GoĹÄ: ania IP: 10.201.52.* 05.11.08, 09:42 Uwielbiam ten fotel! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: *** Re: Klasycy designu: Eero Aarnio IP: *.gprs.plus.pl 06.11.08, 07:46 Cyfra + ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ChocolatChaud Re: Klasycy designu: Eero Aarnio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.08, 19:19 O... Nie tylko Cyfra+! Ball Chair pojawił się w filmie "Faceci w czerni" :D Świetnie to zapamiętałam, ponieważ bardzo lubię ten film :) /my: chocolat-chaud.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zewsząd i znikąd Re: Klasycy designu: Eero Aarnio IP: *.aster.pl 09.11.08, 21:39 Komentarz dotyczący jednego słówka. Ja już się nie będę czepiać obcych słów, a mówcie sobie (wy, autorzy) jak chcecie. Tylko pamiętajcie o tym, że rzucanie się na modne słówka nierzadko prowadzi do zapomnienia ich synonimów. A ja mam wątpliwości, czy da się myśleć w skrajnie zubożonym języku. Nie przykładajcie ręki do pozbawiania polszczyzny kolejnych słów. Czy Wy jeszcze wiecie, że to supermodne słówko "transparentny" ma mniej więcej cztery synonimy? Ale nikt już ich nie pamięta, liczy się Moda, a nie jakaś tam "piękna polszczyzna"... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olka Re: Klasycy designu: Eero Aarnio IP: *.neter.pl 10.11.08, 11:28 i tak można by pod większością różnych artykułów biadolić nad polszczyzną autorów, tylko po co? a tu tematem jest design (brrrr... znów okropne niepolskie słowo), a nie polszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: psior Re: Klasycy designu: Eero Aarnio IP: *.ghnet.pl 10.11.08, 13:20 a ja to juz czytalem, tylko nie pamietam gdzie, nic nowego Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Klasycy designu: Eero Aarnio IP: *.cust.tele2.pl 17.05.09, 13:30 a tak mieszka projektant: ilikedesign.blox.pl/2009/05/dom-Eero-Aarnio.html Odpowiedz Link Zgłoś
akademia_1 Re: Klasycy designu: Eero Aarnio 03.07.09, 21:22 mamy te meble w sprzdaży, są super. www.akademiaarchitektury.pl zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
idealmeble Re: Klasycy designu: Eero Aarnio 17.06.10, 11:19 Fotel Ball chair jest idealny dla wszystkich zabieganych osób w łatwy sposób pozwala oderwać się od otaczającego świata. Trochę za drogi do poczekalni ale tam sprawdził by się idealnie. Wszystkich nawet tych którym się on nie podoba zachęca żeby na chwilkę w nim usiedli. Inne meble inspirowane projektami Eero Aarnio Odpowiedz Link Zgłoś