trzcina ... czy urlop na huannie? 02.08.05, 23:59 Oto jest pytanie. Znaczy czy PanHuann wziął w posiadanie Sierpień, czy Sierpień Jego. Wnioskując ze znaczącego jakże zaniedbania zasygnalizowania nadejścia nowego, ośmielam się nabąknąć, że raczej to drugie. Kiedy zegar staje, to i czas niepewny. Kiedy wożny nie dzwoni, przerwa nielegalna. Co począć? Zaczynać czy kończyć? Wstrzymam się czci... Odpowiedz Link
xkropka Re: ... czy urlop na huannie? 03.08.05, 10:44 wstrzymywanie... trwanie... do trzcin nie podobne. rosną, szumią na wietrze... A i ruch u nich ciągle: Żuczki, Robaczki, Żabki, Bociany, Żurawie i Czaple wstrzymana trzcina to pałka w wazonie to się zastanów Odpowiedz Link
trzcina Struchlałam.... 04.08.05, 16:24 ... i choć do truchła mi całkiem niedaleko, oddech zatrzymał się przy kostce. Się uduszę, bo nie pójdzie on dalej, za nic. Stoi w kostce i czeka na rozwój. Pałka w wazonie, mówisz. Więcej, niż powiało. Zanim się wgłębię w tę głębię, od której wieje... Przywołam, a co mi tam. Przywołuję, uwaga: Powiedziała głębi głębia: " Własna głębia mnie przygnębia". Na to dno: "Ho ho". I proszę, cytata zrobiła sfoje. Już nie muszę się wgłębiać. No to niech tam, się nie wstrzymam, za Huanna, któren to zaniedbał, robi, kto żyw. Raz Alka z iksami, raz Kropka z jednym też iksem. Znaczy sierpień jest, się nie będę wstrzymywać z życiem. A jak co, sama też wrzesień zaanonsuję, choć bez iksa_m. Jak się zorientuję w upływie, z czym nie tak znowu lekko. macham już nie wstrzymana czc Odpowiedz Link
xkropka Re: Struchlałam.... 11.08.05, 10:26 no to mi ulżyło - stukilowy głaz z serca spadł, aż huknęło, błysnęło i ziemią zatrzęsło. a ztruchleniem, to się nie spiesz, Ty to taka wiosenna jesteś Odpowiedz Link
huann Re: huann na urlopie? 01.07.06, 00:29 xkropka napisała: > a sierpien już! a w dodatku lipiec! Odpowiedz Link
huann Re: Czy huann przacuje na urlopie? 05.07.06, 01:21 ostatni rok niebytu to kronika zapowiedzianego bytu. z perspektywy znaczy :) Odpowiedz Link
wredna2 Huann się nudzi na urlopie! 05.07.06, 19:28 zapowiedziany byt poszedł w niebyt i zrobiła sie kronika? z perspektywy ostatniego roku? znaczy czarma plama na suficie,a może czarna dziura w podłodze, bez perspektywy nawet jednego miesiąca?! huann napisała: > ostatni rok niebytu to kronika zapowiedzianego bytu. > z perspektywy znaczy :) > Odpowiedz Link
huann Re: Huann się nudzi na urlopie! 06.07.06, 00:08 wredna2 napisała: > zapowiedziany byt poszedł w niebyt i zrobiła sie kronika? z perspektywy > ostatniego roku? to był rok nie wyrok! > znaczy czarma plama na suficie,a może czarna dziura w podłodze, bez perspektywy > > nawet jednego miesiąca?! dla wszystkich starczy miejsca pod dachem cabrioletu - napisał sentencjonalnie Huann i zaczekał do sierpnia na założenie wątku VIII :) Odpowiedz Link
huann Re: huann na urlopie? 04.04.07, 11:46 xkropka napisała: > a sierpien już! ustalenia były takie, że zrealizujemy wszelkie postulaty. po stu laty. usta lenia. Odpowiedz Link
trzcina Re: huann na urlopie? 27.11.07, 19:50 a niech Ci urlop;) śnieć się nie da tutaj gnu gdy hłan nie ma urlopu czci Odpowiedz Link
huann Re: huann na urlopie? 05.12.07, 16:21 o,Ryksy co pod pod kuchennem okapi Mieszka! szkoda, że niemieckie księżniczki dziczki Odpowiedz Link