sierosara 19.05.03, 20:04 hej!Chcialabym nawiazac kontakt z osobami mieszkajacymi w okolicach Charleroi.Plec i wiek nieistotny.Pozdrawiam wszystkich.Anna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw_dady Re: okolice Charleroi?zgloscie sie! 19.05.03, 20:54 sierosara napisała: > hej!Chcialabym nawiazac kontakt z osobami mieszkajacymi w okolicach > Charleroi.Plec i wiek nieistotny.Pozdrawiam wszystkich.Anna to my to my! w koncu Bxl lezy kolo Charelroi ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link
paw_dady Re: okolice Charleroi?zgloscie sie! 20.05.03, 21:41 sierosara napisała: > A Ty paw skad jestes? ja jestem z Bxl ale do Charleroi zagladam dosc czesto, jak i moja zona ;) a moze spotkanko w Bxl w weekend? skoro Grzesia jeszcze nie ma ;) Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek Re: okolice Charleroi?zgloscie sie! 22.05.03, 15:54 ha ha ha... Bruksela koło Chaleroi... wlasciwie to masz absolutnie racje - to tak jak z Warszawy do Grodziska Mazowieckiego, tylko drogi troche lepsze. Niestety nie znam nikogo w okolicy... przejrzyj posty, bo zdaje sie, ze ktos wpisywal juz sie z okolicy Chaleroi. Co robisz w Chaleroi? pozdrawiam. a poza tym, to jak wybory??? duzo kielbasy? u nas bardzo duzo europejskiej kielbasy - tak ze czlowiek sie meczy strasznie. Juz by moglo byc po referendum g. Odpowiedz Link
sierosara Re: okolice Charleroi?zgloscie sie! 23.05.03, 00:33 No i pojawil sie Grzesiu(bo pewnie to o Ciebie chodzilo paw_daddy'emu)i zapewne pojawisz sie na spotkanku sobotnim.Fajnie macie.Choc drogi rzeczywiscie lepsze niz w Pl,to raczej nie dojade.A szkoda,bo lubie towarzystwo!Co porabiam? Wlasciwie to sie obijam,milo spedzam czas wolny z coreczka,a co do referendum...chcialabym zaglosowac,ale nie bardzo wiem jak.Nie przebywam wsrod Polakow,wiec tylko w TV sledze co i jak.Co do postow,to troche za duzo czasu bym potrzebowala,zeby sie doczytac(tyle tu tego!)A jestem tu nowa,bo jakos nigdy wczesniej tu nie zajrzalam.Kumpela mi podpowiedziala-ja wywialo do Wloch.Pozdrawiam Ciebie i paw_daddy'ego oraz Lene. Odpowiedz Link
aga6000 Re: okolice Charleroi?zgloscie sie! 23.05.03, 18:25 Ania, to bardzo proste ! zadzwon do konsulatu w Brukseli i po prostu sie zapisz. Mozna sie tez mailem zapisac albo listownie do 3go czerwca. Nalezy podac przy zapisie nazwisko i imiona ojca, date urodzenia, adres zamieszkania, numer waznego paszportu, miejsce i date jego wystawienia, numer ewidencyjny pesel. I wskazac miejsce glosowania bo mozna w Brukseli badz w Antwerpii. tel konsulatu: 02.73.90.100; 02.73.90.110; 02.73.90.121; 02.73.90.124 e-mail: consulbrux@ipmaster.be Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczow z Charleroi i nie tylko Aga Odpowiedz Link
paw_dady Re: okolice Charleroi?zgloscie sie! 23.05.03, 20:22 Aga jaka sie obywatelska zrobilas ;), gratuluje nowej pracy !!! PS kiedy parapetowka? hi hi Odpowiedz Link
aga6000 Re: okolice Charleroi?zgloscie sie! 24.05.03, 18:42 paw_dady napisała: > Aga jaka sie obywatelska zrobilas ;), ja tylko dziele sie tym co wiem > > gratuluje nowej pracy !!! no dziekuje, chyba mamy jakichs wspolnych znajomych ;)) > > PS kiedy parapetowka? hi hi a to ja sie gdzies przeprowadzam ??? Odpowiedz Link
apsik10 Re: okolice Charleroi?zgloscie sie! 24.05.03, 19:45 Wlasnie o to samo mialam sie zapytac? Chyba jednak nasza parapetowka bedzie pierwsza:))))) Usciski Odpowiedz Link
aga6000 Re: okolice Charleroi?zgloscie sie! 24.05.03, 20:27 apsik10 napisała: > Wlasnie o to samo mialam sie zapytac? > Chyba jednak nasza parapetowka bedzie pierwsza:))))) > Usciski A ja bede zaproszona ??? ;)) Odpowiedz Link
aga6000 Re: okolice Charleroi?zgloscie sie! 24.05.03, 20:42 apsik10 napisała: > Pewnie,ze tak:))))) No to sie ciesze, a moze ci z zielonki tez beda ??? A kiedy ta przeprowadzka ? Odpowiedz Link
paw_dady Re: okolice Charleroi?zgloscie sie! 24.05.03, 20:50 aga6000 napisała: > apsik10 napisała: > > > Pewnie,ze tak:))))) > > No to sie ciesze, a moze ci z zielonki tez beda ??? pogadaj na gg to sie dowiesz ;) > A kiedy ta przeprowadzka ? to z Piotrem nie rozmawialas? hmmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link
aga6000 w sprawie przeprowadzki 24.05.03, 20:57 > > No to sie ciesze, a moze ci z zielonki tez beda ??? > pogadaj na gg to sie dowiesz ;) Ci z Zielonki sie nei chca do mnie odzywac :( > > A kiedy ta przeprowadzka ? > to z Piotrem nie rozmawialas? hmmmmmmmmmmmmm Acha, przeprowadzacie sie do mieszkania Piotra ? Teraz wszystko rozumiem ;)) Jak mam cos pomoc to bardzo chetnie, jak zawsze zreszta. Odpowiedz Link
paw_dady Re: w sprawie przeprowadzki 24.05.03, 20:58 aga6000 napisała: > > Acha, przeprowadzacie sie do mieszkania Piotra ? Teraz wszystko rozumiem ;)) nie krec parapetowa i tak Cie nei minie ;) > Jak mam cos pomoc to bardzo chetnie, jak zawsze zreszta. Odpowiedz Link
aga6000 Re: w sprawie przeprowadzki 24.05.03, 21:03 Nie krece ! Wy chyba za mnie zadecydowaliscie ze mam sie przeprowadzic a ja tu mam powazne dylematy zyciowe :( No ckni mi sie do was ale nie az tak ! Ale jakby ci z Zielonki w Brukseli byli, to kto wie, kto wie ... Szkoda, ze Ani z okolic Charleroi nie widzieliscie ;) No i co wy na necie siedzicie zamiast na kafejke gdzies na Tervuren wyskoczyc ? paw_dady napisała: > aga6000 napisała: > > > > Acha, przeprowadzacie sie do mieszkania Piotra ? Teraz wszystko > rozumiem ;)) > > nie krec parapetowa i tak Cie nei minie ;) > > Jak mam cos pomoc to bardzo chetnie, jak zawsze zreszta. > Odpowiedz Link
paw_dady do Apsik 24.05.03, 20:48 apsik10 napisała: > Wlasnie o to samo mialam sie zapytac? eee lepiej urzadzmy wpierw potem Agdze powiemy kiedy nas zaprasza ;o) > Chyba jednak nasza parapetowka bedzie pierwsza:))))) > Usciski en aan het ochtend een kleine oefening? Odpowiedz Link
paw_dady Re: okolice Charleroi?zgloscie sie! 24.05.03, 20:36 aga6000 napisała: > > gratuluje nowej pracy !!! > no dziekuje, chyba mamy jakichs wspolnych znajomych ;)) pewno niektorzy mieszkaja w zielonce ;) > > PS kiedy parapetowka? hi hi > a to ja sie gdzies przeprowadzam ??? bedziesz dojezdzac? wow Odpowiedz Link
sierosara Re: okolice Charleroi?zgloscie sie! 23.05.03, 23:30 Dzieki Aga za wyczerpujace info!Dodam,ze trafilam na Twoj post wczesniej(chyba chodzilo o restauracje)Pozdrowionka. Odpowiedz Link
paw_dady Re: okolice Charleroi?zgloscie sie! 23.05.03, 20:26 sierosara napisała: > No i pojawil sie Grzesiu(bo pewnie to o Ciebie chodzilo paw_daddy'emu)i > zapewne pojawisz sie na spotkanku sobotnim. tu akurat nie bo to sa goscie, ktorzy na siec nie zagladaja ;),z Grzesiem sie spotykamy na lody t Tervueren a lipcu ;) > bym potrzebowala,zeby sie doczytac(tyle tu tego!)A jestem tu nowa,bo jakos > nigdy wczesniej tu nie zajrzalam.Kumpela mi podpowiedziala-ja wywialo do > Wloch. wow - powiedz gdzie jak pojedziemy na weekend bedzie meta ;) > Pozdrawiam Ciebie i paw_daddy'ego oraz Lene. pozdrowienai przyjete ;)))) odzdrawiam a co tam Odpowiedz Link
sierosara Re: okolice Charleroi?zgloscie sie! 23.05.03, 23:34 Dzieki za przyjecie pozdrowien!A kumpela mieszka w Potenzy-na poludniu (niedaleko Neapolu)Adresu nie znam,ale wybieram sie do niej(moze wrzesien,bo w lipcu kolejne spotkanko w Polsce).Hej Odpowiedz Link
paw_dady Re: okolice Charleroi?zgloscie sie! 23.05.03, 20:21 grzegorz_gajowniczek napisał: > ha ha ha... Bruksela koło Chaleroi... wlasciwie to masz absolutnie racje - to > tak jak z Warszawy do Grodziska Mazowieckiego, tylko drogi troche lepsze. ale z kamerami, czesto trzeba sie usmiechac zeby jakso wyjsc to do Ani wiec sie nei wtracam ;) > Niestety nie znam nikogo w okolicy... przejrzyj posty, bo zdaje sie, ze ktos > wpisywal juz sie z okolicy Chaleroi. Co robisz w Chaleroi? > a poza tym, to jak wybory??? duzo kielbasy? worstjes eeeeeeeeee wole jechac do Aachen na prawdziwe wedliny ;), a wybory glosuje na tak koszty i tak jzu zostaly poniesione wiec teraz damy dupy ja referendum nei przejdzie > u nas bardzo duzo europejskiej > kielbasy - tak ze czlowiek sie meczy strasznie. Juz by moglo byc po referendum > glosuj glosuj bo Twoja lepsza polowa bedzie miala obiekcje czy za Ciebie wyjsc ;), albo skonczysz mieszkajac an Matonge (albo gorzej Schaerbeeku ;))) Odpowiedz Link
bruxellka Re: okolice Charleroi?zgloscie sie! 25.05.03, 17:27 sierosara napisała: > hej!Chcialabym nawiazac kontakt z osobami mieszkajacymi w okolicach > Charleroi.Plec i wiek nieistotny.Pozdrawiam wszystkich.Anna hej ja jestem z bxl !!!!!:) a moze ty wiesz gdzie ejst restalracja mamuska w Charleroi Odpowiedz Link
sierosara Re: okolice Charleroi?zgloscie sie! 25.05.03, 22:32 Witaj bruxelko z bruxelki.Niestety nie mam pojecia gdzie.Pozdro. Odpowiedz Link
kisiel131305pl Re: okolice Charleroi?zgloscie sie! 10.09.16, 22:05 witam jestem lukasz mieszkam w charleroi Odpowiedz Link