GoĹÄ: Dominik IP: *.clinternal / 10.2.1.* 19.04.02, 13:04 Czy ktos z Was kupił może mieszkanie w Ebejocie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: marcin Re: EBEJOT- Kupować u nich czy nie ? IP: *.polkomtel.com.pl 22.04.02, 10:17 I owszem, kupiłem u nich mieszkanie. Nie mogę powiedzieć nic złego o firmie. Są otwarci na współpracę - przede wszystkim wykazali dużą cierpliwość. Patrząc jak idzie budowa (dopiero czekam na zakończenie prac w budynku A4) widać, że tam naprawdę pracują. Na pewno warto wziąć tę firmę pod uwagę. Życzę trafnego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Minio Re: EBEJOT- Kupować u nich czy nie ? IP: *.detekt.pl / 192.168.1.* 23.04.02, 19:06 Ale podobno oni robią jakieś przekręty z garażami ? o co chodzi ? Miałeś z tym jakieś kłopoty ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Re: EBEJOT- Kupować u nich czy nie ? IP: *.polkomtel.com.pl 26.04.02, 09:29 Nie bardzo wiem co rozumiesz przez "przekręty". Będąc w garażu niczego podejrzanego nie zauważyłem. Co prawda nie miałem przy sobie centymetra ale nie sądzę, żeby było np. zbyt mało miejsca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Artur Re: EBEJOT- Kupować u nich czy nie ? IP: *.net.external.hp.com 26.04.02, 09:52 Witam, Pozwólcie, że przyłączę się do dyskusji i jednocześnie odniosę się do kilku poprzednich wątków o Skoroszach. 1. Co do garaży - problem był w tym, że część miejsc podziemnych była szersza od innych (tak im się akurat poukładały słupy). Okazało się jednak, że mimo 30 cm różnicy te węższe też są w normie i tak naprawdę nikt nie jest poszkodowany, tylko Ci którzy mają wersję szerszą są "do przodu". Kilka miesięcy temu był taki wątek, możesz sprawdzić dokładnie co i jak. 2. Odpowiadając na pytanie z tematu - sam kupiłem w A3 (skorosze III) i jestem bardzo zadowolony. Nie będę się rozpisywał o jakości, terminach, obsłudze bo to wszystko już było. Poszukaj wcześniej, ja tylko powiem, że jest naprawdę OK. 3. Inna sprawa - sporo jest ostatnio post'ów na temat "nie kupujcie w Ebejocie, bo coś kręcą z zarządem, wybierają marnych operatorów telekom.", itp. Niektórzy wręcz odradzają zakup. Ja odpowiem przysłowiem: "Zapomniał wół jak cielęciem był" - szanowni koledzy - przypomnijcie sobie, czym martwiliście się przed podpisaniem umowy. Na 100% nikt nie myślał, czy garaże będą miały 2.30 czy 2.60, czy kablówka/internet będzie dobra czy nie, czy zarząd będzie w porządku, czy nie bardzo. Bądźmy szczerzy - najważniejsze było, żeby dom w końcu stanął, bez większych opóźnień, wolny od usterek i żeby nikt nie stracił pieniędzy (mamy na to przykłady, niestety). Więc proszę - wykażcie odrobinę obiektywizmu i sprzedajcie potencjalnym klientom info, na których im zależy. Problemy nad którymi niektórzy się rozwodzą to sprawy wtórne wymagające tylko zebrania się do kupy a nie zwalania wszystkiego na Ebejot. Z szacunkiem Artur Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcin Re: EBEJOT- Kupować u nich czy nie ? IP: *.clinternal / 10.2.1.* 26.04.02, 11:46 Oczywiscie popieram Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
lammia Re: EBEJOT- Kupować u nich czy nie ? 05.06.02, 15:34 Ja tez kupilam mieszkanie w Ebejocie. Musze powiedziec jedno - jestem bardzo zadowolona, nie mam zadnych uwag. A kiepski zarzad, kablowka itp. to wina mieszkancow a nie developera. Jak najbardziej polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Przemek Re: EBEJOT- Kupować u nich czy nie ? IP: *.cst.tpsa.pl 29.04.02, 10:48 Tak popieram. Od pół roku mieszkam w bloku wybudowanym przez EBEJOT i jest o.k. Odpowiedz Link Zgłoś