wujek_samo_bro Re: pękna wosna eje sieni 20.11.10, 10:27 celo fan? ładne kwiatki; niezłe ziółko Odpowiedz Link
trzcina zioło zielu zielem 20.11.10, 11:08 a bazyli a kolen dra w kolanie drze a roz maryn roz kminia rzeczywistość marynarzom i młynarzom o regano na regaty o lawenda na werandzie o dziura wiec na wokandzie a ma me lisa ma lisa chili is out piper is in sól is over i mien ta z ty mianem Odpowiedz Link
wujek_samo_bro he! faj stos! 29.05.11, 23:52 niet popiołu bez diamentu niet kopciuszka bez obu wi smoka - co to w butach chodzi owcy czarnej - bez szewczyka gdy z siarczanej kadzi - kładzie on przyprawy nader gadzie: każda róża na dwa kolce lub też ilość owych zmienną. (zaś po Styksie jest gehenną płynąć - ozór obol-ały: wszak pecunia est non olet lecz niezdrowa na migdały: migdalenie nie jest w cenie - - wniosek taki płynie z łodzi. skoro zaś nie można pomóc cieszy - że się nie zaszkodzi) Odpowiedz Link
trzcina Re: he! faj stos! 31.05.11, 21:13 tak tak pecunia non olet i brak pecuni doleg jest bardzo liwy bo bez pecuni nie masz masełka ni oliwy i bez pecuni los jakby bardziej niesprawiedliwy za to np. petunia że tak prosto skojarzę t włożę, c wymażę nie to że olet ona chociaż powinna - petem bo przecież skądś się wzięło miano które jej dano przy fauny chrzcie może trafiło ją rykoszetem czort miano wie a piękne - petum krewna tytoniu rosła na błoniu (zakładam, że jest jakaś błoń gdzie Amazonki toń) wnioskuję sobie że sadząc rządkiem ją Indianie liczyli raczej na jaranie niż na kielichów obwąchiwanie że taki jeden z drugim liczył na szlugi nie przemawiała doń nadzieja na upojną woń Odpowiedz Link
trzcina Re: he! faj stos! 31.05.11, 21:24 niech święta flora mi daruje że w faunę ją przechrzciłam roślinkę delikatną na zwierzę przerobiłam już ryczy z bólu ranna flora w ciele petunii krwawi łoś spać mi już pora albo coś Odpowiedz Link
wujek_samo_bro Re: he! faj stos! 31.05.11, 22:36 co tam fauna flora co tam! dzisiaj loki już są passe każdy tylko mówi 'koka' czy Indianka czy tubylec czy chłop prosty czy zawilec każdy każda - zawsze, czasem każą sobie zbierać listki i wić z nich na kształty gniazda coś, co sprawi, że jest rasta. mówi Pani Pan (w Keczua) : "owe koki są jak RMUA wprost niezbędne do przetrwania w leciech zaś - do rozkwitania w czasach, gdy taka drożyzna tanie koki skarb - mi wyznaj!" na to Pani zaś do Pana: "to jest rzecz wprost wymagana gdy się wspinać chcesz po kroku bez chachmętów gdzieś na boku koki wtedy mieć na oku lub mieć dobrze jest na myśli!" i tak na sam czubek wyśli swego kraju: Pikczu-Maczu (ktoś z Keczua przetłumaczu?) Odpowiedz Link
trzcina Re: he! faj stos! 04.06.11, 00:17 koki kasta jest rasta wrasta koka we wsie i w miasta koka kwitnie na boku przy manioku przy kucu na kocu po koce kot się kiwa jak po walerianie na śniadanie kiwi go nie dziwi (gdyby jabłko, to owszem i tak) Odpowiedz Link
wujek_samo_bro Re: he! faj stos! 04.06.11, 21:42 kot się kiwa i zalega pokotem gdy go pociągnąć pokostem i wlepić mu kotylion potem lecz absolutnie nie zalecam takiego postępowania gdyż kot tak potraktowany nie nadaje się wcale do prania. (nawet popod płotem.) a przecież też nie zostanie w związku z tym tostem podobnie jak indiański totem: nie zdzierży tego najcierpliwsza frania. pokostem więc walczmy nie z kotem lecz np. z drewnianym mostem (zaś z kotylionem siadajmy nad bulionem chłopskim, co potęgą jest i basta) Odpowiedz Link
trzcina Re: he! faj stos! 07.06.11, 22:38 Kot z kotylionem uderza w tango się wpisał w kajecik miaukliwej z wąsem damy i raz dwa trzy leci milonga grammy potem trzy walce się wspina na palce zakręca wąsa i pląsa a pazurami ostrymi niestety ryćka cyklinowane świeżo parkiety nawet mu ładny wychodzi szlaczek no czas na czaczę sambę fokstrota ufff paso doble dobije kota wtedy dopiero kocia partnerka pucuje parkiet strzępem futerka wykończonego rumbą danserka final froterka tadam Odpowiedz Link
wujek_samo_bro Re: he! faj stos! 07.06.11, 22:59 dla kociej damy co rusza w tany dobre to imię Panela taka Panela zdzierży oj, wiela stypy, strucle i wesela strudel - z trudem zdzierży potem i zalegnie nań... pokotem. Odpowiedz Link
trzcina Re: he! faj stos! 12.06.11, 22:47 a taki na ten przykład panel ma ślizg od drewna lepszy można się na nim łatwo wypieprzyć a szpilką po nim się przechadzając dobitnie niezwykle tak się stuka że sąsiad wręcz schodzi od tego huka i haka szuka na własny zwis chociaż pod domem dogodnie dlań potężny całkiem rośnie cis Odpowiedz Link
wujek_samo_bro Re: he! faj stos! 13.06.11, 13:12 krótko: w ogródku ładny jest cis kiedy przechodzi w be-mollu w fis a-dur zaś kluczem zdziczałych gisów noc - atonalnie z powodu sów chyba, że obsuw jest w danym dniu wtedy niekiedy trzeba nam lisów i słonce rano znów zrobi wysów. Odpowiedz Link
trzcina Do re mi fa sol 24.06.11, 23:18 przesuwam się w stan sowi do mi la si do obsuwam się w sobie sol fa sowieję siwieję re mi re mi osowiała do si re re jeszcze bemol zanim krzyżyk Odpowiedz Link
wujek_samo_bro Re: Do re mi fa sol 24.06.11, 23:35 zapuszczam żurawie obu-ócz: nie mylić z pawiem. żurawi klucz! i oto lecę skrzydlatą piechotą jak kura pazurem i kazuarem i stado-arem ponad hektarem papug gdzie pług wyrywa skiby wron, lecz na niby na pardwę zaś dwa ócz do puszczania ma i te oczy, co ich kruk w nieba wakrug malcziszce nie wykole mądrość ludowa frunie w przysłowia choćby w niedzielnej było to szkole. książkowe mole i skrzydł oboje. Timur i jego gieroje. i Wanda co do kamanda nie chcia ła Odpowiedz Link