pomatol 16.08.15, 10:27 Witam Jakie macie opinie o tej inwestycji? Jak oceniacie okolice i dewelopera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tixy123 Re: Zen Garden Mokotow Santocka 10 23.01.17, 15:36 No właśnie macie jakieś informacje ? mój znajomy niestety nie mógł pochwalić tego dewelopera. Odpowiedz Link Zgłoś
piotpiotrek Re: Zen Garden Mokotow Santocka 10 29.01.17, 22:29 Ja słyszałem o problemach przy odbiorach czy ktoś ma może więcej informacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgaw1 Re: Zen Garden Mokotow Santocka 10 30.01.17, 10:40 podobno deweloper niechętnie podejmuje się poprawek i wszystko odbywa się na drodze urzędowej. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_jurekb Re: Zen Garden Mokotow Santocka 10 07.02.17, 12:42 to już kolejna nieprzychylna opinia o tym developerze , szkoda bo myślałem kiedyś nad mieszkaniem w tej inwestycji. Słyszał ktoś może coś o osiedlu leśnykwiat? podobno mają dobre ceny i lokalizacje. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_em1 Re: Zen Garden Mokotow Santocka 10 28.02.17, 09:58 ja mieszkam na LK i jest super - przede wszystkim lokalizacja - niby Warszawa a spokój i przyroda jak w jakiejś pięknej małej miejscowości :) Odpowiedz Link Zgłoś
adrianwrzesien Re: Zen Garden Mokotow Santocka 10 05.04.17, 16:59 też mieliście problemy z odbiorami ? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_jurekb Re: Zen Garden Mokotow Santocka 10 07.04.17, 09:17 tak podobno deweloper nie działa zbyt szybko Odpowiedz Link Zgłoś
quaresma83 Re: Zen Garden Mokotow Santocka 10 10.04.17, 10:42 Patrząc na wasze nie przychylne komentarze polecę Wam dewelopera Leśny Kwiat - piękna okolica , super lokale i uczciwy deweloper Odpowiedz Link Zgłoś
ardantes Re: Zen Garden Mokotow Santocka 10 11.04.17, 13:48 Oferuję pomoc w profesjonalnym odbieraniu mieszkań w stanie deweloperskim oraz mieszkań wykończonych pod klucz. W ramach odbioru sprawdzam (w odniesieniu do norm) tynki, posadzki, nadproża, stolarkę okienną, szyby, drzwi wejściowe, wod-kan, blacharkę okienną, barierki balkonowe, płytki ceramiczne, wentylację, elektrykę itp. itd. Dysponuję profesjonalnym certyfikowanym sprzętem takim jak kamera termowizyjna, precyzyjny anemometr termiczny (bezwiatraczkowy), dalmierz laserowy, wilgotnościomierz budowlany, elektroniczna kątownica (do sprawdzania pomieszczeń o nierównoległych ścianach), wzorcowany zestaw pomiarowy do pomiarów bezpieczeństwa elektrycznego, nadajnik i odbiornik do wyszukiwania kabli elektrycznych i rur pcv w ścianach, ... Oczywiście podstawowymi narzędziami są poziomnica, kątownica, szczelinomierz oraz nieduża drabina. Wszystkie znalezione usterki zaznaczam miękkim ołówkiem (B6) na posadzce lub na ścianach. Tam, gdzie nie ma takiej możliwości (np. na szybach) przyklejam karteczki z opisem usterki. Ponadto spisuję protokół z odbioru. W czasie kładę nacisk na jakość i dokładność sprawdzania. Pracuję tak długo, jak tego wymaga sytuacja. Niektóre z moich odbiorów trwają nawet do 4-5 godzin. Wynika to z ilości znalezionych usterek. Odbiory mieszkań z moim udziałem nie są szybkie, ale za to moi klienci są zadowoleni. Natomiast deweloperzy już niekoniecznie. Działam na terenie Warszawy i okolicznych miast. Działam legalnie - wystawiam faktury VAT (np. w celu udokumentowania wydatków na cele mieszkaniowe) mgr inż. Marek Żabicki Zapraszam do kontaktu: 603 769 359 email: kontakt@odbiory-warszawa.pl www.facebook.com/odbiorywarszawa/ www.odbiory-warszawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tixy123 Re: Zen Garden Mokotow Santocka 10 24.04.17, 09:51 na Leśnym nic nie trzeba podobno sprawdzać :D Odpowiedz Link Zgłoś
kris345 Re: Zen Garden Mokotow Santocka 10 25.04.17, 09:21 to prawda my nie mieliśmy żadnych problemów przy odbiorze Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_jurekb Re: Zen Garden Mokotow Santocka 10 06.06.17, 14:46 Coraz więkcej problemów z odbiorami mieszkań od deweleporów - widać że stawiają na ilośc a nie jakość - niestety Odpowiedz Link Zgłoś
1pabloooo Re: Zen Garden Mokotow Santocka 10 07.06.17, 08:44 no to już niestety chyba jest plaga naszych czasów , wątpie że my szare ludki coś na to poradzimy :). Odpowiedz Link Zgłoś
tixy123 Re: Zen Garden Mokotow Santocka 10 12.06.17, 10:04 powiem tak są jeszcze deweloperzy u których można kupić mieszkanie bez żadnych obaw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adromed Re: Zen Garden Mokotow Santocka 10 16.11.22, 09:55 USŁUGI WYKOŃCZENIOWO - REMONTOWE NA TERENIE WARSZAWY I OKOLIC ADROMED Wykonujemy wszelkie prace wykończeniowe : -malowanie, tapetowanie; -wykonywanie gładzi, szpachlowanie; -układanie glazury, terakoty, gresu; -układanie paneli podłogowych oraz ściennych; -ścianki działowe g/k; -wykonywanie wylewek betonowych oraz samopoziomujących; - elektryka i hydraulika; oraz wiele innych prac remontowych. handlowy@adromed.pl 668-206-901 Odpowiedz Link Zgłoś