Dodaj do ulubionych

Jak tam sytuacja mieszkańcy Pruszkowa, Piaseczna,

IP: 89.77.159.* 30.11.10, 17:36
Jak tam sytuacja na drogach mieszkańcy Pruszkowa, Piaseczna, Brwinowa, Legionowa oraz innych Ząbek, Wołominów, Marek korzystający z dróg będących w gestii księcia Struzika Mazowieckiego? Przejezdne? A jak lokalne samorządy walczą z żywiołem? Pytam, bo jutro muszę pojechać do Podkowy Leśnej przez Pruszków.
Obserwuj wątek
    • Gość: mi Re: Jak tam sytuacja mieszkańcy Pruszkowa, Piasec IP: 89.79.140.* 30.11.10, 19:22
      jedź przez Ząbki. Tutaj sytuacja jest opanowana, zresztą tak jak w Warszawie :)
      • Gość: Gość Re: Jak tam sytuacja mieszkańcy Pruszkowa, Piasec IP: *.home.aster.pl 30.11.10, 20:45
        nie za bardzo wiem co ma piaseczno do pruszkowa, brwinowa itp. Jeśli chodzi o piaseczno to jest git
        • Gość: fghcv Re: Jak tam sytuacja mieszkańcy Pruszkowa, Piasec IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.10, 21:33
          podtopienie zeszło?
    • Gość: piaseczno_rulez Re: Jak tam sytuacja mieszkańcy Pruszkowa, Piasec IP: 178.73.49.* 30.11.10, 22:59
      Z Piaseczna na Służewiec, czyli miejsce pracy większości kredyciarzy jak codzien 16 minut pociagiem. Mina kolegów przebijających się samochodami po 2h z Centrum - bezcenna. Jeszcze jakieś pytania?
      • smurfetka4 Re: Jak tam sytuacja mieszkańcy Pruszkowa, Piasec 01.12.10, 12:59
        ....no i pociągi jeżdżą idealnie zgodnie z rozkładem jazdy
        buahahaha
        • Gość: f Re: Jak tam sytuacja mieszkańcy Pruszkowa, Piasec IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.10, 15:36
          jesli idzie o Pruszków to jest NIEZALEŻNY wybór:

SKM, WKD, i parę wariantów jazdy samochodem. Zawsze coś tam jeździ. WKD 25 minut do śródmieścia, SKM nawet mniej. :-) Jest lepiej niż w jakichś 2/3 stolycy, a przy tym znacznie taniej. Wystarczy tylko wiedzieć to i owo, a nie kierować się wyłącznie folderami devów i namowami doradców ynwestorów.

A jak tam Wilanów i Bemowo? Proporcjonalnie lepiej (do wyższej ceny)?
          • Gość: d :-)))) IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.10, 15:39
            czasu może ciut więcej na dojazd niż z Ochoty, ale ten czas odzyskuję nie odśnieżając samochodu. Bo tu są garaże podziemne, o których mozna tylko pomarzyć w 2/3 stolycy. :-)))

• Gość: stolyca Re: :-)))) IP: *.ipgum.pl 01.12.10, 16:34
              a co ty na alasce mieszaksz 365 dni w roku tam odśnieżacie
            • Gość: ja Re: :-)))) IP: 89.77.159.* 01.12.10, 16:44
              No i byłem dzisiaj w Podkowie. Na wstępie chciałem pogratulować wszystkim mogącym korzystać z niezawodnego transportu szynowego, ale ja niestety musiałem jechać załadowanym samochodem. Nie wiem na czym to polega, ale od znaku oznajmiającego wjazd do Reguł jest jakaś inna strefa klimatyczna. O ile w Warszawie jezdnia w Jerozolimskich była czarna to od Reguł było coraz więcej zmarzniętego błota pośniegowego. W Pruszkowie niczym chyba nie sypią, bo samochody jadą w wyjeżdżonych na ok. 30 cm w śniegu koleinach. Może i to miasto ma jakiś potencjał, ale o drogi nie dba wcale. Odcinek Pruszków-Otrębusy wygląda jeszcze gorzej a w Podkowie na jezdni leży ładna zamarznięta i śliska warstwa śniegu. Podsumowując o godz. 12 odcinek Blue City-Otrębusy jechałem ok. 50 minut, natomiast powrót o 14 zajął mi trochę ponad 1,2h bo ruch był dużo większy.
              Czemu ten Wasz książe Struzik Mazowiecki tak olewa drogi, przecież kontrast pomiędzy Warszawą a suburbiami jest olbrzymi, wystarczy minąć znak Warszawa?
              • Gość: r Re: :-)))) IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.10, 17:19
                > Czemu ten Wasz książe Struzik Mazowiecki tak olewa drogi, przecież kontrast pom
                > iędzy Warszawą a suburbiami jest olbrzymi, wystarczy minąć znak Warszawa?

...a mimo to każdy, kto moze ucieka ze wspaniałej stolycy na te suburbia... :-)

a co do Struzika, to pewnie wiesz, że do wyborów poszło głównie chłopstwo i mohery, więc nic się nie zmieni.
                • Gość: ja Re: :-)))) IP: 89.77.159.* 01.12.10, 17:28
                  Na pewno się nie zgodzę, że każdy kto może to ucieka na suburbia.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka