naka 18.07.03, 20:16 Chciałabym wiedziec ilu absolwentow Jagiellonki działa na Forum Romanum !!! Znam na razie trzech Roman, Zenobius i Naka !!! Czy oprocz naszej trojki ktos jeszcze jest Jagiellonczykiem ??? Jezeli tak - to prosze o dopisanie !! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 21.07.03, 18:57 Właśnie mi się przypomniało, że powinienem coś podnieść. Idę więc na forum Płock. Nie chcę, ale muszę; słowa trza dotrzymać. ;-)) Odpowiedz Link
roman_j Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 22.07.03, 19:20 naka napisała: > No i co ??? podniosłes ?? Nie, zapomniałem. A jak już sobie przypomniałem, to nie było już czego podnosić, bo Ty juz wcześniej podniosłaś. Ale może dziś to zrobię, a może jutro. :-)) Odpowiedz Link
zenobius1 Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 24.07.03, 13:05 awronia napisała: > Jeszcze ja! :) TYLKO TYLE?????????? Awronii w sobotę nie będzie, więc spotkamy się jako Fantastic Three. To może jakby inni forumowicze określili, jakie szkoły kończyli. BARDZO PROSZĘ. Odpowiedz Link
areka Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 24.07.03, 16:45 zenobius1 napisał: >To może jakby inni forumowicze określili, jakie szkoły kończyli. BARDZO PROSZĘ. Małachowianka, you'll never walk alone :)! Odpowiedz Link
roman_j Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 25.07.03, 14:54 areka napisał: > Małachowianka, you'll never walk alone :)! Jagiellonka, you'll never walk at all. (you'll earn enough to buy a car.) ;-))) Odpowiedz Link
naka Re: Po spotkaniu !! 27.07.03, 22:05 Juz sa zdjecia na portalu i reportaz z naszego spotkania i wiersz Sewera pisany na kolanie !!! Cała nasza trojka + montrealczyk bawiła sie uroczo a nawet rodzinnie. A szeregy jagiellonczykow powiekszyły sie o..... dwie Zenobiuski !!!! Dziewczyny pozdrowko !!! Odpowiedz Link
awronia Re: Po spotkaniu !! 28.07.03, 00:13 Dzieki Naka. Dostalam piekna skladanke. Zatesknilam od razu za domem. Bardzo zaluje,ze mnie nie bylo. Za to zdjecia od razu na portalu obejrzalam... Odpowiedz Link
roman_j Re: Po spotkaniu !! 28.07.03, 08:20 awronia napisała: > Bardzo zaluje,ze mnie nie bylo. Nic straconego. Postaraj się tylko, żeby za rok o tej porze być po właściwej stronie Atlantyku. :-)) Odpowiedz Link
hiubi Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 29.07.03, 22:30 roman_j napisał: > areka napisał: > > > Małachowianka, you'll never walk alone :)! > > Jagiellonka, you'll never walk at all. > (you'll earn enough to buy a car.) ;-))) Jagielonka - you are a driver, Małachowianka - you have our own driver :-)) Odpowiedz Link
roman_j Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 30.07.03, 08:48 hiubi napisał: > Jagielonka - you are a driver, > Małachowianka - you have our own driver :-)) ...and that's why you never walk alone! ;-))))))) Odpowiedz Link
hiubi Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 30.07.03, 17:27 My jesteśmy bardzo spokojni :-) Odpowiedz Link
aniabj Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 01.08.03, 09:12 naka napisała: > Chciałabym wiedziec ilu absolwentow Jagiellonki działa na Forum Romanum !!! > Znam na razie trzech Roman, Zenobius i Naka !!! > Czy oprocz naszej trojki ktos jeszcze jest Jagiellonczykiem ??? Ania B-J, na spotkaniu nie bylam gdyż urlopowałam poza Płockiem Ania Odpowiedz Link
roman_j Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 01.08.03, 09:18 aniabj napisała: > Ania B-J, na spotkaniu nie bylam gdyż urlopowałam poza Płockiem > > Ania Faktycznie. Ty też z Jagiellonki. Zdaje się matura w 1992? :-)) Odpowiedz Link
aniabj Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 01.08.03, 09:34 roman_j napisał: > Zdaje się matura w 1992? :-)) Masz dobrą pamięć :) , profil biolog-chem. pzdr. Ania Odpowiedz Link
zenobius1 Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 01.08.03, 10:37 aniabj napisała: > roman_j napisał: > > > Zdaje się matura w 1992? :-)) > > Masz dobrą pamięć :) , profil biolog-chem. > > pzdr. > Ania Witaj w klubie. :-))) Odpowiedz Link
naka Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 01.08.03, 14:31 Miło mi Aniu, ze jestes Jagiellonówna i do tego znana Romanowi !!! Wiem , ze sa wakacje i wielu absolwentow wyjazdza urlopowac !! Ale mam dla ciebie materiałay spotkaniowe i biuletyn wspomnien !!!! Dostaniesz na najblizszym >>Romanowym << spotkaniu. Czy ktos jeszcze jest jagiellonczykiem ???????? Odpowiedz Link
roman_j Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 01.08.03, 15:44 naka napisała: > Miło mi Aniu, ze jestes Jagiellonówna i do tego znana Romanowi !!! Ania jest mi znana, ale tylko z wpisów na forum, gdyż przejrzałem je uważnie jak zawsze przed podjęciem decyzji o przyjęciu kogoś na nasze forum. Odpowiedz Link
intruder Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 22.08.03, 18:52 Tez szczyce sie tytulem absolwenta Jagiellonki, o czym juz wspomnialem w watku nowo przyjetych:) Odpowiedz Link
roman_j Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 23.08.03, 10:21 intruder napisał: > Tez szczyce sie tytulem absolwenta Jagiellonki, o czym juz > wspomnialem w watku nowo przyjetych:) Zatem wypada zapytać, co robiłeś w dniu III Nieformalnego Spotkania Jagiellończyków? Jeśli nie było Cię na Starym Rynku, to musisz sobie przygotować solidne usprawiedliwienie. :-))) Odpowiedz Link
intruder Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 23.08.03, 15:12 roman_j napisał: > Zatem wypada zapytać, co robiłeś w dniu III Nieformalnego Spotkania > Jagiellończyków? Jeśli nie było Cię na Starym Rynku, to musisz sobie > przygotować solidne usprawiedliwienie. :-))) > Ha! I tu Cie pewnie zaskocze: bylem na Starym Rynku. Jednak przyszedlem na tyle pozno ze nie bylo juz miejsc. Na szczescie kolezaki ktore obdzwonilem nie zawiodly mnie i znalezlismy sobie miejsce w innym ogrodku i podziwialismy wreczone nam materialy a takze raczylismy sie chlebem ze smalcem i ogorkami. Pozniej (chyba nastepnego dnia) na forum wyczytalem ze Maciek wypisywal mi plakietke:)) Odpowiedz Link
roman_j Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 23.08.03, 16:01 intruder napisał: > Ha! I tu Cie pewnie zaskocze: bylem na Starym Rynku. Faktycznie zaskoczyłeś mnie. I to bardzo pozytywnie. :-)) > Jednak przyszedlem na tyle pozno ze nie bylo juz miejsc. Na > szczescie kolezaki ktore obdzwonilem nie zawiodly mnie i > znalezlismy sobie miejsce w innym ogrodku i podziwialismy wreczone > nam materialy a takze raczylismy sie chlebem ze smalcem i ogorkami. Zatem w przyszłym roku musisz się stawić wcześniej. Może po znajomości zarezerwujemy Ci nawet jakieś dobre miejsce. ;-)) Ewentualnie wciągniemy do komitetu organizacyjnego i będziesz miał pełne ręce roboty. :-)) Odpowiedz Link
intruder Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 23.08.03, 16:12 Powiem po prezydencku bo lubie wilkie slowa;) Jestem za a nawet przeciw. Co do organizacji to sklonny bylbym wziac w niej udzial tylko nie wiem czy nie bedzie kolidowac z np Astigmaticem, bo jak byc moze juz Ci wiadomo bylem tam wolontariuszem i zamierzam pomagac za rok. Daty Astigmaticu znane, natomiast nie wiem jak z IV Nieformalnym. Odpowiedz Link
roman_j Re: Do absolwentow Jagiellonki !!!!!! 23.08.03, 17:22 intruder napisał: > Co do organizacji to sklonny bylbym wziac w niej udzial tylko nie > wiem czy nie bedzie kolidowac z np Astigmaticem, bo jak byc moze > juz Ci wiadomo bylem tam wolontariuszem i zamierzam pomagac za rok. To może i ja się załapię. Miałem zgłosić sie już w tym roku, ale miałem w tym czasie inne sprawy. > Daty Astigmaticu znane, natomiast nie wiem jak z IV Nieformalnym. Dokładnej daty nie znam, bo to ustalą Naka z Maćkiem, ale zapewne będzie to jakaś sobota pod koniec lipca. Odpowiedz Link