Dodaj do ulubionych

meble industrialne

13.01.17, 11:17
Co myślicie o meblach z drewna i stali w stylu industrialnym? Zastanawiam się nad takim stolikiem do salonu: www.brumbull.pl/stoliki/scarabeo2/
Bardzo mi się podoba, ale zastanawiam się, czy będzie pasować. Do jakich wnętrz takie stoliki czy stoły pasują?
Obserwuj wątek
    • justysia_169 Re: meble industrialne 21.04.17, 12:35
      Stolik super! Ja ma mieszkanie urządzone w stylu skandynawskim i kilka elementów surowych, loftowych. Zajrzyj na www.woodandsteel.pl tez maja fajne meble industrialne
    • seart.pl Re: meble industrialne 23.06.17, 13:37
      Połączenie drewna i metalu daje bardzo ciekawy efekt. Pięknie wyglądają szczególnie meble z naturalnego drewna z zachowaną strukturą słojów, widocznymi sękami, rozpękaniami, jak np. takie: www.seart.pl/lozko-debowe-dream-bedroom-1-140x200.html
    • zalbertis Re: meble industrialne 06.07.17, 12:19
      Ja sobie kupiłem takie w stalowym stylu plafony na sklep.lampex.com.pl powiem ci że do takich industrialnych wnętrz plafon metalowy to świetna sprawa. Jak ktoś lubi meble vintage to już wgl będzie idealne.
    • milord34 Re: meble industrialne 29.08.17, 11:50
      Uwielbiam loft . Niestety moja żona nie zgodziła się urządzić mieszkanie w stylu industrialnym, ponieważ uważa że będzie nie przytulnie w domu, ale natomiast zgodziła się urządzić naszą kawiarnie w tym stylu. Te meble są niepowtarzalne i bardzo jakościowe. Zamawialiśmy na tej stronie icon-concept.pl/oferta/meble-restauracyjne/
    • Gość: InstaloDesign Re: meble industrialne IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.17, 22:19
      Bardzo ciekawy stolik. Generalnie drewno i metal bardzo ciekawie się komponują.
    • Gość: Sylwia W Re: meble industrialne IP: *.play-internet.pl 10.06.18, 18:35
      Zapraszam na bloga poświęconego meblom w stylu industrialnym:
      drewnoiforma.pl/pl/n/1
      Pozdrawiam
      • Gość: network87 Re: meble industrialne IP: *.icpnet.pl 19.06.18, 08:08
        www.olx.pl/oferta/stolik-kawowy-industrialny-industrial-homemade-CID628-IDuNzaW.html
    • katarzyna.lew33 Re: meble industrialne 23.10.19, 11:27
      Temat troche zapomniany ale bardzo lubię takie stoliki. Kupiłam tez podobny od firmy MoonWood.me. Jest genialny i śmiało mogę polecić :)
    • Gość: nowy Re: meble industrialne IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.21, 05:06
      W sumie do wszystkich industrialnych, my zamawialiśmy zabudowę loftową z steelandloft.pl/ i do takich wnętrz wydaje mi się pasują tego typu stoliki.
    • Gość: ArteHome Re: meble industrialne IP: *.play-internet.pl 27.05.21, 11:43
      Meble w stylu industrialnym i loftowym sa obecnie bardzo popularne. W firmie ArteHome produkujemy stoliki i konsole z ręcznie malowanymi blatami. Każda konsola jest inna i niepowtarzalna pod względem wzoru. Sprawdź nasze projekty i wyraź swoją opinię. Link do sklepu internetowego: www.artehome.pl/kategoria-produktu/meble/toaletki-i-konsole/
    • Gość: Mateowideo Re: meble industrialne IP: *.play-internet.pl 20.03.22, 21:52
      Polecam ten stolik. Świetna jakość i dobra cena. Styl loft kornelomeble.pl/pl/p/Stolik-kawowy-Kornel-5-styl-industrialny-Loft/55
    • Gość: Anna Re: meble industrialne IP: *.gorlice.ap-media.pl 14.03.23, 10:57
      Jesteśmy producentem takich mebli, robimy je pod zamówienie. Solidne, polski producent.
      Zapraszamy :)
      tel. 694 128 569
      biuro@loftworld.pl
      fb: www.facebook.com/loftworldpl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka