Dodaj do ulubionych

Czas na spotkanie ;)

08.05.12, 17:53
Witam Szanowne Koleżanki i Kolegów Forumowiczów ;) Może niektórzy z Was mnie jeszcze pamiętają... W czasie przypadkowego spotkania z Romanem wyszedł pomysł spotkania się w realu po latach. Jeśli byliby chętni to super. Oczekuję na zgłoszenia i propozycje.
Pozdrawiam,
Dzwonnik ;))
Obserwuj wątek
    • roman_j Re: Czas na spotkanie ;) 08.05.12, 19:26
      No ja jestem nieodmiennie chętny i żądam, żeby wyznaczony termin był mi pasujący. ;) I gotów jestem się spotkać, nawet jeśli będzie nas tylko dwóch chętnych. :)
    • ernest_pinch Re: Czas na spotkanie ;) 08.05.12, 20:41
      Jak tu nie pamiętać Dzwonnika?! Człowiek legenda, którego każdy wpis miał w sobie nośnik optymizmu, humoru i pozytywnego spojrzenia na życie.
      Nie sądzę, że spotkanie w jakimś szerszym gronie się uda, ale skoro jesteś Ty i Roman chętni, to ja też. A Boh trojcu liubit! :-)
      • dzwonnik Re: Czas na spotkanie ;) 09.05.12, 06:27
        To super! W tak doborowym towarzystwie byłem ostatnio kiedy broniłem pracę dyplomową na studiach ;)) Tym razem nie będę jednak tak spięty ;))
        Na spotkanie wstępnie proponuję sobotę wieczór o ile nie macie innych planów??
        • roman_j Re: Czas na spotkanie ;) 09.05.12, 07:17
          Mnie pasuje. :-))
          A do komisji przydałby się jeszcze jakiś profesor, ale niestety nie mamy żadnego profesora na forum. ;-))
          • ernest_pinch Re: Czas na spotkanie ;) 09.05.12, 08:04
            Mi nie pasuje :-( ze wzgledu na wylot z kraju. Do podjecia czynnosci spozywania trunkow w Waszym towarzystwie bede zdolny po 22 maja... :)
          • dzwonnik Re: Czas na spotkanie ;) 10.05.12, 06:20
            Cóż... Roman, więc zdzwonimy się... W międzyczasie zapraszamy chętnych :)
            • roman_j Re: Czas na spotkanie ;) 10.05.12, 06:47
              dzwonnik napisał:

> Cóż... Roman, więc zdzwonimy się...

OK. To czekam na telefon. ;)

> W międzyczasie zapraszamy chętnych :)

Tak mi przyszło na myśl, że od czasu, kiedy to forum zwiędło, prawie nikt z dawnych forumowiczów tu nie zagląda. Może więc od razu zaplanujmy, że to nie będzie jedno spotkanie, ale za jakiś czas spotkamy się znowu. W międzyczasie może ktoś tutaj zajrzy ze starej gwardii i będzie można kolejne spotkanie zorganizować w szerszym gronie. :-))
              • hiubi Re: Czas na spotkanie ;) 10.05.12, 22:47
                ostatnio na żadne fora nie wchodzę ale dziś mnie coś podkusiło, zajrzałem i... szok :-)

Niestety ten weekend też mam zajęty.

Udanego piwka :D
                • roman_j Re: Czas na spotkanie ;) 11.05.12, 08:42
                  Jak szok Ci minie, to może znajdziesz czas w jakimś kolejnym terminie? :-))
                  • zenobius1 Re: Czas na spotkanie ;) 15.06.12, 15:26
                    Zajrzałem ot szkoda, że nie miesiąc temu. Ale jakby co to jestem do dyspozycji, tylko z sobotami gorzej ale inne dni czemu nie:-)
                    • roman_j Re: Czas na spotkanie ;) 15.06.12, 17:01
                      To może warto pomyśleć o kolejnym spotkaniu, bo po tym ostatnim jakoś nie ma na razie ciągu dalszego. :-))
                      Ja co prawda mam teraz trochę bardziej pracowity okres, ale może uda mi się wygospodarować jakiś wieczór. :-))
                      • dzwonnik Re: Czas na spotkanie ;) 15.06.12, 17:31
                        Macie jakieś plany na jutrzejszy - sobotni wieczór? ;)) z pewnościa... przecież jest mecz... a może ktoś z Was przypadkiem będzie w strefie kibica przy teatrze?
                        • roman_j Re: Czas na spotkanie ;) 15.06.12, 17:50
                          No ja się tam nie wybieram, bo nie lubię takich spędów.
                          Chociaż gdyby nie mecz, to termin by mi odpowiadał. :-))
              • bejoy Re: Czas na spotkanie ;) 10.10.12, 14:17
                zajrzał ktoś ze starej gwardii ;)
                i liczy na spotkanie, przyciągnie też drugą połówkę, jezeli tylko dziecięci się pozbędzie :)

--
                • roman_j Re: Czas na spotkanie ;) 12.10.12, 19:31
                  No byłoby fajnie. Tylko czy ktoś tu jeszcze zagląda? Ja zaglądam, bo mam jako jedną ze stron startowych w przeglądarce ustawioną stronę forum. Ale nawet mimo to, dopiero dziś zajrzałem do tego wątku. :)
                  • dzwonnik Re: Czas na spotkanie ;) 13.10.12, 20:08
                    I ja w gotowości... a jakże ;))
                    • roman_j Re: Czas na spotkanie ;) 15.10.12, 11:18
                      No to poczekajmy jeszcze trochę, bo może ktoś jeszcze się zdeklaruje. A jak nie to może i w takim gronie się spotkamy. :)
                      • zenobius1 Re: Czas na spotkanie ;) 18.10.12, 15:07
                        Czasami zaglądam i z chęcią się spotkam. Z góry mówię, że najbliższymi czasami to tylko od poniedziałku do czwartku mam czas zawsze.
                        • roman_j Re: Czas na spotkanie ;) 18.10.12, 17:49
                          No to zaczyna się chyba kroić spotkanie. :)
                          We wspomnianym przez Ciebie przedziale tygodnia ja mam czas we wtorek, ale nie najbliższy. Ewentualnie w poniedziałek, ale raczej późno. Gdzieś około 19.00-19.30 może bym mi się udało przyjść. Co na to reszta zainteresowanych? Może się jacyś kolejni dołączą? :)
                          • krzysiek_33 Re: Czas na spotkanie ;) 22.10.12, 12:50
                            Dzieńdybry :)
                            K.
                            • roman_j Re: Czas na spotkanie ;) 22.10.12, 20:17
                              Chyba "dzińdybry"? ;)
                              Czyżbyś chciał się przyłączyć do chętnych do spotkania? :)
                              • krzysiek_33 Re: Czas na spotkanie ;) 23.10.12, 07:27
                                No pewno, będę śledził temat; jak tylko znajdzie się propozycja terminu to postaram się dopasować.
                                Co prawda nie byłem tu długo, ale nie zauważyłem wpisów p. Zenona. Coś się zmieniło?
                                K.
                                • roman_j Re: Czas na spotkanie ;) 23.10.12, 09:10
                                  Masz na myśli Zenona D. - znanego płockiego trolla forumowego?? Jego wpisów tutaj nigdy nie było i nie będzie, bo takich ludzi trzymany od naszego FR z daleka. :)
                                  • krzysiek_33 Re: Czas na spotkanie ;) 23.10.12, 09:14
                                    Oj wiem wiem, ale na ogólnym forum też go nie widać. Może się ucywilizował?
                                    K.
                                    • roman_j Re: Czas na spotkanie ;) 23.10.12, 12:52
                                      krzysiek_33 napisał:

> Może się ucywilizował?

Nie, w cuda to ja nie wierzę. To już prędzej gen. Padlewski ożyje. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka