Dodaj do ulubionych

Programista - szuka pracy zdalnej lub zleceń

29.10.16, 23:42
Witam,
Nazywam się Jakub Szwarc mieszkam w Toruniu, jestem programistą z zamiłowania. Kończę studia inżynierskie na kierunku Informatyka Stosowana, tematem mojej pracy jest tworzenie gier sterowanych wzrokiem. Po studiach inżynierskich zamierzam zaocznie iść na studia drugiego stopnia również kierunek Informatyka.

Mimo młodego wieku,mam doświadczenie zawodowe wcześniej pracowałem w firmie T KOMP w Bydgoszczy przez 6 miesięcy. Zanim pracowałem w firmie T KOMP. Obecnie pracuje w Toruniu w firmie Opus Capita, szukam nowego doświadczenia zawodowego ponieważ lubie rozwijać swoje umiejętności i zdobywać nowe doświadczenie. Jestem osobą pełną zapału, która lubi podejmować ciężkie decyzje i rozwiązywać różne problemy.

W celu zapoznania się z moimi umiejętnościami oraz tym kim jestem zapraszam na mój profil Golden Line.

www.goldenline.pl/jakub-schwarz/

Zapraszam do kontaktu jakub.szwarc@outlook.com
Obserwuj wątek
    • szwarcus_1 Re: Programista - szuka pracy zdalnej lub zleceń 20.11.16, 19:03
      Up
      • ak-69 Re: Programista - szuka pracy zdalnej lub zleceń 02.12.16, 14:05
        O ile wzrasta oglądalność profilu po tym wpisie?
        Zwłaszcza zaproszeń, akceptacji kontaktu użytkowników z dziedziny HR.
    • atospartos Re: Programista - szuka pracy zdalnej lub zleceń 03.08.17, 14:11
      Polecam sprawdzić ofertę na tej stronie altimi.com/praca-it/ . Aktualnie jest kilka ofert na stanowisko programisty C++, java, javascript i inne. Jeżeli posiadasz wiedzę i doświadczenie, wyróżniasz się wśród innych kandydatów nie wahaj się i aplikuj.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka