Dodaj do ulubionych

DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie

IP: *.mst.gov.pl 09.08.02, 13:53
Cześć!
Właśnie kupiłam mieszkanie w jakże osławionym tutaj (niestety złą sławą)
JW.CONSTRUCTION i chetnie poznałabym opinie ludzi, którzy już tam mieszkają i
oczywiście, przyszłych sąsiadów - w końcu będzie nas dużo ponad tysiąc. I
może ktoś wie, czy na innych osiedlach JW faktycznie powstał basen i fitness
club?Pozdrawiam serdecznie i czekam na listy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ul Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: 213.241.44.* 09.08.02, 14:15
      Agnieszko,
      zapraszam na forum naszego osiedla eff.atra.pl
      Basen jest w trakcie budowania na osiedlu Jerozolimskie.
      A w ktorym budynku kupilas mieszkanie?
      • Gość: Maciek Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: 217.153.24.* 09.08.02, 14:32
        Z tego co wiem, na Sadach Rembertowskich powstal basen z jacuzzi oraz darmowym
        salonem masazu dla Panow. Planowane sa tez kregielnia i wesole miasteczko, zeby
        mogly tam sie bawic tak naiwne panienki jak Ty.
        • Gość: agnieszka Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: *.mst.gov.pl 12.08.02, 10:27
          Cześć Maćku!
          Dziekuję za odpowiedź. Czy zawsze jesteś taki złośliwy i zjadliwy?Musił Ci
          chyba ktoś dopiec w życiu, a może już tak masz - wtedy współczuję.
          • Gość: Warszawiak Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: 157.25.155.* 23.08.02, 14:59
            Agnieszko, Maćku i reszto (prawie cała)mnie osobiście nie przeszkadza jw ani
            żadna inna firma, solidna lub nie, ja nie mogę zneść was, parszywych
            wieśniaków, które zjeżdzają sie do naszego biednego miasta ze wszystkich stron
            kraju. Was, świniopasów, co to całe życie mieszkaliście w chlewach ze świniami
            a teraz udając "miastowych" jęczycie i narzekaćie. Wy checie mieć basen koło
            domu! A czy wy wiecie co to jest basen? Do tej pory kąpaliście się w jakieś
            krowich bajorach, a teraz wam się luksusów miejskich zachciewa !!!!! Powiem wam
            jedno, spierdalajcie do swoich stodół i śmierdzącym chałup. Dajcie nam,
            Warszawiakom odetchnąć świerzym powietrzem.
            • Gość: nie Warszawiak Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: 172.10.11.* 23.08.02, 16:17
              Buraku Warszawski z takimi poglądami my idziemy do Unii? Zastanów sie cielęcie
              co Ty (sorry ty) piszesz, bo inaczej nie potrafie ciebie ciołku nazwać
              • Gość: xxx Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: 157.25.155.* 27.08.02, 14:20
                xxx
              • Gość: Warszawiak Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: 157.25.155.* 27.08.02, 14:48
                "Cielęcie" ? A cóż to za bogate słownictwo! "Idziemy do unii" co masz na myśli
                przez "my" ? Was małorolnych chłopków, pastuchów, świniopasów. Wy będziecie
                decydowali czy Polska ma wejść do UE czy nie. Dzieci budowniczych Polski
                Ludowej, wnuki wasali bez prawa głosu wyborczego w przedwojennej wolnej Polsce,
                utuczeni przez ziemie, którą czerwone parszywce rozkradły prawowitym
                właściecielom. Zapamiętaj sobie, że gdyby nie to całe złodziejstwo i sowiecki
                zabór który trwa od 45 r. to mógłbyś co najwyżej czyścić mi buty.
                Tak więc przestań myśleć o rzeczach, które takich jak ty nie dotyczą.
                • Gość: Agnieszka Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: *.mst.gov.pl 27.08.02, 16:14
                  Twoje bogate słownictwo i błędy ortograficzne świadczą o tym, że może lepiej
                  daj sobie spokój i pozwól decydować innym,przynajmniej posiadającym poczucie
                  własnej wartości i cechującym się wysoką kulturą osobistą.Ty pomyśl raczej nad
                  lekarzem, jeśli przez te wszystkie lata nie doszedł do Ciebie fakt i sens zmian
                  ustrojowych w naszym kraju.
                  • Gość: warsz Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: 157.25.155.* 27.08.02, 16:30
                  • Gość: warszawiak Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: 157.25.155.* 27.08.02, 16:36
                    żeby zakonczyć swoje zniżanie się do twojego poziomu proponuję żebyś prostaku
                    wziął się do pracy za którą dostajesz ciężkie pieniądze !!!!!! i przestał
                    zaglądać do internetu.
                    • Gość: Warszawiak2 Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: 213.76.146.* 27.08.02, 16:40
                      Daj mi przykład i zrób to samo.
                      Brawo !!!! Wreszcie napisałeś prawdę, jesteś "warszawiak" z małej litery.

Wszystkiego najlepszego
                • Gość: Warszawiak2 Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: 213.76.146.* 27.08.02, 16:25
                  Kiedyś, a także obecnie tłumy Warszawiaków jeździły za granicę do pracy, także
                  ja. Czy też im powiesz, sp... do śmierdzącej Warszawy ?

Pozdrawiam
                  • Gość: Warszawiak Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: 157.25.155.* 27.08.02, 17:14
                    Jedno z drugim nie ma nic wspólnego. To się nazywa różnica klasowa. Tacy jak wy
                    chłopi, parobki czy wasale (tak jak dawniej, przed komuną) nie powinni mieć
                    żadnych praw społecznych oprócz jednego - prawa do ciężkiej i sumiennej pracy,
                    tak więc przestań zaglądać do internetu i .... DO ROBOTY !!!!!!! wieśniaku.
                • Gość: Warszawiak2 Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: 213.76.146.* 27.08.02, 16:26
                  Kiedyś, a także obecnie tłumy Warszawiaków jeździły za granicę do pracy, także
                  ja. Czy też im powiesz, sp... do śmierdzącej Warszawy ?

Pozdrawiam
            • Gość: Warszawiak2 Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: 213.76.146.* 23.08.02, 16:25
              "Szanowny", prawdziwy ??? Warszawiaku

Oceniając, Twoje "piękne i porywające" wystąpienie, popadam w wątpliwość czy
              jesteś prawdziwym Warszawiakiem. Jeżeli faktycznie jesteś z urodzenia
              Warszawiakiem, to już nic nie pisz bo przynosisz wstyd Warszawie. W tej
              sytuacji wyżej cenię obrażanych przez Ciebie "wieśniaków" niż Twoją szanowną
              osobę.

Łącząc wyrazy szacunku

• Gość: Warszawiak Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: 157.25.155.* 27.08.02, 16:28
                Nie tobie oceniać moje pochodzenie. Moja rodzina zamieszkuje to miasto od wielu
                wików. Jedynym moim porblemem są tacy jak ty, wieśniaki wykarmione na ludzkiej
                krzywdzie, córeczka chłopa małorolnego, pochodzącego z małej wioski, który
                dzięki parszywemu złodziejskiemu charakterkowi szybko wybił się na szczeblach
                komunistycznej kariery, dostał służbowe mieszkanko w mieście,sprzedał ziemię
                rolną (którą uprzednio zagrabiono od prawowitych właścieli)i teraz finansuje ci
                twoje parszywe życie w moim kochanym mieście.
                Znam doskonale takich jak wy, jesteście jak zaraza, którą ciężko wyplenić.
                • Gość: troll włochaty Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: *.icm.edu.pl / *.spray.net.pl 27.08.02, 18:01
                  Gość portalu: Warszawiak napisał(a):

> Nie tobie oceniać moje pochodzenie. Moja rodzina zamieszkuje to miasto od
                  > wielu wików.

Te warsiawiak. Jeśli p*.*lisz takie głupoty to nie dziw się, że potem wystarczy
                  nos za rogatki wystawić żeby wp*.* dostać.

PS. Satysfakcję osiągasz, kiedy piszesz czy kiedy ci odpowiadają?
                  PS2. Nie podniecaj się tak, kiedy piszesz, bo ci się palce na klawiaturze
                  plączą.

• Gość: Xen Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 28.08.02, 18:16
                    Proszę Cię o nie dyskutowanie z "tym" typem.
                    To typowy internetowy zadymiacz, który zostawiony
                    bez zainteresowania zwinie się na inne forum.
                    Niech gdzie indziej trenuje bluzgi zanim pójdzie do szkoły(już niedługo!)
                    Xen
                • Gość: nie Warszawiak Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: 172.10.11.* 28.08.02, 09:28
                  Człowieku a może Ty powinieneś wybrać się do dobrego lekarza specjalisty, może
                  chcesz o tym porozmawiać?
            • Gość: agnieszka Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: *.mst.gov.pl 26.08.02, 10:58
              Drogi Warszawiaku!
              Nie czuję się gorzej w zwiazku z faktem, że nie jestem z Warszawy, natomiast
              żal mi serdecznie Ciebie, bo chyba sobie za bardzo nie radzisz, ani z życiem,
              ani ze sobą. Na szczęście znam normalnych bardzo fajnych ludzi z Warszawy a z
              ludźmi Twojego pokroju szkoda nawet zamienić choćby jedno słowo, dlatego resztę
              pozostawię bez komentarza.
              • Gość: Xen Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 28.08.02, 18:17
                Proszę Cię o nie dyskutowanie z "tym" typem.
                To typowy internetowy zadymiacz, który zostawiony
                bez zainteresowania zwinie się na inne forum.
                Niech gdzie indziej trenuje bluzgi zanim pójdzie do szkoły(już niedługo!)
                Xen
      • Gość: agnieszka Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: *.mst.gov.pl 12.08.02, 10:35
        Dziękuję za wiadomość.Mieszkanie mam w DW X. Czy podany adres to jest www.
        eff.atra.pl, czy portal na jakiejś innej stronie?Pozdrawiam
        • Gość: Ul Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: 213.241.44.* 12.08.02, 12:32
          Gość portalu: agnieszka napisał(a):

> Dziękuję za wiadomość.Mieszkanie mam w DW X. Czy podany adres to jest www.
          > eff.atra.pl, czy portal na jakiejś innej stronie?Pozdrawiam

Adres eff.atra.pl
          bez tego WWW
          • Gość: club Re: DĄBRÓWKA WIŚLANA - czekam na opinie IP: *.reset.net.pl 17.08.02, 11:41
            test
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka