Dodaj do ulubionych

Wniosek o upadłosć Ganta

IP: 91.206.6.* 07.10.13, 16:00
Jest wniosek o upadłość likwidacyjną Ganta
Obserwuj wątek
    • Gość: matol Re: Wniosek o upadłosć Ganta IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.13, 21:12
      powiem to co juz wiele razy bylo powiedziane
      DO PIACHU ;)

Mila Pani proponowala mi mieszkania za 7,8,9,10k/m2 a teraz nie mam litosci dla dziadow niech spi*** i padaja ;)
    • Gość: badboy Re: Wniosek o upadłosć Ganta IP: *.dyn.nltelcom.com 09.10.13, 08:39
      Przecież to było tylko kwestią czasu.
    • wandotroll2 Re: Wniosek o upadłosć Ganta 09.10.13, 09:07
      Jak mawia Czesio: Bye, bye, maszkaro!
    • Gość: Grand Gant Re: Wniosek o upadłosć Ganta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.13, 09:28
      Bez kitu, z czego się cieszycie?

Z podwykonawców, którzy nie zobaczą swojej kasy?
      Z ludzi, których Gant zwolni?
      Z klientów, którzy im jakieś zaliczki wpłacili i też nie dostaną zwrotu?

Typowe Polaczki!
      • wandotroll2 Re: Wniosek o upadłosć Ganta 09.10.13, 16:02
        Jak się robi interesy ze złodziejem to trzeba liczyć się z konekwencjami. Amber Gantowi mówiliśmy od kilku lat nie i cieszymy się, że już więcej żadnego podwykonawcy, pracownika, klienta, ani posiadacza obligacji nie okradnie. Widzisz różnicę Polaczku Przypie...czku?
      • Gość: matol Re: Wniosek o upadłosć Ganta IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.13, 19:47
        Ci ludzie brali udzial w machinie zla.
        Nakrecali ceny do 10k/m2 wiec co cie nagle ich los obchodzi?
        Wiele osob chcialoby kupic mieszkania po uczciwych cenach.

Oczywiscie nie wiem jak reszta ale ja czekam na upadlosc z szampanem, oczysci sie rynek z tego scierawa a mieszkania bedzie mozna kupic od syndyka masy upadlosciowej bez smiesznego marketingu i cudowania z zalosnymi promocjami pan z marketingu(tym to juz wogole ciezko wspolczuc takie specjalistki pewnie sobie poradza :D) ;)
        • Gość: ..... Re: Wniosek o upadłosć Ganta IP: 46.31.32.* 09.10.13, 21:48
          > Oczywiscie nie wiem jak reszta ale ja czekam na upadlosc z szampanem, oczysci s
          > ie rynek z tego scierawa

10/10
      • rydzyk_fizyk Re: Wniosek o upadłosć Ganta 09.10.13, 21:32
        Przecież upadłość to tylko szczególny rodzaj egzekucji.

Podobne szanse mieliby egzekwując swoje zobowiązania indywidualnie.
    • calun_torunski jest mocna odpowiedz Ganta na podstepny wniosek 16.10.13, 16:39
      wierzycieli

biznes.pl/rynki/gielda/agencyjne/gant-zlozyl-wniosek-o-upadlosc-z-mozliwoscia-zawar,5583066,news-detal.html
      ugode sobie wymyslili
      • rydzyk_fizyk Re: jest mocna odpowiedz Ganta na podstepny wnios 16.10.13, 17:31
        Wygląda, że zbliża się zakończenie uporczywej terapii.
      • Gość: jan_dzban No i cenki w górę IP: *.jjs.pl 16.10.13, 17:46
        ..bo nie bedzie mial kto budowac, a niedoszli klienci ganta poszukaja mieszkan gdzie indziej i podbija ceny ;-)
    • pikpok25 Re: Wniosek o upadłosć Ganta 16.10.13, 17:20
      czy ktoś wie ile w tej sytuacji zyskają osoby które kupiły obligacje? 10% ? 20% od zainwestowanej kwoty?

Czy osoba która prognozowała na blogu updek Ganta i była nękana przez dewelopera dostanie jakieś odszkodowanie?
    • Gość: matol Re: Wniosek o upadłosć Ganta IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.13, 17:52
      PAmietacie jak tu na forum pisano ze to smiec i gowno do zaorania? :)
      Mowilem ubrali ludzi jeszcze w obligacje i teraz zwijaja stragan haha ;)

Czekamy na likwidacje, KONIEC SCIERWA,haha mieszkania mieli po 9k.m2 buahaha ;)
      Otwieram szampana a wy? :D

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka