Dodaj do ulubionych

Wypożyczalnia / wynajem samochodów Gdynia

19.11.15, 20:41
Polecam bardzo serdeczenie wypożyczalnię samochodów NetCar4you. Wypożyczalnia samochodów Gdynia posiada w swojej ofercie bardzo bogaty wachlarz różnego rodzaju samochodów oraz najlepsze warunki umowy w całym Trójmieście. Bez dodatkowych opłat, z pokrytym ubezpieczeniem OC i AC oraz wszelkimi przeglądami. Polecamy zapoznać się z ofertą na stronie: www.netcar4u.pl/
Obserwuj wątek
    • lelka21 Re: Wypożyczalnia / wynajem samochodów Gdynia 13.01.16, 09:32
      A jakie sa ceny aut? I to tylko na gdynie czy w innych regionach polski także mozna wynająć? ostatnio brałam auto z wypozycalni samochodów www.carnet.pl i bardzo tanio wychodziło ze wszystkim :)
      • yen20 Re: Wypożyczalnia / wynajem samochodów Gdynia 23.02.16, 13:29
        Cena zależy od konkretnego modelu, ale także od czasu na jaki wynajmujesz. Sprawdź ich stronę i skorzystaj z wyszukiwarki, a opcja odbioru samochodu i oddania go w innym mieście jest już na porządku dziennym :)
    • halorent Re: Wypożyczalnia / wynajem samochodów Gdynia 20.04.17, 15:32
      Jakby ktoś szukał taniej i solidnej wypożyczalni w Gdyni to można się zapoznać z ofertą halorent.pl . Niskie ceny, minimum formalności, nowe i sprawdzone auta, możliwość wykupienia pełnego ubezpieczenia. Każdy z pewnością znajdzie samochód odpowiedni dla siebie.
    • regina980 Re: Wypożyczalnia / wynajem samochodów Gdynia 31.07.18, 21:40
      Według mnie najlepszą ofertę ma wypożyczalnia Panek. Możliwość wynajmu auta na minuty- carsharing jak i długoterminowo. Nowe zadbane auta oraz miła obsługa. Polecam
    • halorent Re: Wypożyczalnia / wynajem samochodów Gdynia 24.09.18, 23:22
      Ja z kolei polecę wypożyczalnię halorent.pl z Miszewa, ale bez problemu można odebrać auto w Gdańsku czy Gdyni jak również na lotnisku. Pełna oferta oraz cennik na stronie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka