Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Triumf radwańskiej w pekinie [galeria]

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.11, 17:03
    Brawo:D
    Obserwuj wątek
      • professor00179 Triumf radwańskiej w pekinie [galeria] 09.10.11, 17:12
        I to jest wlasnie prawdziwy sport- zadnej napinki w bokserskim stylu, ze 'zmasakruje cie tak, ze nie bedzie co po tobie zbierac'.

Po prostu- czysta rywalizacja i konsekwencja na korcie, a przyzwoitosc i uprzejmosc poza nim!
      • Gość: gość Triumf radwańskiej w pekinie [galeria] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 17:12
        Fajne zdjęcia i puchar bardzo okazały. Wielkie gratulacje dla Agnieszki!!!
      • Gość: KRUS Triumf radwańskiej w pekinie [galeria] IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.10.11, 17:12
        Przyszedl czas, by wziela nozyczki i odpepowila pijawke tatusia od swojej kariery (czytaj kasy)
        • Gość: ad Re: Triumf radwańskiej w pekinie [galeria] IP: *.salwator.net 09.10.11, 17:24
          A dzięki komu Agnieszka osiągnęła ten poziom??? Krasnoludkom??? Zgadzam się, że decyzja o zmianie trenera i relacji z tatą wyszły jej na dobre. Jednak p. Radwańskiemu i tak Agnieszka będzię na pewno wdzięczna do końca życia.
          • Gość: er Re: Triumf radwańskiej w pekinie [galeria] IP: *.internetunion.pl 09.10.11, 17:40
            każdy ma jakieś tam etapy w swoim życiu, zazwyczaj prędzej czy później definitywnie zamykane... etap taty chyba jednak się kończy...ale to nie znaczy, że był zły - wręcz przeciwnie... mam nadzieję, że tato to też zrozumie...
            gratulacje, Aga :)
        • variolen Re: Triumf radwańskiej w pekinie [galeria] 09.10.11, 18:34
          Gość portalu: KRUS napisał(a):

> Przyszedl czas, by wziela nozyczki i odpepowila pijawke tatusia od swojej karie
          > ry (czytaj kasy)

Jej sprawa co zrobi ze swoimi pieniędzmi. Poza tym to ojcu zawdzięcza to co dotychczas osiągnęła; on ją nauczył gry w tenisa. Tenis to drogi sport, wymaga dużych pieniędzy na sprzęt, korty, wyjazdy na turnieje juniorskie. Rodzice Agnieszki mogli machnąc ręką i nie zawracac sobie głowy ewentualną tenisową karierą córek bo to bardzo niepewny chleb i te wieloletnie treningi i wyrzeczenia mogły pójsc na marne. To jest ryzyko. Bez zaangażowania rodziców nic się nie osiągnie w tym sporcie.
      • grassant Obie sprawiły wszystkim psikusa i ładnie się 09.10.11, 17:23
        cieszą. Tego dotąd nie było. Nowa fala w tenisie?
        • Gość: picker63 Re: Obie sprawiły wszystkim psikusa i ładnie się IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 18:33
          TEŻ MNIE TO UCIESZYŁO=FAJNE ZACHOWANIE PETKOVIC I SYMPATYCZNA, PRZYJAZNA ATMOSFERA MECZU - BRAWA, BRAWA
      • Gość: DB A po co ma ten plaster? IP: *.gdynia.mm.pl 09.10.11, 17:32
        To na fajki czy ciaze?
        • Gość: jorge Re: A po co ma ten plaster? IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.11, 18:44
          Na astmę.
        • Gość: hastalavista Re: A po co ma ten plaster? IP: *.vectro.com 09.10.11, 19:22
          Nie masz pojebie czym sobie gowy łamać?
        • Gość: zeus_gromowladny Re: A po co ma ten plaster? IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 19:58
          na twoją starą, naturalnie.
      • Gość: Aragorn Triumf radwańskiej w pekinie [galeria] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.11, 17:34
        Brawo bardzo lubię tenis Agnieszki ale tak wyluzowanej jej jeszcze nie widziałem. Gratulacje za zwycięstwo:)
      • Gość: Super Triumf radwańskiej w pekinie [galeria] IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 17:50
        Gratulacje, a teraz szybko wracaj na głosowanie!
      • vega01 Triumf radwańskiej w pekinie [galeria] 09.10.11, 17:56
        Brawo Brawo Brawo Iska :) Oby tak dalej z sukcesem jej do twarzy :)
      • Gość: :D Re: Triumf radwańskiej w pekinie [galeria] IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 17:59
        dołączam się do gratek, Aga to piekna dziewczyna, taki aniołeczek, a zadowolona wygląda naprawdę kwitnąco!
        gratulacje i powodzenia we Wielkim Szlemie!
      • Gość: nj Re: Triumf radwańskiej w pekinie [galeria] IP: *.dyn.optonline.net 09.10.11, 18:02
        jestes chamem i tyle
      • Gość: tatali Świetny mecz-Super zwycięstwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 18:08
        Isia....nie czytaj bajoków;)-Pięknie Was było widzieć cieszące się podczas dekoracji....
        Tyle przełamań-taka dramaturgia i dobry tenis. Gratulacje, Gratulacje, Gratulacje..BRAWO!
        • Gość: WG Re: Świetny mecz-Super zwycięstwo! IP: *.ghnet.pl 09.10.11, 18:12
          dołączam się:-)
          • Gość: ja Re: Świetny mecz-Super zwycięstwo! IP: *.cht-bng-14.adsl.virginmedia.com 09.10.11, 18:34
            Mecz był po prostu genialny. To jak dziewczyny grały jest do nieopisania :)
            • koszyk91 Re: Świetny mecz-Super zwycięstwo! 09.10.11, 20:54
              potwierdzam! cały mecz obejrzałem, w drugim secie grała z robokopem:), zero pomyłek Niemki, odpuściła i w trzecim punktowała. piękne granie. tyle wytrzymać te petardy od Niemki:) gratki.
      • Gość: WG Re: Triumf radwańskiej w pekinie [galeria] IP: *.ghnet.pl 09.10.11, 18:11
        co za prymityw...
      • Gość: Tomasz Triumf radwańskiej w pekinie [galeria] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 18:11
        Brawo Pani Agnieszko. Wspaniały mecz - jeden z najciekawszych, jakie kiedykolwiek oglądałem. Gratulacje!
      • karol_zmj Triumf radwańskiej w pekinie [galeria] 09.10.11, 18:12
        od razu mi lepiej na duszy po obejrzeniu tych zdjęć :)
      • Gość: kolce Triumf radwańskiej w pekinie [galeria] IP: *.toya.net.pl 09.10.11, 18:15
        Przedziwna jest Radwańska...zadna opinia jej sie nie ima, a Jej zwycięstwo widziałem, ale go nie rozumiem...
      • Gość: Jahnny Triumf radwańskiej w pekinie [galeria] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 18:39
        Milion dolców za takie pykanie paletką. Niewiarygodne.
      • Gość: gość.no nie Polecam "Radwa-Petko" dance (eurosport) IP: *.aster.pl 09.10.11, 18:44
        Fajny mecz,sinusoida emocji,po finale bardzo miła uroczystość zakończona wspólnym tańcem.
        (video.eurosport.pl/tenis/radwanska-odbiera-nagrode_vid199593/).
      • Gość: senior Re: Triumf radwańskiej w pekinie IP: *.aster.pl 09.10.11, 18:46
        Wyzwoliła się z objęć nadopiekuńczego tatusia i jest coraz lepiej. Gratulacje, również dla p.Wiktorowicza.
      • Gość: Bubu Polak nie lubi sukcesu! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.11, 19:00
        ale mi się to nie podoba. Prawdziwy polak nie lubi jak ktoś ma sukces...
        • Gość: Ajax Re: Polak nie lubi sukcesu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 19:08
          Gratulacje i podziękowanie dla obu pań, za wspaniałe widowisko!
      • Gość: Jaca Isia ma chłopaka! IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 19:05
        Wreszcie. Szkoda tylko,że taki niemęski ;(
        Ale za to - "niemiecki". Szczepiony, ale niemiecki.
        Żart? Żart! hehe (kto oglądał Ranczo, ten wie) Hurrrrrraaaaaaaaaa wygrała. I tyle!
      • Gość: vasc Triumf radwańskiej w pekinie [galeria] IP: *.stk.vectranet.pl 09.10.11, 19:20
        Rzadko oglądam tenis, ale nie żałuje ani jednej minuty jaki poświeciłem na oglądanie. Dziewczyny zgotowały piękne widowisko.
      • lotto_1 Triumf Radwańskiej i Petkovic 09.10.11, 19:23
        Polka - Niemka dwie bratanki. Do tańca i do szklanki. Okazuje się, że młode pokolenie może "inaczej".
        • Gość: ja Re: Triumf Radwańskiej i Petkovic IP: *.is.net.pl 09.10.11, 19:34
          bez agitacji proszę ...
          • Gość: Robert Głupoty p. Lotto IP: 87.246.245.* 09.10.11, 20:09
            P. Petkovic to nie żadna Niemka tylko mieszanka serbsko-bośniacka. Osiedliła się w Niemczech, ale trudno wmawiać, że ma taką samą postawę względem Słowian jak Germanie.
            Jak ktoś nie zna ludzi i jest bardzo młody, to może takie głupoty rodem z pisma "dla Polaków" wciskać...
            Pozdr.
            • metaxxa1 Rewelacyjny mecz, rewelacyjna Aga w 1 i 3 secie 09.10.11, 20:27
              w 2 niestety pogubiła się albo taktycznie chciała wymęczyć i podpuścić Andree. Niech maszeruje po kolejne triumfy! Będę trzymać kciuki!
            • Gość: RET Re: Głupoty p. Lotto IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.10.11, 11:19
              "Osiedliła się" w wieku 6 miesięcy, he, he.
        • Gość: Polak Re: Triumf Radwańskiej i Petkovic IP: *.6-3.cable.virginmedia.com 09.10.11, 20:33
          taka z niej niemka jak ze mnie japończyk
        • Gość: lomas50 Re: Triumf Radwańskiej i Petkovic IP: *.hsd1.wa.comcast.net 09.10.11, 20:43
          Jaka ona Niemka .Jugolka urodzona w Niemczech to wg Niemcow "arshloch the Nation" czyli dziura w dupie narodu .Nawet taki Darek Michalczewski zrezygnowal z Niemieckiego obywatelstwa bo go zaszczuli .
      • jaromirka.4 Re: Piekny dzien dla Polski,teraz tylko musi wygr 09.10.11, 19:38
        Chyba dla Wolski?
      • Gość: ja Re: Piekny dzien dla Polski,teraz tylko musi wygr IP: *.is.net.pl 09.10.11, 19:39
        O,Tak...!!
    Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka