Dodaj do ulubionych

organizacja imprezy integracyjne, eventy firmowe

13.06.12, 14:00
Witamy wszystkich serdecznie,

Wszystkim poszukującym pomysłów na organizację imprez integracyjnych, imprez tematycznych, pikników oraz wszystkich innych eventów firmowych zapraszamy do współpracy z grupą artystyczną ARTMANN.

W naszej ofercie znajdziecie Państwo bogatą propozycję programów, które z pewnością uświetnią każde spotkanie wśród współpracowników lub klientów Państwa firmy. Doświadczenie, które nabyliśmy podczas przeszło dziesięcioletniej działalności pozwala nam służyć fachową poradą oraz profesjonalnie wykonywać każde zamówienie. Liczba zrealizowanych imprez (ponad 2000) dla wszelkiego rodzaju firm, małych i dużych znacząco wpłynęła na zakres wiedzy o warunkach niezbędnych do realizacji wszelkich eventów w większości hoteli w Polsce,. Dysponujemy własnym zapleczem technicznym (nagłośnienie, oświetlenie, kostiumy, gry i zabawy), co sprawia, że nie najmujemy podwykonawców, a Państwo nie ponoszą dodatkowych kosztów.

W naszej ofercie znajdziecie Państwo między innymi:

- propozycję realizacji balów firmowych
- programy rozrywkowe
- imprezy sportowe
- propozycję programów przygodowych
- imprezy dla dzieci
- szeroki wybór grup kabaretowych
- pikniki firmowe
i wiele, wiele innych…

Nasza baza znajduję się w centralnej Polsce, dlatego też podejmujemy się każdej realizacji w relatywnie niskich cenach transportu.

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY!

W przypadku dodatkowych pytań proszę odwiedzić naszą stronę www.artmann.pl
skontaktować się z naszym biurem poprzez email: biuro@artmann.pl
lub zadzwonić pod numer: 691 400-040

Pozdrawiamy
Obserwuj wątek
    • anakonda1111 Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm 06.03.13, 12:34
      Innym poszukującym sprawnego organizatora imprez firmowych w Poznaniu i nie tylko mogę polecić jedną z firm, która nasza firma współpracuje od dłuższego czasu w w tym zakresie. Nazywa się ZeroNudy | adres: wwww.zeronudy.com . Przede wszystkim wyróżnia ich pewność, gwarancja oraz innowacyjne podejście do imprez integracyjnych. Sprawdzeni przez nas w 100%.
      • Gość: Marta Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.13, 14:12
        A my polecamy imprezarium.pl/
      • Gość: paker456 Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm IP: *.echostar.pl 21.10.13, 21:54
        Ja byłem jakiś czas temu na imprezie integracyjnej w tym miejscu Sielanka ... ogólnie fajne miejsce, ale zadymy narobiliśmy strasznej :) Ale nic wspomnienia są... Szkoda tylko zastawy i tego całego żarcia ...
    • mrowca77 Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm 26.04.13, 21:18
      Jeśli szukasz obiektu gdzie chciałbyś zorganizoawć imprezę integracyjną zapraszam do Willi Na Olczańskim Wierchu w Bukowinie Tatrzańskiej www.olczanski.pl
      • Gość: paula Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm IP: *.icpnet.pl 22.10.13, 20:29
        Polecam fabrykę zabawy, kontakt do firmy 537931777, bardzo fajnie się bawiłam, zorganizowali moim pracownikom szkołę przetrwania. Super zabawa i bardzo tanio
    • Gość: paula Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm IP: *.icpnet.pl 22.10.13, 20:42
      Polecam fabrykę zabawy 537931777
    • Gość: stefczyk Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm IP: 178.32.151.* 08.01.14, 13:07
      Bardzo chcę polecić firmę Funhunters. Mają naprawdę wiele ciekawych pomysłów na organizację imprez firmowych i wyjazdów integracyjnych. funhunters.pl/
      • Gość: Majka Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.14, 22:39
        My robiliśmy imprezę z adrenaliną - Ośrodek Doskonalenia Techniki Jazdy Tor Rakietowa we Wrocławiu. Robią fajne imprezy, można się dogadać, załatwią co chcesz (w sumie jak wszędzie to kwestia kasy). Szkolenia fajne dużo zabawy i emocji w sportowych samochodach, instruktorzy mają coś do powiedzenia, szkolenia dużo lepsze niż w Szkole Jazdy Subaru (merytoryka), w każdym razie chłopaki od nas z firmy byli wniebowzięci a Panie też nie narzekały - widziałam, że fajnie się bawili ja sama również - dodatkowo dowiedziałam się wielu rzeczy i w końcu przedstawiciele handlowi mieli utarte nosy na torze. Eventami zajmuje się p. Jakub - bardzo profesjonalny i luźny facet. Mają dwa ośrodki we Wrocławiu i koło Bolesławca koło autostrady. P. Jakub wie o czym gada, potrafi doradzić i zrobić dobrą cenowo ofertę. Na jednym pracowniku wyszliśmy taniej o 300 zł niż w szkole Pana Hołowczyca którego na takiej imprezie nawet nie ma a jakbyśmy chcieli żeby był to 20 tys trzeba dać. Ich strona to www.torakietowa.pl a tel do event managera 502-246-011
        • anakonda1111 Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm 02.02.14, 23:28
          Jeżeli chodzi organizację imprez integracyjnych, to korzystaliśmy z firmy ZeroNudy. Sparawdzeni i przetestowani w bojach. Polecam: zeronudy.com.
          • Gość: Olox Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.14, 15:44
            Wszystko to są jakieś propozycje dla bardzo dużych firm. My np. jako mała firma imprezy organizujemy sobie własnym sumptem. Mamy dużo powierzchni do wykorzystania, więc sposobów na spędzenie czasu nie brakuje. Uważam, że tak jest lepiej, bo wszyscy mogą się jakoś zaangażować w organizację, np. wymyślić grę terenową etc. Tylko catering zawsze bierzemy zewnętrzny, mogę polecić sprawdzoną firmę www.alfacatering.pl. Dzięki temu nikt się nie musi martwić o obsługę gości :)
            • Gość: karolinka123 Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm IP: *.toya.net.pl 02.08.14, 12:59
              Hotel Campoverde czas na imprezy firmowe polecam Campoverde.pl pyszne jedzenie, profesjonalna obsługa tańce co tylko chcesz polecam Campoverde.pl
    • Gość: Dorota9098 Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm IP: *.toya.net.pl 01.07.14, 06:07
      ja polecam ośrodek wypoczynkowo-szkoleniowy Campoverde. Ośrodek ma bardzo duża powierzchnie przy hotelu i mnóstwo różnych atrakcji. np. zorbing paintball
      ,przejażdżki w terenie quadami lub autami terenowymi na torze cross-roadowym itp. wiecej atrakcji na Campoverde.pl
      • showtaneczne Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm 27.11.14, 13:41
        Pod temat podepniemy się również my, czyli showtaneczne.pl/ :) chętnie przyozdobimy naszym pełnym energii i i emocji pokazem tańca każdą imprezę firmową :) Serdecznie zapraszamy na naszą stronę, tam będziecie mogli zapoznać się z naszą pełną ofertą :)
    • twydn54 Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm 14.10.15, 12:18
      Polecam stronę paintme.pl/events/ - imprezy integracyjne bukowina tatrzańska.
      Świetne imprezy organizują. Ceny też są bardzo dobre. Pozdrawiam ;)
    • paulaglo Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm 24.04.18, 12:36
      Ja ostatnio byłam na fajnej imprezie tutaj ranchocolorado.pl/. Super przygotowana impreza. Bawiliśmy się jak nigdy. Bardzo ładny obiekt z mnóstwem atrakcji. Jedzonko tez nam zorganizowali pyszne i różnorodne. Spokojnie mogę ich polecić
      • olkaurzyk Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm 24.09.18, 09:05
        Byłam na evencie zorganizowanym przez agencję Lilla House i nadal jestem pod ogromnym wrażeniem - super obsługa, profesjonalne podejście i kreatywne rozwiązania. Polecam! lheventstudio.com/
    • karwinewaa Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm 03.12.18, 12:38
      Ja bardzo miło wspominam imprezę w tym miejscu palacwitaszyce.com.pl. Organizowałam tam imprezę dla klientów naszej firmy i wyszło bardzo fajnie. Bardzo miły i pomocny menadżer. Wie jak zorganizować taka imprezę, ma sporo pomysłów na atrakcje i mają tez ciekawe propozycje menu. A sama impreza dobrze przygotowana. Jedzenie dobre i obsługa tez na poziomie. Pewnie zorganizuję tam jeszcze niejedną imprezę
    • pandobromirek Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm 21.11.19, 10:50
      Polecam

tramparty.pl i boatparty.pl
    • renata.wilczewska1 Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm 18.06.20, 12:05
      Ja niedawno korzystałam z usług firmy - organizując swoją imprezę firmową Byłam bardzo zadowolona!
    • tomiotom Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm 20.10.21, 10:34
      Bardzo fajnie zorganizowali imprezę firmową w Karczmie Biesiadnej w Turku. Musiałem szybko przygotować imprezę bo w ostatnim momencie odrzucili mi rezerwacje lokalu w innym miejscu. Ale nie żałuje. Świetnie przygotowali salę, podali pyszne jedzenie i zabawa była na medal.
    • milenakao Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm 01.12.21, 19:55
      Super imprezę wyprawił mój szef w restauracji Oaza. Bardzo fajna restauracja. Ładnie urządzona. Eleganckie wnętrza, dobre jedzenie i bardzo dobra obsługa.
    • syylwiuniaaa Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm 06.12.21, 09:40
      Ostatnio szef zlecił mi znalezienie lokalu na imprezę integracyjną. Długo szukałam aż wreszcie kolega polecił mi Zajad U Georga w Starczówku. Spokojnie można polecić to miejsce. Z właścicielem można się dogadać, jest otwarty na propozycje klienta. Świetnie przygotował cała imprezę i zaproponował kilka fajnych rozwiązań. Impreza wszystkie się podobała. Dobre jedzenie elegancka sala bankietowa i dobra obsługa.
    • zigozigi Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm 14.12.21, 11:19
      Fajna imprezę można zorganizować w Karczmie Biesiadnej w Turku. Lokal prowadzi menadżer który wie jak przygotować super imprezę. Ostatnio zleciłem im przygotowanie imprezy dla moich klientów. Perfekcyjnie wszystko zorganizowali. Mają dobrą kuchnię, elegancko przygotowali lokal. Wszystko było w jak najlepszym porządku.
    • krzyskkrook Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm 19.01.22, 11:25
      Pod Warszawą jest super miejsce na takie imprezy - Pałac Lasotów, Nasze coroczne spotkania tam się najczęściej odbywają. Zawsze imprezy odpowiednio przygotowane. Paląc jest duży i dobrze wyposażony. Mają do dyspozycji przestronna salę konferencyjna i elegancką salę bankietową. Do tego obsługa na poziomie i bardzo dobre jedzenie. Kilka razy tam organizowałem imprezy i nigdy się nie zawiodłem.
    • gonigonia Re: organizacja imprezy integracyjne, eventy firm 16.02.22, 09:41
      W Opolu dobrym miejscem na imprezy jest restauracja Aqarele. Świetnie potrafią organizować imprezy. Mają dobry personel, ładnie urządzona sala bankietowa. Imprezę potrafią przygotować fantastyczną.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka