GoĹÄ: plicho Agnieszka Radwańska: Mam ojcu za złe, że zamies... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.11, 13:45 Tacie idzie o coś więcej. Wie, że kiedyś sport się skończy, kasa też, więc dobrze jest się do kogoś wpływowego "przytulić". PIS przyjmuje nawet najgorsze popłuczyny i zapewni odpowiednie apanaże. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qwed Brawo Dziewczyny ! IP: *.echostar.pl 24.01.11, 15:25 Wspaniale że się wykazałyście patriotyzmem ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krzysiek1234 Re: Brawo Dziewczyny ! IP: 57.66.70.* 24.01.11, 16:24 Pani Agnieszka ma rację, i nie ma to nic wspólnego z patriotyzmem. Po prostu każde stanowisko zajęte w sprawie polityki jest subiektywne, a strona jest jak rozumiem dla jej fanów sportowych, którzy mogą mieć różne poglądy polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: texi Radwański to wyjątkowy popie...niec. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.11, 16:49 Odpowiedz Link Zgłoś
hassprediger odstawiła tatusia na boczny tor to ma za swoje 24.01.11, 18:06 facet musi coś robić, a nazwisko sobie już wyrobił i na pewno gdyby wstąpił do PIS to ten by zyskał z 1%-2%, hehe pajace z PO by się musieli pienić, bo ledwie co wypisali z PO terrorystę Ryśka C byłego tajnego współpracownikiem MO w Częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Emigrant Przestancie judzic! Skandaliczne zachowanie Gazety IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.11, 18:47 Zachowanie gazety jest poprostu skandaliczne! Zachowanie PiSu w sparwie Smolencka uwazam za antypanstwowe, shizoferniczne i zwyczajnie glupie. ALE To co Gazeta wpyrawia zeby w kazdym newsie znalesc odniesienie do Smolenska jest po nizej wszelkiej krytyki. Pani Agnieszka ma cholernie wazny mecz, mecz ktory gdyby wygrala (male szanse) to moglby miec wielkie znaczenie dla calej jej kariery i calego Polskiego tenisa, a WY wygrzebujecie takie gowna i napuszczacie na siebie Pania Agnieszke i Jej Ojca. Toc mozna bylo wogule nie zwracac uwagi na wpis na stronie zamiast robic z tego fakt medialny (nawet jesli Rzepa to zrobila). Malo to ludzi teraz ma takie wpisy? Iluz profesorow, iluz powaznych ludzi? Wszyscy sa pogubieni w tej calej zawierusze. Nie kazdy moze zapytac zwyczajnego pilota o co w tym chodzi (ja moglem i wiem - wieza 0% odpowiedzialnosci, polscy piloci niestety 100%). Gazeta zeszla na poziom PiSu, Faktu i Gazety Polskiej. I to w tak waznym dla Radwanskich i polskich kibicow momencie! To powinno miec konsekwencje sluzbowe i redakcja powinna osobiscie przeprosic i Panstwa Radwanskich i Kibicow Tenisa! S K A N D A L!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciej Re: Przestancie judzic! Skandaliczne zachowanie G IP: *.rev.stofanet.dk 24.01.11, 19:19 Gość portalu: Emigrant napisał(a): > Zachowanie gazety jest poprostu skandaliczne! To zamiescila RZ a nie Gazeta, osle Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: es "Młoda" wie że korporacje nie lubią "oszołomów" IP: *.ip.jarsat.pl 25.01.11, 00:03 i może stracić kontrakty reklamowe ale jak mawiał klasyk, nieważne córcia biedna czy bogata byleby była katolicka. Już tatus koleżka Pospieszalskiego o to zadba Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hihihihihi Re: Przestancie judzic! Skandaliczne zachowanie G IP: *.c194.msk.pl 24.01.11, 22:58 sie qvra mocno wyeksploatowales teraz siusiu i do lozeczka, nabierac sil Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Przestancie judzic! Skandaliczne zachowanie G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 00:58 winny jest temu stary Radwański. a co ten idiota wyrabia? będą je palcami wytykać. córki powinno się chronić a nie wpieprzać je w swoje sprawy. zwykła ciota ten stary Radwański i zwykły cieć. wykorzystuje córki do własnych celów ten cienias ostatni. powinna Radwańska sama zadbać o siebie i sama zająć się karierą a tatusiowi podziękować. mam nadzieję że tak się stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Franek Re: Przestancie judzic! Skandaliczne zachowanie G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 10:01 Ciekawe jaki ważny i niesamowity wpływ wygranej miałby na polski tenis? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kibic 2 Re: Radwański to wyjątkowy popie...niec. IP: *.opole.dialup.inetia.pl 24.01.11, 18:42 Radwańskiemu mało było opinii krakowskiego centusia i zachłańca, więc postanowił ogłosić, ze jest wielbicielem Jarkacza i kolegą Pospieszalskiego oraz Wildsteina. Pani Agnieszko, moje kondolencje! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nirelle@gazeta.pl Re: Radwański to wyjątkowy popie...niec. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 19:53 Ja byłabym dumna z ojca.Ma człowiek charakter i kręgosłup. Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: Radwański to wyjątkowy popie...niec. 24.01.11, 20:18 > Ja byłabym dumna z ojca.Ma człowiek charakter i kręgosłup. Ale mózgu brak. To raczej dyskwalifikujące. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ! Re: Radwański to wyjątkowy popie...niec. IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 23:36 "Ja byłabym dumna z ojca.Ma człowiek charakter i kręgosłup" - mozna byc dumnym z Ojca i byc apolityczna, skoro pani Agnieszka nie interesuje sie polityka, tylko sportem, to jej sprawa ale jak slusznie ktos zauwazyl, teraz wazniejszy jest mecz z Kim, a polityka i tak ani nie zyska, ani nie straci na zaangazowaniu pana Roberta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: B. Re: Brawo Dziewczyny ! IP: *.witnet.pl 24.01.11, 18:08 Ty chyba nie wiesz, co to jest patriotyzm lemingu. Twój patriotyzm jest na stronach tej gazety i na ekranie TVP Odpowiedz Link Zgłoś
abba2010 Re: Agnieszka Radwańska: Mam ojcu za złe, że zami 24.01.11, 16:04 No GW> jesteście spóżnieni jak Donek z odpowiedzią na raport MAKu. Wasi spece od propagandy byli p.p na wódeczce i ta manipulacja rzekomo słowami Agnieszki jest prymitywnie śmieszna! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obserwator Re: Agnieszka Radwańska: Mam ojcu za złe, że zami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 22:40 plicho, pisząc popłuczyny masz na myśli mira i zbycha??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.sko Agnieszka Radwańska: Mam ojcu za złe, że zamies... 24.01.11, 13:45 A już chciałem wyłączyć telewizor. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Agnieszka Radwańska: Mam ojcu za złe, że zamies... IP: 77.236.1.* 24.01.11, 13:46 Agnieszka jesteś dorosła, więc zacznij dbać sama o swój wizerunek! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Byłam zdziwiona, że tak zapracowane i młode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 13:46 dziewczyny mają czas na angażowanie się w politykę ( bo takie oświadczenie, gdy jest się osobą publiczną, to już angażowanie). No, ale teraz wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: najwyższy czas Re: no cóż, stary ma nasrane - czas ograniczyć IP: *.23.54.194.generacja.pl 24.01.11, 13:46 jego wpływy do składania gratulacji po wygranych. od trenowania, menadżerki i strony www niech trzyma się daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: no cóż, stary ma nasrane - czas ograniczyć IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 15:46 i isia skonczy w tenisie jak tusk w noznej Z-liga Odpowiedz Link Zgłoś
yeebunny no to się zrehabilitowałaś w moich oczach, a ojcu 24.01.11, 13:49 powiedz tak jak kiedyś: sp.......j Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fe No cóż,tatuś jest tylko nieodrodnym synem swego... IP: *.globalconnect.pl 24.01.11, 16:04 wodza, prezesa i przywódcy sekty w jednym.Swoją drogą,tyle osób w tym niewielkim,kaczym organizmie-szacun. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lolek uff no to możemy odetchnąć z ulgą IP: *.roehlig.pl 24.01.11, 13:54 dziś to temat dnia chyba będzie. Nie ma jak promowanie wojny PO z PIS Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lek Brawo Agnieszko ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.11, 13:56 brawo dziewczyny! nie wstydzcie sie swoich pogladow, prawda przeciez i tak zwyciezy! jutro beda na Was paszkwile w TVN,GW,ale grajcie dalej,robcie swoje i nie przejmujcie sie małymi ludżmi,ktorzy juz wkrotce i tak wyladują na smietniku historii... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: chór wujów Re: Brawo Agnieszko ! IP: *.internetia.net.pl 24.01.11, 14:02 Czytałeś artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zzz Nie opanowałeś czytania ze zrozumieniem. IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 14:03 Matura chociaż jest? Przecież ona się odcina od tych moherowych bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hihihihihi moher to moher i juz !!! IP: *.c194.msk.pl 24.01.11, 23:03 Gość portalu: zzz napisał(a): > Matura chociaż jest? Przecież ona się odcina od tych moherowych bredni. podstawowke skonczyles ...juz ? ona sie nie odcina od moherow, ona tylko nie chce by bylo to na tej sportowej stronie gdyby sie chciala odciac, to powiedzialaby to wprost Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Brawo Agnieszko ! 24.01.11, 15:52 Na śmietniku to wylądują takie śmiecie i kreatury jak Kaczyński, morderca 95 osób, i jego bezmyślne kundle jak ty. Gość portalu: lek napisał(a): > brawo dziewczyny! > nie wstydzcie sie swoich pogladow, > prawda przeciez i tak zwyciezy! > jutro beda na Was paszkwile w TVN,GW,ale grajcie dalej,robcie swoje i nie przej > mujcie sie małymi ludżmi,ktorzy juz wkrotce i tak wyladują na smietniku histor > ii... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafal Re: Brawo Agnieszko ! IP: *.wroclaw.mm.pl 24.01.11, 22:53 więc to świadczy o twojej kulturze. A gorszej kreatury od tuska i jego nadwornego pazia grasia jeszcze nie widziałem. Nie popieram Kaczyńskiego ale uważam że zwolennicy PO są nawet bardziej agresywni. Wystarczy zobaczyć co wyrabia niesiołowski którego zachowanie jest skandalem! Więc jeśli coś piszecie to piszcie o dwóch stronach "medalu" bo to nie jest wszystko czarne albo białe. A jeśli chodzi o Smoleńsk to rzeczywiście miało być tak pięknie, tak graś mówił że wszystko jest super a się okazuje że to kolejna propaganda PO i zostali przez Rosjan potraktowani tak jak na to zasłużyli bo wręcz się prosili o to narzucając się wręcz i głosząc wszem i wobec że tak świetne stosunki z nimi mamy. Tylko nie wiedzą jednego że w PR'e z Kaczyńskim wygrają a z Rosją nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rolodex Re: Zafiksowane mozdzki nigdy nie przyjma prawdy! IP: 173.233.215.* 24.01.11, 16:32 "prawda przeciez i tak zwyciezy!" Tym co knuja i wszem i wobec glosza rozne brednie na temat "zamachu", czy tez teorie spiskowe - nie pomoze juz nic! Ci ludzie nie sa i nigdy nie beda obiektywni, oni nie chca znac prawdy (poza ta jedyna, wymyslona przez nich "prawda")!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotkax26 Agnieszka Radwańska: Mam ojcu za złe, że zamies... 24.01.11, 13:56 Pachnie hipokryzja... ma za zle ojcu za wpisy na jej stronie, ale czemu skoro to JEJ strona tatus ma do niej dostep i sobie wpisuje co mu sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof B Re: Agnieszka Radwańska: Mam ojcu za złe, że zami IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 14:03 bo pewnie jest jej trenerem i menagerem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wz Re: Agnieszka Radwańska: Mam ojcu za złe, że zami IP: 150.254.166.* 24.01.11, 14:03 Bo może ma inne sprawy na głowie (np. grę w tenisa) niż administrowanie stroną internetową, dlatego tym zajmuje się ojciec, który jak widać nadużył jej zaufania Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koko Re: Agnieszka Radwańska: Mam ojcu za złe, że zami IP: *.fdk.abpl.pl 24.01.11, 14:28 Bo to nie jest jej strona, tylko strona jej ojca, tak samo jak ona jest ojca. On ją trenuje, on nią zarządza... Dziewczyna powinna się usamodzielnić... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Agnieszka Radwańska: Mam ojcu za złe, że zami 24.01.11, 21:44 stokrotkax26 napisała: > Pachnie hipokryzja... ma za zle ojcu za wpisy na jej stronie, ale czemu skoro t > o JEJ strona tatus ma do niej dostep i sobie wpisuje co mu sie podoba? A ty pachniesz infantylną naiwnoscią. Tatuś zdominował swoje córki, bo uważa je za swoją własność.To się zdarza w rodzinach gdy rodzice uważają się za mądrzejszych od dzieci i chca za nie decydować. Córki miały pełne zaufanie do ojca, ale on ich zaufania nadużył. Teraz sie buntują i w końcy zostawią toksycznego ojca, jeżeli dojdą do wniosku że taka nadopiekuńczość niesie dla nich więcej złego niż dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Polak Re: Agnieszka Radwańska: Mam ojcu za złe, że zami IP: 94.75.112.* 25.01.11, 01:27 Ludzie kochani... czytając Wasze opinie mam wrażenie że albo czytam wypociny 15-latków albo mam do czynienia z ćwierć mózgami bez pojęcia o czym mowa! Sportowiec na poziomie p. Radwańskiej nie ma czasu na samodzielne prowadzenie strony internetowej! Od tego są ludzie typu manager, którzy zarabiają kupę kasy za to co robią. Czy myślicie, że prezes firmy kontroluje wszystko to co się znajduje na ich stronie www??!! Od tego są odpowiedni ludzie, którzy w razie wpadki ponoszą odpowiedzialność za swoje złe decyzje. Słyszałem, że ojciec pani Agnieszki jest jej managerem, no ale trudno żeby w takim przypadku wyrzuciła ojca z pracy ;-) WSTYD panie Radwański mieszać sport do BRUDNEJ polityki!!! ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pik-pok Re: Agnieszka Radwańska: Mam ojcu za złe, że zami IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 11:48 Ja czytając twój komentarz odnoszę wrażenie, że "czytam wypociny 15-latków albo mam do czynienia z ćwierć mózgami bez pojęcia o czym mowa!". > Sportowiec na poziomie p. Radwańskiej nie ma czasu na samodzielne prowadzenie s > trony internetowej! Nikt nie pisze tutaj, że Radwańska ma sama prowadzić swoją stronę, tylko o tym, że ojciec na zbyt wiele sobie pozwala. I może czas na to, żeby drogi ojca i córki się rozeszły, w środowisku osób związanych z tenisem porównuje sie często Radwańską do Woźniacki, z tym, że ta druga doszła o wiele dalej, jej ojciec zajmował się jej kariera sportową do pewnego momentu po czym dzosli do wniosku, że lepiej bedzie gdy znajdzie sie pod opieką odpowiednich ludzi, z Radwańską niestety jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: yarre Radwańska: Mam ojcu za złe, że zamieszcza polit... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.11, 13:57 ok Isia. Do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: malw Radwańska: Mam ojcu za złe, że zamieszcza polit... IP: 85.222.71.* 24.01.11, 13:59 Brawo Aga! Odważna, ale bardzo rozsądna deklaracja! Powodzenia w AO ;) A tatuś wykorzystuje sukcesy córki do uwiarygodnienia i poparcia swoich poglądów politycznych... Rzyg. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lkl Re: Agnieszka Radwańska: Mam ojcu za złe, że zami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 13:59 co winne dziecko jak "staremu bije". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wykasuj tatusia Radwańska: Mam ojcu za złe, że zamieszcza polit... IP: *.tbcn.telia.com 24.01.11, 14:01 Wykasuj wpisy Tatusia jesli ich nie lubisz i nie opowiadaj bajek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marek tyle, że IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 14:06 to tatko trzyma kasę, jak i pewnie administrowanie strony... W tej rodzinie, z obserwacji przynajmniej, nie ma zdorowych relacji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zed Re: Agnieszka Radwańska: Mam ojcu za złe, że zami IP: *.108.152.67.wlantech.pl 24.01.11, 14:01 brawo Aga, odetnij się raz na zawsze od tatuska, hamuje Cię we wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_wazonik Radwańska: Mam ojcu za złe, że zamieszcza polit... 24.01.11, 14:01 www.radwanskasisters.com/index.php?id=74&L=0&tx_cegallery_pi1[album]=61&tx_cegallery_pi1[apage]=1&cHash=62ee328dfa757ce02ae1d75bedda82b8 a te zdjęcia wskazują że popierają pewną opcje polityczną Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic Re: Radwańska: Mam ojcu za złe, że zamieszcza pol IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 14:13 kubus, solidarnosc to byl ruch spoleczny wszyskich Polakow, ktory wywalczyl Polsce niepodleglosc, co to ma wspolnego z polityka?, rowniez jakby mowila ze jej autorytetem jest np. Jan Pawel 2 to tez nie mialoby to nic wspolnego z polityka, to sa symbole drogie wszystkim Polakom Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: la. Re: Radwańska: Mam ojcu za złe, że zamieszcza pol IP: *.escom.net.pl 24.01.11, 14:25 kuba_wazonik napisał: > a te zdjęcia wskazują że popierają pewną opcje polityczną Chyba Cię pogło. Solidarność to nazwa-symbol. Ja też mogę założyć koszulkę z Solidarnością, przez pamięć dla roku 1980. To nie jest żadna deklaracja polityczna. Przez jakiś czas związek zawodowy o tej nazwie próbował brać czynny udział w życiu politycznym. O mało nie stracił na tym "życia". Ale on tylko skradł sztandar. Odpowiedz Link Zgłoś
pssz Bardzo mądra wypowiedź p. Agnieszki: 24.01.11, 14:03 Oto cytat: " Ja staram się nie mieszać sportu z polityką, nie trzymam żadnej strony, nie interesuje mnie to. Miałam już w przeszłości propozycje popierania różnych partii, ale zawsze je odrzucałam. Skupiam się na tenisie, sporcie, stoję zupełnie z boku. I chcę żeby tak zostało. Bardzo dobrze, tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polak Re: Agnieszka Radwańska: Mam ojcu za złe, że zami IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 14:05 jestes glupi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic Re: Agnieszka Radwańska: Mam ojcu za złe, że zami IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 14:09 Brawo, jak najdalej od polityki, powodzenia z Kim. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: men A już myślałem, że to od pykania wte i wewte coś s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.11, 14:07 A już myślałem, że to od pykania wte i wewte coś się robi człowiekowi. Jednak jeżeli Agnieszka nie chce, aby poglady ojca przypisywano jej nie powinna sie zgadzać, aby ją pod tymi pogladami podpisywał. Odpowiedz Link Zgłoś
geski Radwańska: Mam ojcu za złe, że zamieszcza polit... 24.01.11, 14:07 Kill Bill raczej tu nie zajrzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
krowanapastwisku Pewnie jej sie nie chcialo 24.01.11, 14:09 biegac z pochodnia po korcie wiec sie odcina od pogladow ojca:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Swiadek A gazeta juz jątrzy IP: 193.109.123.* 24.01.11, 14:11 A gazeta juz jątrzy. tak trzymać. rozwalić wszystko co dobre, a przede wszystkim kościół, katolików i patriotów. Popierać homoseksualizm, i przede wszystkim kasiorę - to jest najwazniejsze w życiu. ŻENADAAA Odpowiedz Link Zgłoś
maczor Re: A gazeta juz jątrzy 24.01.11, 15:15 a od kiedy kościół jest dobry? od czasów inkwizycji czy może wypraw krzyżowych? a czy PIS to jedyny patriotyzm? i czy każdy patriotyzm jest dobry? katolicyzm inna sprawa - tego co go wyznaje, ja się nie wtrącam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rolodex Re: A gazeta juz jątrzy? IP: 173.233.215.* 24.01.11, 16:37 To nie "Gazeta" (Wyborcza) jako pierwsza podala te informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: antropoid Radwańska: Mam ojcu za złe, że zamieszcza polit... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 14:16 Dobra odpowiedź dla matołków zachwycających się Radwańską nie za tenis, tylko za "popieranie" durnych teorii spiskowych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lolek Re: Radwańska: Mam ojcu za złe, że zamieszcza pol IP: *.roehlig.pl 24.01.11, 14:21 dokładnie. Afera bo ktoś nie poopiera Tuska. Jak można być jako dziennikarz tak stronniczym. Jak ktos popiera po to jest cacy, a jak nie popiera to be. W ogole nie obiektywna jest ta gazeta, chłam i propaganda tylko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ble Re: Radwańska: Mam ojcu za złe, że zamieszcza pol IP: *.aster.pl 24.01.11, 15:49 Bo popierać PiS to tak jakby pierdnąć w towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Radwańska: Mam ojcu za złe, że zamieszcza pol 24.01.11, 21:16 Gość portalu: lolek napisał(a): > dokładnie. Afera bo ktoś nie poopiera Tuska. Jak można być jako dziennikarz tak > stronniczym. Jak ktos popiera po to jest cacy, a jak nie popiera to be. W ogol > e nie obiektywna jest ta gazeta, chłam i propaganda tylko Niezależnie od tego, czy Tusk jest dobrym, czy też słabym premierem ma on akurat tyle wspólnego z katastrofą, co np. ty z wyginięciem pterozaurów. Kto ma trochę oleju w głowie ten to zrozumie. Dureń będzie się na każdym forum brandzlował tym, że ktoś obejrzał "Mgłę" i wierzy w "spiski" produkowane na potęgę przez chore umysły. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 123 Agnieszka Radwańska: Mam ojcu za złe, że zamies... IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 14:21 a co to ma wspólnego z wiadomościami sportowymi GW-idioci? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: XXL Re: Agnieszka Radwańska: Mam ojcu za złe, że zami IP: *.icpnet.pl 24.01.11, 14:29 no cóż ... ale po co w takim razie dział "sport i polityka" na stronie www ? Jeśli nie chce tykać polityki to po co na stronie taki dział ? Najgorsze że nie wszystko wiadomo o katastrofie a później trudno będzie pewne sprawy odkręcić ...... a tak poza tym to przynosi wstyd ..."Film pt. "MGŁA" to pierwsza polska tego typu produkcja na temat katastrofy smoleńskiej z 4 kwietnia ubiegłego roku." CO WYDARZYŁO SIĘ 4 KWIETNIA ? Jakaś kolejna chora teoria spiskowa ? ,,,,,,,, żenada Odpowiedz Link Zgłoś