mieć silnego Koziorożca, ale nigdzie nie mogę znaleźć jej godziny urodzenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ytte Re: Horoskop Sylwii Spurek 14.12.21, 17:54 To mało powiedziane. Tak czy inaczej szukam godziny, jakby ktoś znał proszę podać. Odpowiedz Link
camaretto Re: Horoskop Sylwii Spurek 03.01.22, 00:16 O. A myślałam że cenzor pisseks odpadł w transie zagłodzenia przez piss premierę... Spurek - eine Spur - znaczy po niemiecku " trop", Lansiara Zielonae,i prawackie tyleż m chcą żebyśmy na półkuli półocjej zostali wszyscy weganami... co obfituje w boczki turecko - hinduskie i chudości murzyńsko somalijsko nigeryjskie. Genetycznie to po okresie neolitu niewielu murzyńskich potomnych plemienia bantu jest bez tłuszczyku zimowego za skórką...Ostał sięnam jedynie pisslam i dlatego po etapie hejtu na zielonków na internecie ludzie rzekomo popierają rzekomo lewicujących, w tym obrońców praw zwierząt. Dziwi mnie jedynie nie kwestia morderstw na zwierzakach,a morderstw i łańcucha pokarmowego wśród zwierząt drapieżnych i rybojadów. Czyżby pomyłka przyrody? Bo przez wieki doczkaliśmy się i drapieżników, i ryby zjadają mniejsze gatunkowo, i różnorodność genetyczną chce ta pani zachować, i per kaczuchy to miało miło zadziałać ... Coś mi się to wydaje per "Imagine:"Lennona, za dużo na siebie wzięła , coś jakby odpowiedzialność,że nawet ka(str)towane kotki jedzą myszki. Ja byłam ovo- wegetariankką, jak i moja kocica- w młodym wieku, ale rybki, jak i wałęsie i pszczółki uratowały kiedyś życie, bo nie było co jeść oprócz karaluchów i trawy...Młodziki,ot co.A my taki obóz zagłady w Jaśle - nic nie dociera np. jeśli chodzi o makrele obojnacze...i nieszczęścia gatunkowe i genetyczne -walczymy ze ścianą... i ze sobą nawzajem, i samymi w lusterkach. Ciekawe jak się to skończy, bo wymordowano w wersji następującej miliardy norek. I kto zapłaci za nie za zbrodnię? Kiedyś to te godziny znajdowałam ale były jeszcze wolne media... jak rownież karmę dało się łatwiej przed wiekiem ciem.ności odczytać,i wołowego się nie jadało w pl bo go nie było... jestem wychowana na koniczynie i ciastkach, prawdę mówiąc mączkami kostnymi i zbrodniami genetycznymi nie były jeszcze wybrukowane upadające teraz miasteczka.. I Narrenturm był w opcji Kopernik....było pole do popissu dla in.kwa.zycji. Coś jej zajęcie mówi mi, że czasy nastały dark, i polityczne pierwsze dzieciaków doświadczenia też... A i godzinę też chcę wodniczki, jak moja b. kumpela 29.01 fizyk kwantowy. Odpowiedz Link
mikolkoalex Re: Horoskop Sylwii Spurek 01.09.23, 12:47 Właściwie, potrzebujesz jest blisko mnie, bo też szukałem czegoś takiego. Ostatnio zaintrygowały mnie horoskopy, które skłoniły mnie do poszukiwania informacji. Podczas wyszukiwania natknąłem się na tę stronę www.meteoprog.pl/pl/horo/characteristics/ gdzie znalazłem ciekawe horoskopy. Osobiście uważam, że takie podejście jest całkiem rozsądne. Słyszałem, że wiele osób korzystało z tego typu materiałów i myślę, że może to coś zmienić. Odpowiedz Link