gooblin 02.06.03, 23:32 Będę niezmiernie wdzięczny jeżeli ktoś z Was odwiedzi stronę z moją poezją. Dopiero początkuje, ale ten temat bardzo mnie fascynuje. Proszę, powiedzcie, co o nich sądzicie? www.poema.art.pl/site/sub_1055.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annae Re: Moje wiersze! 03.06.03, 18:09 Czytałam, czytałam. Niektóre są naprawdę świetne! W szczególności na pochwałę zasłuzyły: "***", "Abstrakcja", "Kalecy" i "Wywiad". Pierwszy był chyba najdłuższy i... naprawdę piękny! Widać, że myślałeś nad nim i całkowicie udało ci się przekazać emocje, a to chyba jest w poezji najważniejsze! Tak trzymać! Czekamy na dalsze! Odpowiedz Link
wjot1 Re: Moje wiersze! 04.06.03, 08:34 drogi Gooblinie-Adrianie! Niektóre są naprawdę dobre.Natomiast w niektóych (moim zdaniem)zbyt szybko i łatwo przechodzisz z języka poetykiego do potocznego (chyba że to celowy zabieg?)Zresztą ja param się głównie prozą więc się nie znam .Pzdr. Odpowiedz Link
kalina5 Re: Moje wiersze! 21.06.03, 16:32 jak dla mnie sa kiepskie i grafomanskie, sorry, to tylko moja skromna opinia, ale moze po prostu jestem przyzwyczajona do rzeczy wyzszych lotow. a ile ty masz lat? Odpowiedz Link
szat77 Re: Moje wiersze! 22.06.03, 22:11 Przed chwila przeczytałam dwa wiersze: - lubię czasem pomarzyć - żywioły na dzisiaj wystarczy:) Nie potrafię (i chyba nie chcę) komentować. P I S Z D A L E J :))))).... Odpowiedz Link