Dodaj do ulubionych

Pomysł niebanalne wnętrze?

06.03.18, 21:44
W przypadku problemu aranżacji mieszkania/domu/biura polecam Panią Anetę Zakrzewską z Home Made Studio z Sosnowca. Remontowałem mieszkanie i nie miałem pomysłu na pokój dziecka(zdjęcia na hmstudio.pl). Po pierwszym spotkaniu Pani Aneta podsunęła mi kilka ciekawych pomysłów. Po kilku dniach miałem parę wizualizacji do wyboru. teraz jestem na etapie remontu łazienki i również Pani Aneta wykonuje to dla mnie i poleciłem znajomej, która również stoi przed pomysłem remontu. Naprawdę polecam
Obserwuj wątek
    • squirk Re: Pomysł niebanalne wnętrze? 06.03.18, 22:08
      Wykopcie trolla spamowego.
    • jacentyu Re: Pomysł niebanalne wnętrze? 06.03.18, 22:18
      Czlowieku ogarnij sie. To ze chwale czyjas prace swiadczy tylko o tym, ze dobrze wykonal swoje zlecenie.
      • squirk Re: Pomysł niebanalne wnętrze? 06.03.18, 22:41
        Och, to pewnie dlatego usiłowałeś naśmiecić tym "polecaniem" także na dwóch innych forach. Co za pech, że cię admin wykopał.
        Mam nadzieję, że stąd też wylecisz.
        Bez odbioru.
    • pipi33 Re: Pomysł niebanalne wnętrze? 18.10.18, 09:59
      Super opcją są jakieś niecodzienne rozwiązania - widziałem kiedyś, ze ktoś miał taki napis jak na weselach - LOVE i w nich jakieś półki :D Przy okazji dawały światło :D
    • pipi33 Re: Pomysł niebanalne wnętrze? 10.12.18, 10:34
      Wiem gdzie widziałem ten napis :) na stronie nim.com.pl
      Maja super pomysły na reklame:) i mozna to wykorzystac to innych celów.
    • aurelianowak1 Re: Pomysł niebanalne wnętrze? 17.10.19, 15:55
      Jeśli chodzi o projekty wnętrz to szczerze polecam firmę Forma Design. Szybko, sprawnie i przede wszystkim PRZEPIĘKNIE zaprojektowali wnętrze mojej restauracji. Klienci nie mogli się nadziwić, a i liczba odwiedzających przy okazji nieco wzrosła. Projektowanie wnętrz Szczecin - tylko z tą firmą.

Jeśli ktoś byłby zainteresowany podrzucam link i życzę powodzenia !
      www.formadesign.szczecin.pl/projektowanie-wnetrz/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka