Dodaj do ulubionych

Z A P R O S Z E N I E ....

• tamm Re: Z A P R O S Z E N I E .... 21.07.05, 23:27
      WEJDŻ NA MOJĄ STRONĘ I POCZYTAJ WIERSZE, PRZEMYSLENIA.... tamm.blog.pl
      • korek1000 Re: Z A P R O S Z E N I E .... 26.07.05, 01:56
        pierwsza moja odpowiedz prozą tu
        bo i prozaiczna sprawa:

jakoś mi cholernie nie grają wiersze z reklamami na twojej stronie
        i nawet jesli wiersze beda genialne to nastrój został zbeszczeszczony. sic.
        • tamm Re: Z A P R O S Z E N I E .... 26.07.05, 19:20
          No.... :( masz rację, ale co ja mam z tymi reklamami zrobić? Przecież to
          niezależne odemnie. Myślisz, ze to był zły pomysł umieszczać wiersze w blogu?
          pozdrawiam i dzięki za odzew.
          • ritakavka Re: Z A P R O S Z E N I E .... 28.07.05, 23:10
            nie reklamuj się tak pan bo zwymiotuję.
            • tamm Re: Z A P R O S Z E N I E .... 30.07.05, 11:45
              weź woreczek bo pójdzie na kolanaka...
              • tamm Re: Z A P R O S Z E N I E .... 30.07.05, 11:49
                a resztę, która dziś ma mniejsze problemy z zołądkiem oczywiście zapraszam ;)
                Umieszczam w blogu na bieząco nowe teksty.
                • ritakavka Re: Z A P R O S Z E N I E .... 03.08.05, 23:05
                  nieistotne są problemy żołądkowe, a ich przyczyna. może się pan/i wpisze do
                  kilku blogowych ksiąg gości i nałapie sobie tym samym odwiedzin?
                  • korek1000 Re: Z A P R O S Z E N I E .... 17.08.05, 15:33
                    To prawda, bardzo przyjemnie popatrzeć jak się dziewczęta za kudły biorą
                    i targają a jak ciuszki sobie przy tym trochę porwą to tylko ręce zacierać i
                    oczy wybauszać ale w internecie nic nie widać więc dajcie sobie spokój
                    gołąbeczki, proszę, ok?

PS. Do tamm - reklamy burzą nastrój strasznie (inne blogi tylu nie mają) jeśli
                    to nie są Twoje reklamy to znajdź innego bloga, jeśli Twoje, to spróbuj je
                    dobrać mniej nachalnie. A ,i rzeczywiście, rzuca się w oczy, że męczysz ludzi
                    zaproszeniami (link w podpisie wystarczy, kto ma wejść ten wejdzie, kto ma
                    zostać zostanie).
                    PS. Do ritykavki - za włosy wytargać - wytargaj ale żeby wymiociny? fuj,
                    przesada.
                    • ritakavka Re: Z A P R O S Z E N I E .... 25.08.05, 00:45
                      nie za kudły, bez przesady. no tak, na forum traktującym o poezji wypadałoby
                      wymiociny jakąś metaforą przykryć. ja nie z tych. jestem bardzo delikatna wbrew
                      pozorom (uwierzysz?).
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka