tamm Re: Z A P R O S Z E N I E .... 21.07.05, 23:27 WEJDŻ NA MOJĄ STRONĘ I POCZYTAJ WIERSZE, PRZEMYSLENIA.... tamm.blog.pl Odpowiedz Link
korek1000 Re: Z A P R O S Z E N I E .... 26.07.05, 01:56 pierwsza moja odpowiedz prozą tu bo i prozaiczna sprawa: jakoś mi cholernie nie grają wiersze z reklamami na twojej stronie i nawet jesli wiersze beda genialne to nastrój został zbeszczeszczony. sic. Odpowiedz Link
tamm Re: Z A P R O S Z E N I E .... 26.07.05, 19:20 No.... :( masz rację, ale co ja mam z tymi reklamami zrobić? Przecież to niezależne odemnie. Myślisz, ze to był zły pomysł umieszczać wiersze w blogu? pozdrawiam i dzięki za odzew. Odpowiedz Link
ritakavka Re: Z A P R O S Z E N I E .... 28.07.05, 23:10 nie reklamuj się tak pan bo zwymiotuję. Odpowiedz Link
tamm Re: Z A P R O S Z E N I E .... 30.07.05, 11:45 weź woreczek bo pójdzie na kolanaka... Odpowiedz Link
tamm Re: Z A P R O S Z E N I E .... 30.07.05, 11:49 a resztę, która dziś ma mniejsze problemy z zołądkiem oczywiście zapraszam ;) Umieszczam w blogu na bieząco nowe teksty. Odpowiedz Link
ritakavka Re: Z A P R O S Z E N I E .... 03.08.05, 23:05 nieistotne są problemy żołądkowe, a ich przyczyna. może się pan/i wpisze do kilku blogowych ksiąg gości i nałapie sobie tym samym odwiedzin? Odpowiedz Link
korek1000 Re: Z A P R O S Z E N I E .... 17.08.05, 15:33 To prawda, bardzo przyjemnie popatrzeć jak się dziewczęta za kudły biorą i targają a jak ciuszki sobie przy tym trochę porwą to tylko ręce zacierać i oczy wybauszać ale w internecie nic nie widać więc dajcie sobie spokój gołąbeczki, proszę, ok? PS. Do tamm - reklamy burzą nastrój strasznie (inne blogi tylu nie mają) jeśli to nie są Twoje reklamy to znajdź innego bloga, jeśli Twoje, to spróbuj je dobrać mniej nachalnie. A ,i rzeczywiście, rzuca się w oczy, że męczysz ludzi zaproszeniami (link w podpisie wystarczy, kto ma wejść ten wejdzie, kto ma zostać zostanie). PS. Do ritykavki - za włosy wytargać - wytargaj ale żeby wymiociny? fuj, przesada. Odpowiedz Link
ritakavka Re: Z A P R O S Z E N I E .... 25.08.05, 00:45 nie za kudły, bez przesady. no tak, na forum traktującym o poezji wypadałoby wymiociny jakąś metaforą przykryć. ja nie z tych. jestem bardzo delikatna wbrew pozorom (uwierzysz?). Odpowiedz Link