Gość: Rini IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 06:43 Czy ktos moze cos slyszal o kiepskiej kondycji finansowej Agromana? Podobniez maja klopoty z plynnoscia. Rini Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZZRobert A jakież to źródło podało? IP: *.acn.waw.pl 26.03.03, 09:07 Podobnież chciałeś popełnić samobójstwo? Czy to prawda? Jak piszesz "informacje" w formie która może silnie zdenerwować osoby które zapłaciły realne pieniadze i mają realne plany związane z tym developerem to postaraj się o wiarygodne informacje. Masz jakieś źródło tych podobnież informacji? Bo jeżeli usłyszałeś je na targu warzywnym jako plotkę to ją zapomnij i plotkuj o listonoszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OII Re: A jakież to źródło podało? IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.03, 10:10 Przeczytaj sobie watek AGROMAN - akty notarialne, to Ci sie oczy otworza. Lepiej wczesniej wiedziec co sie dzieje, niz snic blogo i na koncu dostac kopa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: A jakież to źródło podało? IP: 217.153.33.* 27.03.03, 09:09 Czy to prawda? Ja mam w tym tygodniu podpisać umowę? Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: A jakież to źródło podało? 27.03.03, 09:24 Człowieku! Czy TY na prawdę nie zdajesz sobie sprawy że ludzie przyglądają się na numery komputera z którego ktoś pisze? To że będziesz podpisywał się jako Fly, go, czy Misia nie zmieni faktu że te osoby wysyłają swoje posty z innego komputera. W ten sposób i tak nikogo nie zniechęcisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly c.d... IP: 156.24.231.* 27.03.03, 10:14 dzieki bbkk, a swoja droga...ciekawe dlaczego ludzie to robia? tak im zle z wlasnym ja? hmm... milego, Fly Odpowiedz Link Zgłoś