Dodaj do ulubionych

qualia wilanów Villa Werde, Siena i Bianca opinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 08:46
Witam. Czy ktoś z Was orientuje się dlaczego qualia ma tak niskie ceny w porównaniu z innym deweloperami na Wilanowie? Cena wyjściowa bez negocjacji 6 tys. Interesuję się osiedlem Verde, Siena i Bianca. Czytałam też że ulica Branickiego ma być połączona z Płaskowickiej, wtedy ruch będzie bardziej natężony. Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: m7 Re: qualia wilanów Villa Werde, Siena i Bianca op IP: 195.182.34.* 06.11.13, 10:12
      Na pewno duży ruch na Branickiego jaki będzie w przyszłości ma wpływ na cenę. Ale głównie chodzi pewnie o duże metraże. Mieszkania o powierzchni prawie 80m2 z dwoma pokojami nie są dzisiaj popularne. Dlatego uważam że cena 6 tys zł za m2 wcale nie jest niska. U innego dewelopera też spokojnie kupisz w tej cenie ale będziesz mieć np. 3 lub 4 pokoje.
      • Gość: inka Re: qualia wilanów Villa Werde, Siena i Bianca op IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 11:43
        Tak na prawdę szukam 80/90 m 4 lub 3 pokoje z możliwością przerobienia na 4. Sprawdzam na Wilanowie bo mają w miarę ceny a i okolice są mi znane. Orientujecie się w jakiej teraz cenie za m2 mogę tam znaleźć mieszkanie i u jakiego dewelopera? Dzięki:)
        • Gość: NEGOCJATORNIA.pl Re: qualia wilanów Villa Werde, Siena i Bianca op IP: *.jmdi.pl 07.11.13, 21:15
          Nie problem w tej lokalizacji znaleźć mieszkanie za 5000zł za metr z użytkowaniem wieczystym.
          Część deweloperów ma niski standard i dużo usterek w budynkach.
          • Gość: M Re: qualia wilanów Villa Werde, Siena i Bianca op IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 12:07
            Orientujecie się czy są mieszkania w cenie do 250 tyś? jeśli tak, to u jakiego dewelopera? Interesuje mnie Miasteczko Wilanów, a nie zadupie za Pałacem.
            Dzięki.
            • Gość: inka Re: qualia wilanów Villa Werde, Siena i Bianca op IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.13, 16:29
              A co sądzicie o Aura Park czy cena 6500m2 to dobra cena?
              • Gość: M Re: qualia wilanów Villa Werde, Siena i Bianca op IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.13, 17:55
                Cena dobra, ale zależy przy jakim metrażu :)
              • Gość: NEGOCJATORNIA.PL Re: qualia wilanów Villa Werde, Siena i Bianca op IP: *.jmdi.pl 17.11.13, 21:29
                Na miasteczku Wilanów cena dobra to 5000zł za metr

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka