Dodaj do ulubionych

Developer BRANDT - Inwestycja "Pod brzozami"

IP: *.prezydent.pl 13.05.13, 14:59
Witam,

Jestem zainteresowany kupnem mieszkania na osiedlu "Pod brzozami" przy Wale Miedzeszyńskim. Miał ktoś może doświadczenie z firmą developerską BRANDT? Co sądzicie o tej inwestycji? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: wvw Re: Developer BRANDT - Inwestycja "Pod brzozami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 11:05
      Podaję link do podobnego tematu:
      forum.gazeta.pl/forum/w,106,134395897,139915839,Re_Developer_BRADNT_osiedle_pod_brzozami_w_Wawie.html?wv.x=2
      W razie pytań kontakt:
      cytrynabezcukru@wp.pl
    • Gość: zainteresowany Re: Developer BRANDT - Inwestycja "Pod brzozami" IP: *.centertel.pl 28.05.13, 17:16
      znajomi kupili u niego mieszkanie i cieszy się bardzo dobrą opinią, ja też będę tam mieszkał i mogę polecić tego dewelopera !!!! z tego co wiem bardzo przejmuje się klientami i nie zostawia ich z problemami jeżeli takie nastąpią !!!!!
      • Gość: RudyPinokio Re: Developer BRANDT - Inwestycja "Pod brzozami" IP: *.play-internet.pl 28.05.13, 18:13
        ha ha ha, bez autoreklamy dzień stracony developerki :-))))
      • Gość: malowanalala23 Re: Developer BRANDT - Inwestycja "Pod brzozami" IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.07.13, 12:46
        Ciekawe kto z pracowników dewelopera to napisał? bo po kontakcie z osobami które kupiły mieszkania na tym osiedlu już nie jest tak kolorowo.
        Im więcej im pieniędzy wpłacasz tym Panowie stają się bardziej chamscy i robią problemy.
        • Gość: staryklientbrandt Re: Developer BRANDT - Inwestycja "Pod brzozami" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.09.13, 19:16
          Jestem mieszkańcem innego osiedla tego dewelopera przy ul. Sęczkowej. Zapraszam do nas zobaczycie co znaczy arogancja wykonawcy, niewywiązywanie się z umowy, brak pozwoleń na użytkowanie, mieszkanie w błocie i z prądem z przyłącza budowlanego. Sąsiedzi walczą w sądzie o swoje a gwarancja to fikcja. Zatem niech was ręka boska broni
          • Gość: gg Re: Developer BRANDT - Inwestycja "Pod brzozami" IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.11.13, 21:40
            trzeba było kupić gotowe mieszkanie a nie w trakcie inwestycji, wtedy zawsze kupuje się kota w worku!!! No ale cóż taka nasza polskość, najpierw kupuje z pazerności dziure w ziemi a potem się wszystkich krytykuje tylko nie własną głupote.
      • Gość: mieszkaniec Re: Developer BRANDT - Inwestycja "Pod brzozami" IP: *.net.pl 04.10.13, 19:29
        ha ha! co za brednia- ten deweloper martwi sie o klienta? - chyba o alkohol na budowie sie martwi ! to banda nierobów ! wszystko spieprzą! Nie polecam, stanowczo odradzam!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka