kris345 25.08.16, 12:46 forum dla mieszkańców ( przyszłych i obecnych ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kris345 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 25.08.16, 12:52 Witam , jestem w trakcie kupna mieszkania na osiedlu , jak u Was przebiegał odbiór kluczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_em1 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 29.08.16, 11:02 u mnie było wszystko ok ! był jeden malutki problem ale deweloper się z nim uporał w ciągu 2 dni Odpowiedz Link Zgłoś
piotpiotrek Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 31.08.16, 13:49 a pytanie do już mieszkających tam ludzi , jakie opinie na temat osiedla ? dobrze się ta mieszka ? gdyż zastanawiam się z żoną nad kupnem mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
1pabloooo Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 06.09.16, 11:09 Mnie osobiście podoba się to osiedle , choć tam nie mieszkam ale często przechodzę w pobliżu na spacerach z psem :) ale wiadomo każdy ma inny gust Odpowiedz Link Zgłoś
tixy123 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 08.09.16, 11:03 nawiększa wada to dosyć spory ruch - szczególnie w zime , ale są sposoby aby omijać korki i szybko dostać się do centrum Odpowiedz Link Zgłoś
patii84 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 13.09.16, 10:45 słyszał ktoś o jakiś dobrych szkołach w pobliżu ? mamy dziecko w wieku 6 i 12 lat i zastanawiamy się nad przeniesieniem dzieci od zimowego półrocza Odpowiedz Link Zgłoś
mikamika25 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 15.09.16, 17:24 A czy ktoś słyszał o nowej inwestycji? Na płocie biura sprzedaży wisi baner. Ponoć sprzedaż ma się zacząć w październiku. Odpowiedz Link Zgłoś
tixy123 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 16.09.16, 12:33 sprzedaż ma ruszyć w październiku, z tego co słyszałem na razie oddane zostaną mieszkania 75m2. Co najważniejsze ceny mają zostać utrzymane ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikamika25 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 17.09.16, 10:20 Dowiedziałam się. Bedzie mieszanka leśnego kwiaty 2 i 3. Środek segmenty a Narodzenie mieszkania. Zastanawiam się co lepsze. Segment dół 40m a góra 35 plus mini ogrodnicze czy lepsze mieszkanie na piętrze i wtedy 75 metrów na jednym poziomie plus taras. Segment 320, mieszkanie 300 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
piotpiotrek Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 20.09.16, 17:39 a Wy co bardziej polecacie , segment czy mieszkanie na jednym poziomie ? jakieś opinie , wady zalety ? Odpowiedz Link Zgłoś
mikamika25 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 20.09.16, 21:31 Ja też czekam)na opinie. Jesteście zainteresowani ta inwestycja? Ja uważam że plus segmentu to w przypadku bezczynszowe brak osoby do podziału kosztów np napraw remontów tak jak by było w przypadku mieszkania parter piętro. Za to mieszkanie na jednym poziomie to więcej przestrzeni ni schody nie zabierają metrażu. Sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
piotpiotrek Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 23.09.16, 09:56 my wybieramy chyba mieszkanie ze względu na małe dziecko :) Odpowiedz Link Zgłoś
tixy123 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 26.09.16, 10:01 z małym dzieckiem chyba lepiej będzie mieć dwa piętra , ułatwia to utrzymanie porządku w domu :P Odpowiedz Link Zgłoś
piotpiotrek Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 05.10.16, 11:26 tak ale schody + małe dziecko może się różnie skończyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_em1 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 10.10.16, 12:46 nie ma się co tym kierować - są już bardzo dobre zabezpieczenia , które ułatwiają życie rodzicom Odpowiedz Link Zgłoś
karolinas_86 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 20.10.16, 10:05 znalazłam na inny forum :) wrzucam tu może się przyda www.facebook.com/groups/548583751979849/551418601696364/?notif_t=group_activity¬if_id=1476696034473485 Odpowiedz Link Zgłoś
tixy123 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 25.10.16, 13:29 o super , szukałam forum LK IV ! Odpowiedz Link Zgłoś
kris345 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 27.10.16, 13:31 byliście może ostatnio na targach na Ursynowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_em1 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 02.11.16, 10:14 ja byłam.na targach mieszkań. Do stoiska Leśny Kwiat stała kolejka, ogólnie chyba jest boom na mieszkania MDM bo kończy się program, a tu jeszcze takie ceny to też i rozchodzą się jak ciepłe bułeczk Odpowiedz Link Zgłoś
karolinas_86 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 07.11.16, 11:31 Mnie jako osoby co już zakupiła trochę to martwi, wkońcu jesteśmy otoczeni zielenią, obyśmy kiedyś przez Deweloperów nie byli zabudowani z każdej strony, póki co jest taak pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_em1 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 29.11.16, 12:11 podobno nie mamy się czym martwić :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mum Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 29.11.16, 14:19 Spokojnie drugiej Warszawy nam tu nie zrobią działki wkoło mają warunki, że w 70% muszą być to tereny zielone bo tu już Konstancin, więc jak będą powstawać to domy, wille z dużymi ogrodami, a wtedy wartość naszych mieszkań pójdzie w góre Odpowiedz Link Zgłoś
kris345 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 30.11.16, 09:21 mamy tu tak ładnie że każdy chce wyjechać z zakorkowanej Warszawy. Ale to prawda co napisała Pani przede mną , też tak słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
karolinas_86 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 30.11.16, 14:10 Chyba faktycznie Leśny Kwiat nabiera sławy bo nawet mamy nową stronę Odpowiedz Link Zgłoś
karolinas_86 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 04.01.17, 11:22 Ja dostałam kontakt od Pani Sylwii w biurze LK do firmy gotowemieszkanie.pl na razie jestem po pierwszych rozmowach, prezentują się dobrze. Byłam w mieszkaniu które wykonują - wyglądają też na takich co zachowują porządek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mum Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 04.01.17, 15:59 byli u nas na osiedlu ? może jak będzie więcej chętnych to będą zniżkii Odpowiedz Link Zgłoś
karolinas_86 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 05.01.17, 12:38 podobno są przewidziane lepsze ceny dla mieszkańców naszego osiedla jeśli będzie nasz więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacob-x1 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 09.01.17, 08:45 o to super bo znaleźć dobre mieszkanie było bardzo ciężko ale dobrą ekipę na wykończenie chyba porównywalnie :). Pozdrawiam Sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
kris345 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 09.01.17, 12:35 Wiadomo co z podziałem miejsc postojowych ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mum Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 09.01.17, 16:01 Developer podaję te informację podczas podpisywania umowy , jeśli wypadło Ci z głowy to zadzwwoń do biura obsługi mi zawszę chętnie pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś
tixy123 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 10.01.17, 10:33 każdy ma przydzielone miejsca postojowe w umowie od dewelopera Odpowiedz Link Zgłoś
ra_doch Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 14.01.17, 18:15 Mam pytanie do (mam nadzieję przyszłych) sąsiadów z osiedla Leśny Kwiat 1. Zastanawiam się nad kupnem mieszkania w czwartej inwestycji, choć widzę, że wybór już został niewielki. Czy mieliście jakieś opóźnienia w budowie/odbiorach? I czy sąsiedzi z drugiej inwestycji też już odbierali? Jakie są wasze wrażenia ze współpracy z deweloperem? Odpowiedz Link Zgłoś
patii84 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 25.01.17, 11:40 Heej :) a co tam chcesz wiedzieć ja kupiłam mieszkanie na LK II Odpowiedz Link Zgłoś
adrianwrzesien Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 28.01.17, 13:38 i jak z odbiorami ? są jakieś opóźnienia ? i jak wrażenia jak okolica? Zastanawiam się nad zakupem w inwestycji LK IV lub LKV bo podobno są jakieś plany , ktoś coś wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotpiotrek Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 29.01.17, 20:48 U mnie wszystko ok - miałem jedynie pęknięcie na oknie w kuchni ale deweloper mi na szczęście wymienił w ciągu tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgaw1 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 30.01.17, 10:02 Super ! bardzo mnie cieszą takie opinie bo na osiedlu kuropatwy podobno była masakra z odbiorami... słyszał ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_em1 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 28.02.17, 09:56 no też o tym słyszałam że na kuropatwy mieli problemy :( słabo Odpowiedz Link Zgłoś
1pabloooo Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 01.03.17, 11:14 Wiadomo czy LeśnyKwiat wystawia się w najbliższym czasie na jakiś targach ? Odpowiedz Link Zgłoś
adrianwrzesien Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 02.03.17, 08:44 10 marca są targi północne na których mają się wystawiać Odpowiedz Link Zgłoś
tixy123 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 03.03.17, 10:10 no też o nich słyszałam mam zamiar się wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_jurekb Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 05.04.17, 16:53 i jak byliście na targach ? na południowych były tłumy przy stoisku naszego osiedla Odpowiedz Link Zgłoś
tixy123 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 24.04.17, 09:51 w Hali Koło też było spore zainteresowanie LK V , podobno zostało niewiele mieszkań Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_jurekb Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 25.04.17, 09:20 uhuhu to ciekawe czy jeszcze coś zostało , wiadomo coś o kolejnych inwestycjach tego dewelopera ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_em1 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 26.04.17, 11:19 Cały czas powstają nowsze traz to już chyba będzie LK V Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_em1 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 27.04.17, 11:36 tak tak LK V , jest nas coraz więcej ale coż się dziwić taki komfort w takiej cenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_jurekb Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 06.06.17, 14:43 Witam czy wiecie może do kiedy można składać wnioski o dofinansowanie MDM ? Odpowiedz Link Zgłoś
tixy123 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 06.06.17, 15:53 kurcze zawsze z tymi prawnymi sprawami są problemy a też bym chciała się coś więcej dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
1pabloooo Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 07.06.17, 08:41 podobno pula na 2017 się skończyła ? Odpowiedz Link Zgłoś
benek_wwa Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 08.06.17, 10:48 nawet na początek 2018 także trzeba czekać i nie zwlekać jak już będzie dofinansowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tixy123 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 12.06.17, 09:58 kurczę jak zawsze zaspałam - muszę następnym razem być bardziej ogarnięta :). Odpowiedz Link Zgłoś
paulinasmka Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 05.08.17, 23:17 Cześć, Jest tu może ktoś, kto planuje zakup mieszkania w LK V? Udało się Wam dogadać z developerem, żebyście mieli w programie MDM? Odpowiedz Link Zgłoś
bauman_balek Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 06.01.18, 20:27 Drodzy mieszkańcy!:) Zastanawiam się nad zakupem segmentu na osiedlu Leśny Kwiat. Chciałbym spytać o dojazd do Warszawy (chodzi oczywiście o godziny poranne na tygodniu...) Słyszałem opinie o gigantycznych korkach. Mógłby ktoś przybliżyć sytuację? Jaki jest np. średni czas dojazdu do najbliższej stacji metra na Ursynowie czy parkingu P+R? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mojka17 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 06.04.18, 19:41 Dla nas dojazd okazał się tak fatalny, że nie rekompensuje niskich cen. Droga jest strasznie niebezpieczna - jak jednopasmowkę można traktować jako drogę dwupasmową i jeszcze się na niej spieszyć? Inwestycja jest chyba tylko dla ludzi, którzy mogą sobie pozwolić na niewychodzenie z domu w ogóle.... Odpowiedz Link Zgłoś
rolety3miastopl Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 07.01.18, 16:29 Oferujemy Państwo kompleksowy zakres sprzedaży oraz montażu rolet wewnętrznych. BEZPŁATNY I NIEZOBOWIĄZUJĄCY POMIAR BEZPŁATNA WYCENA Nasze produkty pochodzą od renomowanych producentów w branży Wysoka jakość produkcji oraz pochodzenia materiałów jest dla Nas priorytetem Stawiamy na zadowolenie klienta Jesteśmy otwarci na negocjacje oferty w przypadku gdyby konkurencja przedstawiła lepszą Szybki czas realizacji, szybkie rozpatrywanie ewentualnych reklamacji Firma zatrudnia przeszkolonych pracowników z obsługi sprzedaży oraz instalacji produktów roletowych,żaluzji 100% zadowolenie klienta Nasze prace można zobaczyć na profilu facebookowy: www.facebook.pl/rolety3miasto adres strony: www.rolety3miasto.pl email : bok@rolety3miasto.pl kontakt telefoniczny : 721509519 ZAPRASZAMY DO ZAPOZNANIA SIĘ Z OFERTĄ Odpowiedz Link Zgłoś
anettmaj Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 25.02.18, 23:39 witam! jak wygląda przebudowa ulicy działkowej i podłączenie z internetem? ile rano jedzie się z leśnego kwiatu na łopuszańską? koło Modo? warszawa Włochy? Mieszkańcy proszę o informacje jak to wygląda rano? będę wdzięczna za podpowiedz pozdrawiam Calineczka Odpowiedz Link Zgłoś
mojka17 Re: Osiedle Leśny Kwiat I i II Józefosław 06.04.18, 19:38 Nie ma miejsca na przebudowę tej drogi, ergo dojazd zostanie fatalny przez jeszcze co najmniej 2 dekady. Odpowiedz Link Zgłoś