Dodaj do ulubionych

Poduszki odmienią każde wnętrze!!!

IP: 195.245.213.* 04.11.09, 14:45
Poduszki odmienią każde wnętrze..Trudno się z tym nie zgodzić.
Projektuję wnętrza w Warszawie, ale wiele jeszcze przede mną. Pragnę
podzielić się moim spostrzeżeniem, ponieważ jestem idealistką, to
chciałabym, aby w Polsce design znalazł sobie należne mu miejsce i
zakrólował na dobre, nie tylko w drogich lokalach, ale przede
wszystkim w naszych domach, wnętrzach, łazienkach itd. Piszę o
poduszce, bo jest to przedmiot, który odnaleźć można w każdym
mieszkaniu czy domu. Zaczynając bawić się designem zachęcam do
wymiany poduszek. Warto oglądać programy poświęcone szeroko pojętemu
urządzaniu np. na "DOMO", każdego dnia o 08:30 i 23:00 możemy
podpatrzeć jak w innych krajach europejskich kwitnie "biznes
designerski". Wracając do poduszek polecam dobrą polską markę -
kwiatokreacje.pl Napiszcie co o tym myślicie! Pozdrawiam wszystkich
pasjonatów designerów!
Obserwuj wątek
    • Gość: haan Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! IP: *.cityconnect.pl 19.11.09, 09:09
      Szkoda,ze nie wrzuciłeś/łaś żadnych zdjęć...ale ogólnie z koncepcją się
      zgadzam - duże, ładne poduszki naprawdę potrafią zmienić wnętrze.
      Zwłaszcza, jeśli ktoś ma wnętrze urządzone w stylu orientalnym:) Wtedy
      nie widzę innego wyjścia, jak wiele poduszek na łóżku z baldachimem i
      jeszcze kilka na parapecie:) Wg mnie takie wnętrza są bardzo przytulne
      i ciepłe.
      • wiosna-radosna19 Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! 16.02.10, 16:48
        www.kwiatokreacje.pl/main.php?l=pl&s=products&p=category&cid=15
        • kakaduart Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! strona www 25.09.15, 19:15
          Polecam

Tekst linka
      • kakaduart Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! 25.09.15, 19:14
        Orientalny? Suoer, uwielbiam orientalne klimaty A jaki dokładnie? Japoński, chiński, czy bardziej bollywood. Może przydadzą Ci się moje poduszki?
        www.poduszki.simplesite.com

• Gość: Perros Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! IP: 109.243.134.* 13.01.10, 08:35
      Oj niestety nie każde :/ niektórzy poduszkami potrafią tylko dobić swój i tak
      marny projekt kiepskie wnętrza
      Jak widać, nie każdy ogląda "DOMO", a rzeczywiście warto :)
    • virot Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! 01.02.10, 16:26
      Oczywiście zgadzam się z tobą. Grunt to je odpowiednio dobrać. Dorzuciłbym do
      tego jeszcze maty i dywaniki podlogowe. U nas sa malo popularne ale w UK bardzo.
      Kiedyś na angielskim blogu poświęconym designowi widzialem rozne cuda.
      Oczywiscie czesc z nich byla okropna, ale wiekszosc to dziela sztuki.
      • krakowskim_targiem Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! 25.07.10, 12:27
        wydaje mi się, że jeszcze warto zwrócić uwagę, iż takie poduchy zdobią
        dopóki są czyste... w innym razie stają się tylko siedliskiem roztoczy,
        szarzeją, i bynajmniej nie dodają uroku pomieszczeniu.
        • zenobi11 Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! 15.07.15, 10:07
          Ja nie kupuje juz niczego innego jak tylko takich poduszek, które możesz prać , najlepiej w całości:) Wśród takich pachnących i czystych poduch siedzi się na prawdę o wiele przyjemniej.
    • pjeter80 Wyjątkowe poduszki dekoracyjne 01.07.11, 11:21
      Zgadzam się całkowicie, dlatego sami wzięliśmy się za projektowanie poduszek i opatentowaliśmy nasze wyjątkowe poduszki do obejrzenia i kupienia tutaj:
      Poduszki dekoracyjne

Pozdrawiam
      • szydelkowo2 Re: Wyjątkowe poduszki dekoracyjne 04.07.12, 13:46
        My tworzymy własne poduszki całkowicie ręcznie. Po prostu postanowiliśmy podzielić się naszym hobby ze światem: szydelkowo.com.pl Zapraszamy!
        • Gość: ona Re: Wyjątkowe poduszki dekoracyjne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.12, 16:57
          A ja polecam poduszki nautix.pl/morski-pokoj-tekstylia . Rewelacja jeśli chcecie ożywić wnętrze.
      • glamkatie Re: Wyjątkowe poduszki dekoracyjne 26.01.15, 09:13
        www.studiomm.pl/ - ja tutaj kupuje poduszki do swojego domku :) Często dodają nowe , fajne wzory , a ceny mają atrakcyjne
        • iwi01 Re: Wyjątkowe poduszki dekoracyjne 21.04.15, 21:05
          Witam,

ja ostatnio zakupiłam kilka poszewek dekoracyjnych na Allegro u bLoft. Zachwycają każdego kto odwiedzi mój dom. Polecam:

allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=39365217
    • kuku-na-muniu8 Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! 01.03.13, 10:37
      Zgadzam się z Tobą. Nie jestem architektem wnętrz, ale również chciałabym mieć ładny design w moim mieszkaniu, jednak jak dla mnie niektóre ceny są nie do przeskoczenia. Strona, którą podałaś sprzedaje poduszki (które mnie osobiście się nie podobają) za 60 złotych, nie jest to najwyższa cena jaką widziałam za poduszki ozdobne, jednak wciąż jest za duża, żebym chciała się na nie skusić.
      • Gość: gmc Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! IP: *.limes.com.pl 12.12.14, 18:47
        Jeśli jesteście zainteresowani to znalazłem poduszki w obniżonej na święta cenie i muszę powiedzieć, że są świetnej jakości, a myślę, że cena też jest do przeskoczenia w porównaniu z innymi wg mnie trochę zawyżonymi cenami. Przyjrzyjcie się im: www.monofaktura.com.pl/#!produktykopia/c1cz
    • Gość: weroniczkaa0101 Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.15, 12:37
      Ja ostatnio kupiłam poduszki z tego sklepu www.studiomm.pl/, i mój salonik wygląda o niebo lepiej :)
    • Gość: ja Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! IP: *.dynamic-ww-3.vectranet.pl 21.04.15, 21:09
      Witam,

ja ostatnio zakupiłam kilka poszewek dekoracyjnych na Allegro u bLoft. Zachwycają każdego kto odwiedzi mój dom. Polecam:

allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=39365217
      • kakaduart Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! 03.07.15, 09:58
        Bardzo ciekawe wpisy, każdy coś nowego wnosi do tematu dyskusji. Niestety, w Polsce przeważnie wciaż pokutuje pogląd, że poduszka, to "zapchaj dziura". Byle coś rzucić na tapczan,kanapę lub fotel a co i dlaczego akurat to, już mniej ważne. Polecam wszystkim przejrzenie produktów naszej Pracowni - www.facebook.com/KakaduArtPl?fref=ts. Nie są to rzeczy tanie ale wierzcie, że chcąc zrobić coś naprawdę w pojedynczych egzemplarzach lub kilku egzemplarzowych seryjkach, dobierając tkaniny i WSZYSTKO robiąc ręcznie trudno porównywać się z taśmową produkcją. Małgorzata-KakaduArt
        • justalup Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! 17.07.15, 11:39
          Witam,
          ostatnio udało mi się znaleźć super firmę z poduszkami.Ponieważ uważam,że poduszki to super dodatek do mieszkania czy domu polecam Wam gorąco :) firmę o nazwie Cuscino Atelier przesyłam link

www.facebook.com/pages/Cuscino-Atelier/466510220168442?ref=aymt_homepage_panel
          • kakaduart Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! 25.09.15, 08:38
            Co sądzisz o moich poduszkach? Jestem bardzo ciekawa opinii.
            www.poduszki.simplesite.com

• kakaduart Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! 25.09.15, 19:18
            Zapraszam do zobaczenia moich poduszek dekoracyjnych
    • kakaduart Poduszki dekoracyjne 25.09.15, 08:59
      Wiele ciekawych wątków rozwinęło się o poduszkach dekoracyjnych.
      Co sądzicie o [url=http://poduszki.simplesite.com/]tych poduszkach?[/url]
      Jestem ciekawa opinii.
      • man-at Re: Poduszki dekoracyjne 03.12.15, 11:17
        Ja swojej dziewczynie kupiłem poduszki dekoracyjne na www.poduszkiozdobne.pl . Fajnie wygladają na żywo i bardzo sie dziewczynie podobają.
    • Gość: Apor Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.16, 01:51
      Masz rację warto zastosować poduszkę to mały dodatek który bardzo odmienia wnętrza ją kupiłam ostatnio rewelacyjnie wykonany w Polsce wałek dekoracyjny o kształcie cukierka zobacz wkleiłam link . Pozdrawiam
      welovebeds.pl/sklep-welovebeds/poszewki-dekoracyjne/sunny-candy-detail.html
    • Gość: rimm39 Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! IP: *.dynamic.mm.pl 04.10.16, 09:03
      Jestem tego samego zdania. Jakiś czas temu zmieniłam nieco wystrój swojego mieszkania i zainwestowałam w kilka fajnych, dobrych jakościowo poduch. Leżą w salonie na kanapie oraz na łóżku w sypialni. Wszystko nabrało przytulnego nastroju.

Poduchy zamawiałam w sklepie Villadecor:
      www.villadecor.pl/58-poduszki-dekoracyjne
      Jeśli ktoś z Was szukałby poduszek do wnętrz w stylu angielskim albo skandynawskim to polecam sobie zajrzeć.
    • ana_bullfinch Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! 27.11.16, 14:44
      Również się z Tobą zgadzam, poduszki mogą zrobić naprawdę wiele! Ostatnio kupowałam na HOMLANDO homlando.com/tekstylia-domowe/salon-i-jadalnia1/poduszki-dekoracyjne.html i serdecznie polecam :)
    • Gość: DecoRabbit Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.12.16, 10:09
      Zapraszam Was do odwiedzenia naszej strony www.decorabbit.pl , gdzie znajdziecie sporo ciekawych produktów do dekoracji wnętrz robionych na indywidualne zamówienie. Polecam zwłaszcza nasz autorski pomysł – lustra dekoracyjne z grafiką na ramie: decorabbit.pl/14-lustra Robimy też fajne poduszki dekoracyjne, grzejniki szklane z nadrukiem oraz fototapety. Specjalizujemy się w personalizacji, dzięki czemu możecie stworzyć niepowtarzalne dekoracje, wybierając grafikę, wymiary, kolory oraz różne wykończenia. Do zobaczenia :)
    • beata.fiolkowska83 Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! 25.04.17, 13:10
      Poduszki...uwielbiam:) Mają niesamowity wpływ na styl wnętrza. Osobiście lubię stonowane przestrzenie i akcenty kolorystyczne w dodatkach, szczególnie w poduszkach, tak jak tutaj www.project-art.pl/media/realizacje/SALON_BRZEZINY.jpg
    • annasobot Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! 27.07.17, 13:24
      Ja wolę kupić poszewki na poduszki dekoracyjne i tym samym nie muszę wyrzucać swoich poduszek. Gdybym za każdym razem jak chcę odmienić wnętrze miała kupować poduszki to za dużo pieniędzy bym musiała wydawać...
    • 1234karolina Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! 12.10.17, 17:05
      Kocham poduszki! <3 A jeszcze bardziej piękne poszewki! Może komuś spodobają się te: www.e-carla.com/poszewka-40x40-4love-rowery,id1053.html
    • mirek_szyman Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! 18.10.17, 14:07
      ja polecam wybrać produkty na jokodecor.pl/76-poduszki-poszewki.
      piekne, niebanalne, idealne do róznych styli wnętrz, bardzo dobra jakość materiałów

pozdrawiam :)) :))) :))
    • thekrepa Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! 29.12.18, 16:07
      Ja ze swojej strony polecam www.poduszkowiec.net
    • pani.kwiatkowa Re: Poduszki odmienią każde wnętrze!!! 09.09.22, 14:28
      szkoda, że ta stronka nie działa - chciałam sprawdzić te poduszki dekoracyjne bo uwielbiam nowości :) ja ostatnio zamówiłam na zaslony-firany.pl/ piękne poszewki ozdobne w stylu impresjonistycznym. Super żywe kolory, to są dokładnie te : zaslony-firany.pl/gotowe-poszewki/850-poszewka-ozdobna-45x45-impressio-velvet-kolorowy-pedzel-2002000144805.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka