GoĹÄ: ex IP: *.cust.tele2.pl 04.06.09, 00:26 niezwykła naprawdę, piękna. podoba mi się to złote serce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Lenka Re: Niezwykła biżuteria z Norwegii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 21:51 Skandynawska biżuteria jest w ogóle oryginalna. Do Polski wchodzi w końcu moja ulubiona duńska marka Pandora, gdzie można sobie komponować własne bransoletki, wisiorki itp. Zdjęcia z pokazu można zobaczyć na flashfashion.pl/galerie/bizuteria_na_lato Niestety, trochę drogie są te rzeczy:-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Scandinavian Livin Re: Niezwykła biżuteria z Norwegii IP: *.aster.pl 19.11.09, 00:12 Bizuteria firmy Bjorg dostepna jest w sklepie Scandinavian Living. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nnnnnn Re: Niezwykła biżuteria z Norwegii IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.11, 15:55 szkoda ze nie jest dostepna w Panstwa sklepie online Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wariatka Re: Niezwykła biżuteria z Norwegii IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.12, 22:18 juz widziałam bizuterie w sklepie internetowym, mam nadzieje, ze pojawi sie wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
oddmolly Re: Niezwykła biżuteria z Norwegii 02.01.12, 02:28 Jestem fanką tej biżuterii. Jak nie mogę dojechać do Scandinavian Living to dzwonię lub piszę do nich i te Panie wysyłają pocztą. Naprawdę polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosc Re: Niezwykła biżuteria z Norwegii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 22:48 Wyjatkowa i niepowtarzalna.... Warto ja miec, bo jest inna i trudno ja znalezc na polskim rynku, natomiast Pandora jest w kazdym Centrum Handlowym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fanka Re: Niezwykła biżuteria z Norwegii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.12, 15:10 ja jestem zakochana w tej bizuterii, szczegolnie marze o jednym naszyjniku, który podobno nosi Madonna ale jeszcze troche musze popracowac... Odpowiedz Link Zgłoś