Dodaj do ulubionych

Sprzedaj mieszkanie szybko

12.12.12, 16:27
ProperLinked.pl z myślą o biznesie

Kupuj sprzedawaj wynajmuj
ProperHome - dedykowany nieruchomościom
ProperLocal - dedykowany nieruchomościom komercyjnym

Dodanie oferty osób prywatnych już od 2 zł
Import ofert agencyjnych przez 3 miesiące GRATIS
Obserwuj wątek
    • Gość: assa Re: Sprzedaj mieszkanie szybko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 19:17
      Ja proponuję zrobić panoramę mieszkania np. coś takiego: www.360stopni.eu/nasze-realizacje/wirtualny-spacer-po-mieszkaniu-na-sprzedaz/ Potencjalny kupujący może odbyć wirtualny spacer po mieszkaniu. Dziś, w dobie Internetu i powszechnego braku czasu uważam, ze to genialny pomysł. Mój znajomy ostatnio bardzo szybko dzięki ogłoszeniu z panoramą 360 stopni sprzedał swój dom. Myślę, że warto w to zainwestować, bo z pewnością się zwróci. Taka oferta będzie znacznie atrakcyjniejsza :)
      • Gość: Marzena Re: Sprzedaj mieszkanie szybko IP: *.olsztyn.mm.pl 28.02.14, 15:00
        Jeśli chcesz sprzedać mieszkanie to owszem, ogłoś swoją ofertę w siecvi, ale poza tym, przygotuj ją dobrze!!! Już nie mogę patrzeć na te słabe oferty, źle napisane do tego bez zdjęc, albo ze zdjęciami, które sprawiają, że nawet się nie chce czytać oferty...
        Teraz staje się coraz popularniejszy homestaging, polecam odwiedzić stronę p. Lidii Olszewskiej to może dowiecie się o tym czegoś więcej.
    • annam777 Re: Sprzedaj mieszkanie szybko 14.02.13, 11:18
      Zapraszamy!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka