Dodaj do ulubionych

Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie wnętrz

IP: *.220.114.121.umts.static.eranet.pl 03.01.10, 23:46
Witam wszystkich! Tutaj wpisujcie sprawdzone sklepy internetowe z
artykułami wyposażenia wnętrz, ozdobami, upominkami itp.
Ja polecam sprawdzony przeze mnie sklep www.decosh.pl
Dopisujcie też swoje opinie na temat tych sklepów.
Obserwuj wątek
    • Gość: gusia Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: 193.164.157.* 11.01.10, 14:52
      Polecam dekoracje na sciane z www.posterpolex.pl
      Sygnowane plakaty mlodych artystow. U mnie juz wisi, wyglada bdb.
    • wicker1313 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 04.02.10, 10:14
      Często korzystam ze sklepu Wiklinowy Dom
      www.wiklinowydom.pl/ jestem fanem plecionek, a tam jest
      największy wybór.
    • majka_777 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 05.02.10, 20:37
      arsmateria.pl/
      Posiadam zachwycającą narzutę. Jest oryginalna. prezentuje się
      kapitalnie. Polecam wszystkim, którzy cenią sobie jakość i
      nietuzinkowosć zarazem... pozdrawiam :)
    • jackskel Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 09.02.10, 19:43
      Ja polecić mogę 2 (oba spod znaku Famare):

- www.famare.pl - bardzo podoba mi się ich asertyment - wszystko takie nowoczesne, niestandardowe, idealne. Właśnie kupiłem od nich biokominek i jestem w 100% zadowolony!

pozdrawiam i gorąco polecam
      - lechuzadonice.pl - świetne donice marki lechuza, naprawdę inspirują.
      • gat_ta Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 12.02.10, 23:27
        To nie jest sklep internetowy, ale chyba warto o nim wspomnieć. Chodzi o Indivi
        Design Squad. tu jest opisany: www.incolours.pl/artykul/77 wygląda bardzo
        zachęcająco!
        • gat_ta Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 12.02.10, 23:28
          www.indivi.pl dojrzałam właśnie adres ich strony:)
          • Gość: ankade77 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.centertel.pl 13.02.10, 20:28
            Polecam sklep pasjakuchni
            Są tam kawiarki Bialetti, prócz tego fajne rondle i patelnie - też tej firmy. Mają teraz promocje walentynkową.
          • Gość: pawel1 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 12:04
            baaardzo drogo!!!!!
            • mariolkia Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 26.04.15, 17:06
              dlatego wole kupować dodatki do wnętrz w swoim ulubionym lokalnym sklepie gdzie mam już swój stały rabat a i z Panią Gosią sobie zawsze coś pogadam :)
    • wiosna-radosna19 www.kwiatokreacje.pl 16.02.10, 16:51
      www.kwiatokreacje.pl/main.php?l=pl&s=products&p=category&cid=15
      miłe, urocze, poduszki - każda inna :-)
    • diana.6 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 10.03.10, 21:17
      Witam, wszyskim mężczyznom życzę wszystkiego z okazji dzisiejszego
      święta. Ale do rzeczy, polecam

www.dcngallery.pl.

Mają tam świetne rzeczy do wyposażenia wnętrz. Mnie najbardziej
      przypadły do gustu fototapety i obrazy canvas. Kupiłam to

www.dcngallery.pl/go/_info/?id=2783

i to:

www.dcngallery.pl/go/_info/?id=2620

Interesują mnie dodatkowo czarno białe zdjęcia, więc kto lubi
      fotografie artystyczne naprawdę warto. Towar bardzo dobrej jakości,
      rzeczowa obsługa i ceny też ok. Sklep sprawdzony :)
    • Gość: Myszka Re: Sklepy internetowe warte uwagi- kuchnia IP: *.home.aster.pl 19.03.10, 13:50
      Uwielbiam robić zakupy w internecie, mam też swój ulubiony z wyposażeniem wnętrz
      ale do kuchni i jadalni. Można znaleźć prawdziwe cuda :D oryginalne i solidne.
      www.stylowazastawa.pl
    • Gość: klient Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.chello.pl 13.04.10, 15:13
      www.skleposwietleniowy24.pl Kupilem lampki...Szybko i soidnie a co
      najwazniejsze cenne uwagi od zalogi sklepu. Dzieki temu uniknalem paru wpadek
      zaproponowanych przez architekta..
      • Gość: kamila Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 12:03
        Rzeczywiscie potwierdzam.kamila
        • bei Czerwona maszyna 16.04.10, 16:42
          Od 6 lat na rynku- przetestowałam sama i masa znajomych ma bardzo dobre zdanie.
          Miła obsługa, piękne dodatki (teraz jako jedyni mają największy wybór z Kare
          Design)
          Najniższe ceny, lojalnościowe rabaty, rabaty dla architektów ( i bez rabatów
          sklep ma konkurencyjne ceny).
          Mozliwosć negocjacji. Towar mozna oddac bez żadnego problemu-(przeciez może
          sie zdarzyc, ze może nie zaspokoic oczekiwan)
          Szybka wysyłka,towar solidnie opakowany (paczką naprawde mozna rzucać:):)
          expressowo, profesjonalnie.
    • trelekonline Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 22.04.10, 15:20
      sklep z rzetelną i miłą obsługą www.idealmeble.pl
      Meble od nich są wysokiej jakości. Jak dla mnie to jest właśnie
      sklep godny polecenia. Ja jestem zadowolona z ich mebli, moi znajomi
      którym ich poleciłam również
      • krakowskim_targiem Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 25.07.10, 12:25
        ja już gdzieś tu wspominałam... esmebel dorwałam niedawno. fajne,
        proste mebelki w przystępnych cenach. pewnie nie każdemu przypadną do
        gustu, ale jeśli ktoś lubi surowe meble to na bank mu się spodoba.
    • joannakaminskaa Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 06.08.10, 11:53
      ostatno zrobiłam całkiem spore zakupy w artdecor24.pl
      mają spory wybór elementów wyposażenia, przepiękne meble rustykalne, kolonialne, secesyjne itd. ceny też są całkiem przystępne. Mebelki stoją już w pokoju córki od kilku miesięcy i bez problemu znoszą jej temperament.
      • marry-and-more Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 12.08.10, 13:08
        Jeszcze jeden dosyć fajny sklep meblowy to kelman.pl . Mają raczej klasyczne
        rzeczy, ale wiem, że jest sporo osób którym odpowiada taka stylistyka;) Ceny też
        mają dosyć przystępne, co jest dodatkowym plusem.
        • fazerkw Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 12.08.10, 23:56
          Lampy kupowałem w tym sklepieMiła obsługa i niezłe
          rabaty można wynegocjować.Jedyne ale,to braki magazynowe,ale tak jest chyba wszędzie
    • tomialan Polecam www.sklep-upominki.pl 28.08.10, 00:39
      Witam serdecznie, polecam www.sklep-upominki.pl moje 3-krotne zakupy
      zawsze byłem zadowolony, fajna sympatyczna obsługa - dobre ceny oraz
      mozliwość negocjacji cen i rabaty dla stałych klientów.
      Przesyłki zazwyczaj docierają w ciągu dwóch dni
      Naprawde polecam
    • hoggata27 Re: myin 14.10.10, 15:24
      Fajny sklep myin.pl - lubie robic tam zakupy i prowadzą fajny blog Fotel w grochy.
    • Gość: fan Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: 10.203.57.* 16.03.11, 12:18
      Zdecydowanie polecam www.meble.domosfera.pl
      • bei Decorador nie polecam 21.06.11, 12:13
        Jeszcze przed dwoma tygodniami miałam dobre zdanie- jestem klientem od 5 lat.
        Teraz SPADŁA jakosć obsługi.
        Złozyłam zamowienie, zaraz wykonałam przelew i od wielu dni nie mogę skontaktowac się ze sklepem. Telefonu nikt nie odbiera, na maile nikt nie odpowiada.
        Czy tp tak trudno odpowiedziec klientowi, dlaczego nikt mu towaru nie wysyła?
        Jesli to urlopy- to mozna chociaz informacje na stronie umieścic lub automat w poczcie ustawic.
      • Gość: Zośka Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.11, 19:37
        Ja polecam SO POLISH sopolish.pl Jako absolwentka ASP baaaardzo doceniam ich pracę. Dzięki plebiscytowi, który ostatnio organizowali zrobiłam zakupy z 10% rabatem. Prowadzą go młodzi pasjonaci, polecam z całego serca.
    • Gość: Marta Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.home.aster.pl 20.10.11, 01:21
      Polecam zakupy w www.barokko.pl. Szybka, miła, profesjonalna obsługa. Staranny dobór produktów. Rzeczy oryginalne i na czasie do domu i ogrodu. A także donice marki Lechuza dla tych, którzy lubią roślinki :)
      • Gość: jula Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.01.14, 10:28
        sklep amm ma dobre wyposażenie do sklepu. I to w normalnych cenach, a nie z kosmosu. No i też trzeba przyznać, że za taką cenę to i jakość dobra
      • Gość: patryk Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.14, 12:55
        ja regały do sklepu kupowałem w met polu. Sprzedają meble z metalu takie właśnie jak regały, szafy bhp. Ogólnie mają tanie te rzeczy więc warto zwrócić uwagę na ten sklep
    • kurkitrzy sklep.mintyhouse.pl - styl skandynawski - cudo 30.10.11, 07:06
      Dla wielbicieli stylu skandynawskiego polecam odwiedzizny w sklepie Minty House (www.sklep.mintyhouse.pl). Cudnej urody asortyment, pięknie pakowany, bardzo miła właścicielka - wielbicielka Skandynawii, szybka realizacja zamówień. Polecam w 100%.

Edyta
    • migotka_9 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 18.11.11, 12:59
      ja polecam www.outletmeblowy.pl/. Często mają ciekawe akcje promocyjne, rabaty, konkursy. Wszystkie najnowsze informacje pojawiają się na ich Facebooku: www.facebook.com/EkskluzywneMeble Teraz akurat mają konkurs, w którym można wygrać ciekawy świecznik i rabaty na dekoracje.
      • Gość: Irek Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 16:13
        Sklepem internetowym wartym uwagi z pewnością jest www.Lumenmax.pl szeroki wybór asortymentu oraz fachowa obsługa.
      • Gość: Ania Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 15:29
        Sklepem internetowym wartym uwagi jest także www.Scandiconcept.pl mają niepowtarzalne dodatki do domu,ostatnio kupiłam u nich
        www.scandiconcept.pl/product/STYLOWA-SREBRNA-PATERA/?id=47
        i jestem bardzo zadowolona.
    • Gość: Magda Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 13:34
      Polecam sklep www.zoltazebra.pl, kupiłam u nich tortownicę, trafiłam na bardzo miłą i rzeczową obsługę, jestem bardzo zadowolona z towaru i z pomocy w zakupie.
      • iwona-6767 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 27.01.14, 13:22
        a ja polecam amm z wyposażeniem do sklepów. Maja dobre wagi, metkownice, kasy itp.
    • dorota.k2 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 15.03.12, 11:41
      Zabezpieczenia do domu, okucia antywłamaniowe: www.sklep.winkhaus.pl/
      • Gość: Tomekkk Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie wn IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 21:06
        A ja polecam Tekst linka. Szeroki asortyment, markowe produkty, dobry design i co bardzo ważne fachowa i kompetentna obsługa klienta. Myślę, że każdy znajdzie tam coś interesującego dla siebie
    • beti_iteb Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 18.04.12, 16:22
      Ja przetestowałam już dwa razy dzięki poleceniu mi przez moją przyjaciółkę sklep:
      Bello Decor
      Bardzo miła obsługa, paczka przyszła bardzo szybko i była zapakowana tak, że rzucać można.

Polecam
      • Gość: kaszka6 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: 85.219.142.* 31.05.12, 20:02
        Ja polecam nowy sklep www.formazone.pl Mają też showroom w warszawie. Bardzo piękne i praktyczne rzeczy. super meble, których nie znajdziecie nigdzie indziej. Kupiłam lampę i zegar i jestem bardzo zadowolona.
    • kasia.nowak88 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 01.06.12, 09:44
      Mogę polecić sklep ze ślicznymi dodatkami do domu :) www.e-kalia.pl/ kupiłam sobie tam parę świeczuszek do mojego domku :)
    • biedrona1001 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 15.06.12, 17:44
      polecam stronkę: lampy-kinkiety-oswietlenie.dom.pl/526-akcesoria-do-domu
      spójrzcie na te łyżki bo są genialne: lampy-kinkiety-oswietlenie.dom.pl/30375-zestaw-narzdzi-kuchennych-bad-spoon.html
    • Gość: Skakanka Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.static.icpnet.pl 18.01.13, 14:09
      Polecam www.myin.pl/, ciekawy design asortymentu + gwarancja satysfakcji - możesz zwrócić towar do 30 dni na koszt sklepu - poza tym jest także salon w Poznaniu - nie jest to więc tzw. firma-krzak
    • laska350 naszpieknydom.pl czyli stylowe dodatki w jednym m 21.02.13, 16:20
      Polecam dodatki do domu z naszpieknydom.pl
    • Gość: Radek Re: Sklepy internetowe warte uwagi - atakdesign.p IP: 80.50.79.* 16.09.13, 10:13
      Sprawdźcie ten sklep, wszystko co związane z oknami i drzwiami:
      simteq.pl/
      • Gość: karolina Re: Sklepy internetowe warte uwagi - atakdesign.p IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.01.14, 14:18
        AMM ma dobrą ofertę asortymentu do sklepów jak kasy fiskalne, metkownice itp.
        • Gość: aga Re: Sklepy internetowe warte uwagi - atakdesign.p IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.01.14, 09:52
          ja w amm kupiłam wagę i metkownice. Maja dobry sprzęt, to fakt.
      • homesticker Re: Sklepy internetowe warte uwagi - atakdesign.p 22.11.15, 23:26
        Ciężko jest znaleźć dobry sklep z polskim producentem dekoracji. Bardzo duża część jest ściągana z chin i to jest minus. Polecam naklejki na ścianę ze sklepu homesticker.pl/ polski producent, sprawdzony i w dodatku super kontakt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka