Gość: ja IP: *.chello.pl 03.10.06, 10:58 Witam, Czy ktoś może jest zainteresowany tą inwestycją i co o tym myślicie? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .. Re: Robyg - Wilanów, Etap 1 przy Zdrowej. IP: 192.193.216.* 03.10.06, 11:51 nic ciekawego, z jednej strony świątynia, z drugiej ul. płaskowicka z czterema pasami ruchu i centrum biznesowe, odzwierciedla się to w cenie - od 5 tys/mkw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Robyg - Wilanów, Etap 1 przy Zdrowej. IP: *.aster.pl 04.10.06, 00:22 Etap I bedzie osłonięty od ul. Plaskowickiej etapem II. To jest jakieś 130m do ul. Płaskowickiej. Nie powinno być problemu. To zależy też jak wychodzą okna. Mnie trochę martwią wewnętrzne ścianki g-k. Nie jestem przekonany czy to najlepsze rozwiązanie pod kątem akustyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innyPawel Re: Robyg - Wilanów, Etap 1 przy Zdrowej. IP: *.atra.com.pl 18.01.07, 13:03 Z tego co mi się wydaje, g-k daje bardzo dobre warunki osłony akustycznej pod warunkiem utworzenia ścianki z dwóch płyt przynajmniej 12,5mm zamocowanych na dwóch osobnych stelażach (bez połączeń tworzących tzw. mostki dźwiękowe) z wypełnieniem watą mineralną. Odpowiedz Link Zgłoś