togre 25.07.14, 13:31 Ktoś coś wie, kupił, rozmawiał z deweloperem, ma jakieś "przemyślenia" ? Szukałem odpowiedniego tematu, ale nie znalazłem wątku na temat tej inwestycji to też zakładam nowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mic-kam Re: Park Światowida (Światowida/Mehoffera) - Ama 28.07.14, 21:57 Odwiedź dwie inwestycje przy ul. Piaskowej to wyrobisz sobie zdanie o tym deweloperze. Odpowiedz Link Zgłoś
mar.miz Re: Park Światowida (Światowida/Mehoffera) - Ama 29.07.14, 12:14 Ja kupiłem tam mieszkanie. Czekam aż się wybuduje:) Przemyśleń mnóstwo, dużo pozytywnych. Pytaj konkretnie to odpowiem na wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkancy12 Re: Park Światowida (Światowida/Mehoffera) - Ama 18.08.14, 17:46 Ja też kupiłem mieszkanie w tej inwestycji. W razie pytań także jestem do dyspozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
mar.miz Re: Park Światowida (Światowida/Mehoffera) - Ama 18.08.14, 20:45 Znaczy się - sąsiad? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkancy12 Re: Park Światowida (Światowida/Mehoffera) - Ama 19.08.14, 16:44 Zgadza się, witam! Postaram się także udzielać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
togre Re: Park Światowida (Światowida/Mehoffera) - Ama 21.08.14, 10:20 Więc witajcie sąsiedzi. Również kupiłem tu mieszkanie. Nie pytałem o nic, ale teraz potencjalnie zainteresowanym również mogę udzielić odpowiedzi na trapiące ich pytania - o ile będe potrafił, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
mar.miz Re: Park Światowida (Światowida/Mehoffera) - Ama 26.08.14, 16:28 A który lokal jeśli to nie tajemnica? Bo jedni sąsiedzi spod 12-ki to tak na końcu świata ode mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
togre Re: Park Światowida (Światowida/Mehoffera) - Ama 26.08.14, 17:19 Oj, rzucać tak na publicznym forum numeru swojego przyszłego mieszkania chyba nie chcę, bynajnmniej jeszcze ;) Tak czy inaczej - troche wyżej i trochę w bok od Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mar.miz Re: Park Światowida (Światowida/Mehoffera) - Ama 18.08.14, 21:10 Zapraszam też na forum amabudparkswiatowida.fora.pl/ Tworzę w wolnych chwilach, więc niewiele jeszcze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
klienka Re: Park Światowida (Światowida/Mehoffera) - Ama 04.10.14, 12:01 mam pytanie czy ktoś negocjował cenę z deweloperem? do jakiego poziomu są skłonni zejść zastanawiam się nad zakupem dwóch mieszkań Odpowiedz Link Zgłoś
mar.miz Re: Park Światowida (Światowida/Mehoffera) - Ama 28.10.14, 00:09 zapraszam na forum amabudparkswiatowida.fora.pl/ tam są wszystkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
janetjackson Re: Park Światowida (Światowida/Mehoffera) - Ama 25.11.14, 14:43 Halloo! Meldujemy się jako kolejni nowi, a raczej przyszli lokatorzy w inwestycji na Światowida;) na razie nie możemy się doczekać oddania mieszkania no bo potem to będzie już z górki. Bardzo nas cieszy perspektywa świętego spokój i cisza:) no i to że dowiemy się w końcu co to znaczy świeże powietrze..no a przynajmniej świeższe niż w okolicach centrum;) Odpowiedz Link Zgłoś
wsadasdfg Re: Park Światowida (Światowida/Mehoffera) - Ama 26.11.14, 09:02 Ja odradzam dewelopera. Z pozoru wygląda wszystko pięknie .Ale po oddaniu wychodzi ogrom problemów do których deweloper jako administrator nie chce się zająć. Budowane za szybko. Nie dokładnie. Sugeruje zarejestrować się na którymś forum innych osiedli postawionych przez AmA BuD. Jest na nich od groma wątków o problemach i użeraniu się z developerem. Odpowiedz Link Zgłoś
mic-kam Re: Park Światowida (Światowida/Mehoffera) - Ama 28.11.14, 16:27 Też odradzam tego dewelopera. Zapraszam na Piaskową zobaczycie jak inwestycja wygląda po latach. Na początku wszystko ładnie wygląda, a potem... ehhh wszystko się sypie. Odpowiedz Link Zgłoś
michalp449 Re: Park Światowida (Światowida/Mehoffera) - Ama 21.12.15, 19:01 Witajcie, czy możecie podać dokładną informację o opłatach, tj. czynsz, inne opłaty, które będzie się płaciło? Co wchodzi w skład czynszu? Odpowiedz Link Zgłoś
biala1000 Re: Park Światowida (Światowida/Mehoffera) - Ama 04.01.16, 14:01 A pro po proponowanych warunków, rachunek powierniczy otwarty czy zamknięty bez dodatkowego zabezpieczenia gwarancji bankowej nie jest nic warty i przed niczym nie chroni. Jedyny bezpieczny zakup nieruchomości to płatność po przeniesieniu własności nieruchomości... domorosłe mądrale oraz internetowi studenci powinni przeczytać interpretację do noweli ustawy deweloperskiej, która czeka od 2 lat w zamrażarce sejmowej. Odpowiedz Link Zgłoś
biala1000 Re: Park Światowida (Światowida/Mehoffera) - Ama 30.06.16, 11:48 UWAGA dla wszystkich kupujących deweloper nie prowadzi Rachunków Powierniczych dla budowanej nieruchomości! Wpłacane pieniądze nie są chronione w żaden sposób, w przypadku upadłości dewelopera zostaniemy bez mieszkań i bez naszych ciężko zarobionych pieniędzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś