nika332 18.06.07, 14:36 Witam:) szukam kogoś sprawdzonego kto postawiłby mi horoskop urodzeniowy i prognozowy.W okolicach radomia lub przez intrnet czy mozecie mi kogos takiego polecic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asteriks_1 Re: szukam dobrego astrologa 25.10.07, 19:31 Mogę Ci polecić bardzo dobrego astrologa z Krakowa, który robi horoskopy przez internet, nazywa się Zbigniew Zagajewski. Osobiście zamawiałem dwa horoskopy u niego, jeden kilka lat temu - to był horoskop solarno-tranzytowy na dwa lata i ostatnio - horoskop sukcesów, myślę jeszcze zrobić dla synka, bo jestem bardzo zadowolony. Ten astrolog współpracuje z jedną wróżką z Krakowa i na ich stronie możesz sobie ewentualnie poczytać o jego horoskopach. Dołączam link do strony: www.alicjanowak.com.pl/horoskop-sukcesow.php Odpowiedz Link
dziagu Re: szukam dobrego astrologa 12.01.08, 01:05 Polecam Włodzimierza Zylbertala (Wrocław; to dla tych o mocniejszej psychice ;) oraz Leona Zawadzkiego (Bielsko-Biała). Pan Zawadzki interpretuje horoskopy także telefonicznie, więc nie ma problemu, niestety, co do Pana Zylbertala to nie jestem pewna. Odpowiedz Link
kamila.wil Re: szukam dobrego astrologa 29.01.08, 20:41 A co powiecie o Piotrze Piotrowskim, Wojciechu Jóźwiaku, Arturze Święchu? :) Odpowiedz Link
camaretto Re: szukam dobrego astrologa 17.07.21, 02:34 Piiotrowski niezły w Gwiazdach był, ale katastrofy samolotu nie "drapnął". Jóźwiaka poeci może kita123 z astroforum, znana dosyć z jasnowidzenia, ale już starsza. Nie jest zły ponoć, i również tłumacz mieszkał w łodzi. Święcha nie znam. Zylbertala pamiętam wróżbę, znajomki znajomków - zresztą nieżyjący. Mnie sie sprawdziła, chociaż zaznaczył że ja to enigma ;D Też się i zgadza... osłony mentalne zawsze będą jednak u mnie ;D tak muszę i chcę. Nawet z poprzednim wcieleniem to współgra i b.wojną... Odpowiedz Link
hattric.to.ja Re: szukam dobrego astrologa 31.01.08, 16:49 Każdy z wymienionych przez Was astrologów ma swoje zalety. Każdemu z nas będzie pasował jednak inny:-) Idzie o połączenia między astrologiem a klientem:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link
kamila.wil Re: szukam dobrego astrologa 01.02.08, 08:35 ano wlasnie ;) ale jak to sprawdzić, umówić się najpierw tylko na rozmowę? Z nikim z nich się nie widzialam "na żywo" Odpowiedz Link
rita.d Re: szukam dobrego astrologa 11.07.18, 13:06 Witaj, z czystym sercem mogę polecić Ci Bernarda Agiera. Pomógł mi jak i wielu moim znajomym a ludzie z chęcią do niego wracają. Śmiało mogę powiedzieć że jest to astrolog z powołania, bardzo zaangażowany w swoją pracę, widzi znacznie więcej i imponująco wychwytuje z choroskopu obraz człowieka. Służy pomocą nawet jeśli po jakimś czasie masz jeszcze jakieś pytania albo chcesz coś doprecyzować jak to było w moim przypadku :) No i przede wszystkim wyszedł spod ręki Leszka Weresa który to uświadomił mu że jego drogą w życiu jest astrologia bo ma do tego niebywałe zdolności. Z tego co się orientuje przyjmuje w Łodzi w Tomawie i okolicach ale także telefonicznie i za jakąś dopłatą z dojazdem. Znajdziesz go na agierastrologia.pl tel. 882020216 Odpowiedz Link
rita.d Re: szukam dobrego astrologa 11.07.18, 13:08 Witaj, z czystym sercem mogę polecić Ci Bernarda Agiera. Pomógł mi jak i wielu moim znajomym a ludzie z chęcią do niego wracają. Śmiało mogę powiedzieć że jest to astrolog z powołania, bardzo zaangażowany w swoją pracę, widzi znacznie więcej i imponująco wychwytuje z choroskopu obraz człowieka. Służy pomocą nawet jeśli po jakimś czasie masz jeszcze jakieś pytania albo chcesz coś doprecyzować jak to było w moim przypadku :) No i przede wszystkim wyszedł spod ręki Leszka Weresa który to uświadomił mu że jego drogą w życiu jest astrologia bo ma do tego niebywałe zdolności. Z tego co się orientuje przyjmuje w Łodzi w Tomawie i okolicach ale także telefonicznie i za jakąś dopłatą z dojazdem. Znajdziesz go na fb agier-astrologia i stronie agierastrologia.pl tel. 882020216 Odpowiedz Link
astronumbers Re: szukam dobrego astrologa 10.03.19, 15:03 Witam serdecznie, zajmuje sie Astrologia i Numerologia, moj adres email to justyna@sperryn.tech Zapraszam serdecznie, pozdrawiam ! #astronumbers (Instagram) Odpowiedz Link
marki2101 Re: szukam dobrego astrologa 13.11.19, 14:12 Witam polecam astrologa ze strony: poradniaastrologiczna.pl - nazwiska nie pamiętam, ale kiedyś korzystałem i byłem zadowolony z usług - szeroka oferta usług i różnych horoskopów. Również moi znajomi byli zadowoleni, kiedy zwracali się o porady i wskazówki z różnymi życiowymi sprawami. pozdrawiam Odpowiedz Link
sergeyurch Re: szukam dobrego astrologa 20.03.20, 10:11 Bardzo polecam Astrolog Wedyjski astretika.pl skorzystałem z jej usług i trafiła w 10. Pozdrawiam Odpowiedz Link
samopoznanie Re: szukam dobrego astrologa 24.06.21, 13:22 Polecam Shapana - samopoznanie.pl/, astrolog wedyjski, można się sporo dowiedzieć, zwłaszcza że obliczenia nie bazują na jednym wykresie, a co najmniej na 2 specjalistycznych. Odpowiedz Link