fnoll 06.12.05, 23:47 zapomniałem... nie wiem czego, więc pociągam jeszcze, jeszcze mam nadzieję wyciągnąć co z tego sypie się rozłazi paskudny materiał gdzieś tu pod spodem musi być sedno! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korek1000 Re: zapomniałem, że jestem święty i nieśmiertelny 07.12.05, 00:50 fenolku, bardzo Cię przepraszam ale z taką poezją to ty zapomnij, że jesteś nieśmiertelny. Łącze ukłony i wszystkiego dobrego życzę. Odpowiedz Link
ritakavka Re: zapomniałem, że jestem święty i nieśmiertelny 09.12.05, 15:52 a pan, panie korek, ze swoją liczysz na nieśmiertelność? ps. czy wogóle warto liczyć na nieśmiertelność? na cokolwiek warto? ... dupa pozdrawiam Odpowiedz Link
korek1000 Re: zapomniałem, że jestem święty i nieśmiertelny 12.12.05, 23:50 aj, ech, niestety, na niesmiertelnosc liczyc nie moge, doszedlem do tego jakos na kolacji kolo roku 33 n.e. kiedy to mojego kolege ostatni raz widzialem. Odpowiedz Link
fnoll Korków Tysiąc 15.12.05, 10:48 *** pewien człowiek, mógłbym przysiąc, w trzewiach korków chyba z tysiąc miał, skutkiem czego mocno spuchła jego dupa, bo zaparło go na miesiąc :) Odpowiedz Link
korek1000 Re: Korków Tysiąc 21.12.05, 23:04 raz ) to limeryk prawie ale brak mu dwa ) agresywan odpowiedz na krytyke trzy ) jakos mi sie nie podoba, ale byc moze subiektywny jestem bo to do mnie pijesz cztery ) wesolych swiat fnoll piec ) z poezja jak z kobieta :w tym musi cos byc .ps: ja tez sie staram a mi nie wychodzi -bol ten sam :) Odpowiedz Link
fnoll Re: Korków Tysiąc 22.12.05, 18:49 ad raz - tak po zastanowieniu muszę przyznać, iż istotnie temu limerykowi brak konsekwencji w brzmieniu - na koniec powinno być gwarowe "misiąc" ad dwa - twojego dopieprzenia się bez krztyny argumentacji nie nazwałbym "krytyką" ad trzy - de gustibus... ad cztery - i mokrego jajka! :) ad pięć - uważam wręcz przeciwnie: w kobiecie niekoniecznie musi coś być, by ją cenić ;) czasem lepiej spuścić nieco z egotyzmu, nim się wejdzie w kontakt :D no i, w przeciwieństwie do twych neurotycznego dziabdziania się w wypocinach własnych, mi - wychodzi! bardzo dobrze mi wychodzi! i wcale mnie to nie boli! :D bo radosny jest los grafomana, hej-ha! czego i tobie życzę... :) Odpowiedz Link
rashomon Re: Korków Tysiąc 18.01.06, 23:01 drogoe rozpoetyzowane dusze tylko nie limeryki od tego rdzewieja mi styki r Odpowiedz Link
fnoll Re: Korków Tysiąc 19.01.06, 16:32 zbyb mądrą dyńkę rozwal do grydki kapnij oliwy sobie na styki :) Odpowiedz Link